artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
κατι κανω..
προς το παρον φυλακη
κατι κανω..
Λευκανση κωλοτρυπιδας κάνει τωραπρος το παρον φυλακη
Λευκανση κωλοτρυπιδας κάνει τωρα![]()
σε λαδωσαν για να το βουλωσεις? ε τοτε εισαι γκραντε ......
αντεχεται?προς το παρον φυλακη
αντεχεται?
Αμα τα εχει λερωσει τα χερακια του να παει μεσα,και να πεταχτει το κλειδι.Αν ηταν μονο αυτο καλα θα τανε. Θα μπορουσε να πει οτι φοβηθηκε, τον απειλησαν η κατι τετοιο και να πεσει πιο μαλακα. Ο φιλος βοηθησε και με τα χερακια του...
Αμα τα εχει λερωσει τα χερακια του να παει μεσα,και να πεταχτει το κλειδι.
Βλέπω να πηγαίνω κι εγώ 2-3 χρονάκια...
γιατιΒλέπω να πηγαίνω κι εγώ 2-3 χρονάκια...
καλα να παθεις παλιογιωταΑνυποταξία φίλε... :'(
εμ τι το κανες;Νομίζεις ότι το επέλεξα;
εμ τι το κανες;
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.
Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.
Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
Aφου βρηκεs την δυναμη τηs αυτογνωσιαs θα βρειs(υπαρχουν) τροποι και για την ανυποταξια...Ζητα την βοηθεια καποιου σχετικου με την στρατολογιαΔεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.
Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.
Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
κατσε ρε φιλε,ηθελες να αυτοκτονησεις?Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και δε μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο από τον εαυτό μου σιδηροδέσμιο. Αυτή είναι η μοίρα μου. Μου το έλεγε και ο πατέρας μου άλλωστε όταν ήμουν παιδί και έκανα αταξίες. "Εσύ θα καταλήξεις στις φυλακές πολύ σύντομα! Θα σε γαμήσουν απ' την πρώτη μέρα! Είσαι... τελειωμένος!".
Κουράστηκα πια. Ας έρθουν να με πάρουν.
Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και δε μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο από τον εαυτό μου σιδηροδέσμιο. Αυτή είναι η μοίρα μου. Μου το έλεγε και ο πατέρας μου άλλωστε όταν ήμουν παιδί και έκανα αταξίες. "Εσύ θα καταλήξεις στις φυλακές πολύ σύντομα! Θα σε γαμήσουν απ' την πρώτη μέρα! Είσαι... τελειωμένος!".
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.