Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Πάντως από όσο ξέρω αν σε καλέσουν και δεν παρουσιαστείς έρχεται ειδοποίηση από την αστυνομία στο σπίτι σου και αν δεν συμορφωθείς έρχεται η ίδια η αστυνομία στο σπίτι σου.Αν και πάλυ δεν παρουσιάζεσαι για ψυχολογικούς λόγους πέρνεις αναβολή για ένα χρόνο και αν την επόμενη χρονιά συμβεί το ίδιο πέρνεις Ι5 ψυχολογικό. Ο φίλος μας τα λέει λίγο περίεργα τα πράγματα για την ανυποταξία. :grin:

Επισκέπτης
Σωστα. Σε θελουμε πολιτη για να βγαζεις λεφτα να πληρωνεις φορους  :grin:
για να καθεσαι ολοι μερα εσυ  :jerking: ουστ ρε τεμπελχανα. τωρα που θα βγαλουμε τον τσιπρα ετοιμασου να δουλευεις ολοι μερα δεξιουλη  :s&m_1: θα λιωσεις λεμε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πάντως από όσο ξέρω αν σε καλέσουν και δεν παρουσιαστείς έρχεται ειδοποίηση από την αστυνομία στο σπίτι σου και αν δεν συμορφωθείς έρχεται η ίδια η αστυνομία στο σπίτι σου.Αν και πάλυ δεν παρουσιάζεσαι για ψυχολογικούς λόγους πέρνεις αναβολή για ένα χρόνο και αν την επόμενη χρονιά συμβεί το ίδιο πέρνεις Ι5 ψυχολογικό. Ο φίλος μας τα λέει λίγο περίεργα τα πράγματα για την ανυποταξία. :grin:
Αν  ειναι αληθεια  προκειται για ενα ατομο εντονα φοβισμενο που τωρα ολα του φαινονται βουνο, βγαινονταs απο το εθελοντικο κελι του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
για να καθεσαι ολοι μερα εσυ  :jerking: ουστ ρε τεμπελχανα. τωρα που θα βγαλουμε τον τσιπρα ετοιμασου να δουλευεις ολοι μερα δεξιουλη  :s&m_1: θα λιωσεις λεμε
Εεεεεεεεελα ρε. Σου εταξε ο Παπαδημουλης διορισμο στο Δημοσιο?

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Αν  ειναι αληθεια  προκειται για ενα ατομο εντονα φοβισμενο που τωρα ολα του φαινονται βουνο, βγαινονταs απο το εθελοντικο κελι του
Τα λευκά κελιά των πατησίων!  :rockon:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
karatzon δικο σου [video]http://www.vice.com/gr/read/viasmoi-fulakes?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=promo[/video]

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλά να πάθω! Δίκιο έχεις!!! Είμαι παλιογιωτάς! Και άχρηστος! Και ανίκανος!!!!

Και δεν ξέρω και αν είμαι και παλιοαδερφή τελικά. Έτσι με είχε αποκαλέσει η πρώτη γυναίκα με την οποία προσπάθησα να συνευρεθώ ερωτικά, μια πουτάνα στη Φυλής, επειδή δε μου σηκωνότανε με ΤΙΠΟΤΑ! Παλιοαδερφή! Διάβασα το παλιογιωτάς και το θυμήθηκα...

Ξέρεις δεν το είχα αποδεχτεί τότε... δεν το αποδέχτηκα ποτέ, παρότι δεν κατάφερα ποτέ να λειτουργήσω ως άνδρας. Αλλά τελικά ίσως να είχε δίκιο.

καλά να πάθω..... καλά να πάθω καλά να πάθω
Ωρε φιλε.........Εσυ δεν θελειs να βοηθησειs τον εαυτο σου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.

Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
τυπε και το φαγητο ποιος στο εφερνε?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν είναι βουνό όλα; Αφού όλα είναι εναντίον μου;
Ειναι κατι που το περναμε/περασαμε ολοι.......Πηγαινε και θα το θυμασαι με γελια μετα....Τολμησε το αξιζει........Πρωτα εναs γιατροs , μετα τσιφ στρατο και βγαινονταs call girl   Ετοιμο το πακετο

Επισκέπτης
Καλά να πάθω! Δίκιο έχεις!!! Είμαι παλιογιωτάς! Και άχρηστος! Και ανίκανος!!!!

Και δεν ξέρω και αν είμαι και παλιοαδερφή τελικά. Έτσι με είχε αποκαλέσει η πρώτη γυναίκα με την οποία προσπάθησα να συνευρεθώ ερωτικά, μια πουτάνα στη Φυλής, επειδή δε μου σηκωνότανε με ΤΙΠΟΤΑ! Παλιοαδερφή! Διάβασα το παλιογιωτάς και το θυμήθηκα...

Ξέρεις δεν το είχα αποδεχτεί τότε... δεν το αποδέχτηκα ποτέ, παρότι δεν κατάφερα ποτέ να λειτουργήσω ως άνδρας. Αλλά τελικά ίσως να είχε δίκιο.

καλά να πάθω..... καλά να πάθω καλά να πάθω
Τυπε οτι και να λες υπαρχουν και χειροτερα, ενα σε λεω εαν βγει ο συριζα θα δεις χιλιαδες δεξιους ανεξαρτητος ηλικιας να δουλευουν πρωτη φορα στην ζωη τους και εκει θα καταλαβεις τι παει να πει να εισαι ανικανος  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τυπε οτι και να λες υπαρχουν και χειροτερα, ενα σε λεω εαν βγει ο συριζα θα δεις χιλιαδες δεξιους ανεξαρτητος ηλικιας να δουλευουν πρωτη φορα στην ζωη τους και εκει θα καταλαβεις τι παει να πει να εισαι ανικανος  ;)
Τι δουλεια θα κανουμε τύπε?

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.251
Πόντοι
506
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
URL]]

Stories