life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Απ το φουνταρισμα που σκεφτεται..........καλυτερα θαναιναι και μετα το τρελοχαρτο?τι θα κανει?δουλεια?γυμναστικη?γκομενες?
Απ το φουνταρισμα που σκεφτεται..........καλυτερα θαναιναι και μετα το τρελοχαρτο?τι θα κανει?δουλεια?γυμναστικη?γκομενες?
το παιδι το λεει καθαρα τυπε....αφοτου ο αντισθενης έσβησε το θρεντ με τις τσοντες μου έπεσε σε καταθλιψηθα ακνει οτι και τωρα τυπε
σπιτι και μπουρδελα.κομ
τι καλυτερο![]()
τυπε δεν ειχε καταλαβει ο αντισθενης τι αρνητικες επιπτωσεις θα ειχε αυτη η αποφαση του στην νεα γενια :Sτο παιδι το λεει καθαρα τυπε....αφοτου ο αντισθενης έσβησε το θρεντ με τις τσοντες μου έπεσε σε καταθλιψη
σκεφτομαι μηπως τον βιασανε μικρο φιλε...κακοποιηση και ετσιΑπ το φουνταρισμα που σκεφτεται..........καλυτερα θαναι
τώρα ειναι υπολογος στον σφακιανακη αν συμβει κάτιτυπε δεν ειχε καταλαβει ο αντισθενης τι αρνητικες επιπτωσεις θα ειχε αυτη η αποφαση του στην νεα γενια :S
γιαυτο έγινε παθητικό ς λες?σκεφτομαι μηπως τον βιασανε μικρο φιλε...κακοποιηση και ετσι
Ολόκληρος μοντ και σου σβηνουν τα θεματα τύπε?τώρα ειναι υπολογος στον σφακιανακη αν συμβει κάτι
δεν παραδεχτηκε αν ειναι παθητικοςγιαυτο έγινε παθητικό ς λες?
Απλα ειναι ενα ατομο αβουλο που δεν ξερουμε γιατι, εγκλεισμενο σε 4 τοιχουs......Ολα του φαινονται βουνο....Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλοι συγγενειs περα απο μια μανα που λεει, να τον βοηθησουνσκεφτομαι μηπως τον βιασανε μικρο φιλε...κακοποιηση και ετσι
τοτε ειχε χτυπησει ο χαστουρας τυπεΟλόκληρος μοντ και σου σβηνουν τα θεματα τύπε?![]()
ψυχιατρο πιστευεις φιλε οτι θελει?Απλα ειναι ενα ατομο αβουλο που δεν ξερουμε γιατι, εγκλεισμενο σε 4 τοιχουs......Ολα του φαινονται βουνο....Δεν ξερω αν υπαρχουν αλλοι συγγενειs περα απο μια μανα που λεει, να τον βοηθησουν
δεν κολλαει μικροβια ο κωστας τυπε
εχει ανοσια![]()
Ουφ! Δε μπορώ να σκεφτώ καθαρά. Έζω ζαλάδα και ταχυπαλμία. Θα ρίζω νερό στο κεφάλι μου και θα βγω λίγο έξω να με χτυπήσει ο αέρας. Ελπίζω να μη με συλλάβει η αστυνομία.
Έφεραν στη μάνα ένα χαρτί που γράφει ανυπότακτος +6 μήνες +6μήνες +6μήνες +6μήνες. Ένας Θεός ξέρει πόσες καταδίκες έχω φάει!
Δε μπορώ θα ξαναμπώ το βράδι το βράδι είμαι συνήθως πιο ήρεμος
Σιγουρα θελει βοηθεια .....Και μαλιστα να μην τον αφηνουν μονον τουψυχιατρο πιστευεις φιλε οτι θελει?
θεραπεια με φαρμακα?Σιγουρα θελει βοηθεια .....Και μαλιστα να μην τον αφηνουν μονον του
Τουρχονται παραξενεs ιδεεs
Μαν η ιδεα της αυτοκτονιας ειναι η καλυτερη που ειχες ποτε. Αλλα θελει στυλ. Αστις αγχονες. Πηγαινε κανε πεζοπορια στα βουνα της Ανδορας και πεσε, πηγαινε στο Μπαλι και κολυμπα μακρια απ την ακτη μεχρι να σε παρασυρουν τα ωκεανια ρευματα η κατσε να σε φαει ενα λιονταρι στην αφρικανικη σαβανα.
μαλακα λες?Ρε τριανταρη ολα οκ????
μαλακα λες?![]()