artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
τι ειναι τα νουντλς? εχω τρωω μεζεδες γνησιους Ελληνικους βλαχικους,Δεκεμβρη τυπε
μονο ζεστο νερο κ καθαρισες
τι ειναι τα νουντλς? εχω τρωω μεζεδες γνησιους Ελληνικους βλαχικους,Δεκεμβρη τυπε
ρε φιλε σου λεω θελω μεζε για τσιπουρο,τι να τα κανω τα ζυμαρικα να ουμεμονο ζεστο νερο κ καθαρισες
ρε φιλε σου λεω θελω μεζε για τσιπουρο,τι να τα κανω τα ζυμαρικα να ουμε
αστο,εκει εχει φακες,φασολαδα,μακαρονια,φτηνο φαγητογια δεκεμβρη ρε μπακαουκα
Καλά ναι. Με πείραξε η ζέστη χτες και πήρα το 166. Είχα κάτι πόνους στο στήθος και ταχυκαρδία και νόμιζα ότι έπαθα έμφραγμα. Ο γιατρός μου είπε να μη σκέφτομαι τα προβλήματα (δεν του είπα ότι είμαι ανυπότακτος εννοείται) και μου έγραψε λεξοτανιλ. Γι' αυτό δε θα γράψω πολλά. Ίσως είναι καλύτερα αν αγνοήσω το πρόβλημα να περάσει μόνο του. Εδώ και πολλά χρόνια φοβάμαι ότι έχω και aids αλλά δεν τόλμησα ποτέ να κάνω εξετάσεις...
Δε μπορώ να πάω σε έναν ψυχίατρο και να παριστάνω τον τρελό τύπε! Δεν το θεωρώ έντιμο. Ούτε τα καταφέρνω στα ψέματα. Άσε που οι ψυχίατροι δεν είναι χαζοί. Αμέσως θα το καταλάβαινε ότι θέλω τρελόχαρτο για το στρατό. Κι άλλοι έχουν προσπαθήσει να κάνουν αυτή την απάτη.
Δεν έμαθα να εξαπατώ για το συμφέρον μου. Δε μπορώ να ζήσω έτσι. Ο πατέρας μου έλεγε πάντα ότι πρέπει να τιμωρηθώ για το καλό μου. Και γιατί έτσι πρέπει! Καλώς κακώς έτσι γαλουχήθηκα. Δε μου αρέσει η τιμωρία αλλά το ζητούμενο δεν είναι τι μου αρέσει αλλά τι είναι ΔΙΚΑΙΟ!
Τα λέμε άλλη μέρα.
Για μειωση δεν ξερω,αν το γνωστοποιησεις ομως δεν θα σε αγγιζει κανενας οσο εισαι μεσαΑν δε μπορείς να πεις κάτι σοβαρό άσε με στον πόνο μου σε παρακαλώ.
Αν έχω aids μειώνεται η ποινή μου;
ρε φιλε σου λεω θελω μεζε για τσιπουρο,τι να τα κανω τα ζυμαρικα να ουμε
να κυκλοφορει και με μια συριγγα στο χερι και οποιον του κολλησει τον καρφωνει τυπεΓια μειωση δεν ξερω,αν το γνωστοποιησεις ομως δεν θα σε αγγιζει κανενας οσο εισαι μεσα![]()
ε ναι ρε φιλε,γι'αυτο ασε με να χαρω οτι προλαβαινω....ο μεζες ειναι καρδια μοσχαριου,για οσους ξερουν απο μεζεδες... ;)
Αν δε μπορείς να πεις κάτι σοβαρό άσε με στον πόνο μου σε παρακαλώ.
Αν έχω aids μειώνεται η ποινή μου;
Και πολύ τον κρατησαν, το αβραμικο μεγκατρολ.Τι εγινε ρε??? Τον σβησανε κι απανταω αλλου???
Αποτομα και μαλιστα ενω εγραφα σ αυτον η απαντηση κατα λαθοs πηγε σε αλλο μελοs .....Η ηταν τρολ η ηταν τρολΤώρα τον διαγράψανε...η πνίγηκε με τους γίγαντες............?
Μαλλον αυτοδιαγραφηκε,ειχα διακρινει καποιες αυτοκτονικες τασεις![]()
Θα γελουσαμε καλα...........θελω να πωΜαλλον αυτοδιαγραφηκε,ειχα διακρινει καποιες αυτοκτονικες τασεις![]()
Ατυχησεs..........Ηταν χορτο-φαγοs και μαs ταιζε κουτο-χορτοελα ρεεει,ετοιμα ολα σε λιγο φαγοποτι τρελο...αυτοκτονησε ο αλλος?ελα να φαμε ρε μην αυτοκτονεις,εχω καλο μεζε