life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα πηγαινα ειναι χασιμο χρονου και χρηματος![]()
Αν ηταν και χασιμο..............χρονων θα ξαναπηγαινεs??
Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα πηγαινα ειναι χασιμο χρονου και χρηματος![]()
Πλερώ.Να σε στειλω νε με πληρωσεις την δευτερη δοση 280 κατι ευρω ειναι ρε απλα.. για να μην εχω εμμονες μετα![]()
για να καθεσαι ολοι μερα εσυΣωστα. Σε θελουμε πολιτη για να βγαζεις λεφτα να πληρωνεις φορους![]()
Αν ειναι αληθεια προκειται για ενα ατομο εντονα φοβισμενο που τωρα ολα του φαινονται βουνο, βγαινονταs απο το εθελοντικο κελι τουΠάντως από όσο ξέρω αν σε καλέσουν και δεν παρουσιαστείς έρχεται ειδοποίηση από την αστυνομία στο σπίτι σου και αν δεν συμορφωθείς έρχεται η ίδια η αστυνομία στο σπίτι σου.Αν και πάλυ δεν παρουσιάζεσαι για ψυχολογικούς λόγους πέρνεις αναβολή για ένα χρόνο και αν την επόμενη χρονιά συμβεί το ίδιο πέρνεις Ι5 ψυχολογικό. Ο φίλος μας τα λέει λίγο περίεργα τα πράγματα για την ανυποταξία.![]()
Εεεεεεεεελα ρε. Σου εταξε ο Παπαδημουλης διορισμο στο Δημοσιο?για να καθεσαι ολοι μερα εσυουστ ρε τεμπελχανα. τωρα που θα βγαλουμε τον τσιπρα ετοιμασου να δουλευεις ολοι μερα δεξιουλη
θα λιωσεις λεμε
Δλδ θα επιστρεψεις λιγα απο αυτα που σε ταισαν τοσα χρονια.. απλας εισαι ρεΠλερώ.
Με συριζα θα τα ξεχασετε αυτα που ξερατε λαμογιαΕεεεεεεεελα ρε. Σου εταξε ο Παπαδημουλης διορισμο στο Δημοσιο?
Γιατι αρνεισαι να δειs την αληθεια???? Ο Συριζαs δεν θα μαζευει φορουsΕεεεεεεεελα ρε. Σου εταξε ο Παπαδημουλης διορισμο στο Δημοσιο?
Τα λευκά κελιά των πατησίων!Αν ειναι αληθεια προκειται για ενα ατομο εντονα φοβισμενο που τωρα ολα του φαινονται βουνο, βγαινονταs απο το εθελοντικο κελι του
Ουτε λεπτο σε λεω, χασιμο χρουνου ο ελληνικος στρατος ας τον κανουν ολο επαγγελματικο να τελειωνουμε με αυτο το θεμαΑν ηταν και χασιμο..............χρονων θα ξαναπηγαινεs??
Ωρε φιλε.........Εσυ δεν θελειs να βοηθησειs τον εαυτο σουΚαλά να πάθω! Δίκιο έχεις!!! Είμαι παλιογιωτάς! Και άχρηστος! Και ανίκανος!!!!
Και δεν ξέρω και αν είμαι και παλιοαδερφή τελικά. Έτσι με είχε αποκαλέσει η πρώτη γυναίκα με την οποία προσπάθησα να συνευρεθώ ερωτικά, μια πουτάνα στη Φυλής, επειδή δε μου σηκωνότανε με ΤΙΠΟΤΑ! Παλιοαδερφή! Διάβασα το παλιογιωτάς και το θυμήθηκα...
Ξέρεις δεν το είχα αποδεχτεί τότε... δεν το αποδέχτηκα ποτέ, παρότι δεν κατάφερα ποτέ να λειτουργήσω ως άνδρας. Αλλά τελικά ίσως να είχε δίκιο.
καλά να πάθω..... καλά να πάθω καλά να πάθω
τυπε και το φαγητο ποιος στο εφερνε?Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.
Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.
Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
Ειναι κατι που το περναμε/περασαμε ολοι.......Πηγαινε και θα το θυμασαι με γελια μετα....Τολμησε το αξιζει........Πρωτα εναs γιατροs , μετα τσιφ στρατο και βγαινονταs call girl Ετοιμο το πακετοΔεν είναι βουνό όλα; Αφού όλα είναι εναντίον μου;
Τυπε οτι και να λες υπαρχουν και χειροτερα, ενα σε λεω εαν βγει ο συριζα θα δεις χιλιαδες δεξιους ανεξαρτητος ηλικιας να δουλευουν πρωτη φορα στην ζωη τους και εκει θα καταλαβεις τι παει να πει να εισαι ανικανος ;)Καλά να πάθω! Δίκιο έχεις!!! Είμαι παλιογιωτάς! Και άχρηστος! Και ανίκανος!!!!
Και δεν ξέρω και αν είμαι και παλιοαδερφή τελικά. Έτσι με είχε αποκαλέσει η πρώτη γυναίκα με την οποία προσπάθησα να συνευρεθώ ερωτικά, μια πουτάνα στη Φυλής, επειδή δε μου σηκωνότανε με ΤΙΠΟΤΑ! Παλιοαδερφή! Διάβασα το παλιογιωτάς και το θυμήθηκα...
Ξέρεις δεν το είχα αποδεχτεί τότε... δεν το αποδέχτηκα ποτέ, παρότι δεν κατάφερα ποτέ να λειτουργήσω ως άνδρας. Αλλά τελικά ίσως να είχε δίκιο.
καλά να πάθω..... καλά να πάθω καλά να πάθω
Τι δουλεια θα κανουμε τύπε?Τυπε οτι και να λες υπαρχουν και χειροτερα, ενα σε λεω εαν βγει ο συριζα θα δεις χιλιαδες δεξιους ανεξαρτητος ηλικιας να δουλευουν πρωτη φορα στην ζωη τους και εκει θα καταλαβεις τι παει να πει να εισαι ανικανος ;)