Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
σε λαδωσαν για να το βουλωσεις? ε τοτε εισαι γκραντε ......

Αν ηταν μονο αυτο καλα θα τανε. Θα μπορουσε να πει οτι φοβηθηκε, τον απειλησαν η κατι τετοιο και να πεσει πιο μαλακα. Ο φιλος βοηθησε και με τα χερακια του...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αν ηταν μονο αυτο καλα θα τανε. Θα μπορουσε να πει οτι φοβηθηκε, τον απειλησαν η κατι τετοιο και να πεσει πιο μαλακα. Ο φιλος βοηθησε και με τα χερακια του...
Αμα τα εχει λερωσει τα χερακια του να παει μεσα,και να πεταχτει το κλειδι.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Αμα τα εχει λερωσει τα χερακια του να παει μεσα,και να πεταχτει το κλειδι.

δε λερωσε τα χερια του ... λεει ... απλα πηρε κατι γκαφρα κ το βουλωσε .. μονος του τα λεει

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Μπορεί να τον έμπλεξαν τίποτα κακοί άνθρωποι τύπε και να του είπαν ότι είναι απλό και δεν θα γίνει τίποτα αν δεν πάει. Κυκλοφορούν πολλοί παλιοχαρακτήρες που ξεγελούν αθώα παιδιά.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.

Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!

καλα ρε τυπε απο το μπου κατεβαζεις τσοντες?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.

Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
Aφου βρηκεs την δυναμη τηs αυτογνωσιαs θα βρειs(υπαρχουν) τροποι και για την ανυποταξια...Ζητα την βοηθεια καποιου σχετικου με την στρατολογια

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6

κατσε ρε φιλε,ηθελες να αυτοκτονησεις?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και δε μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο από τον εαυτό μου σιδηροδέσμιο. Αυτή είναι η μοίρα μου. Μου το έλεγε και ο πατέρας μου άλλωστε όταν ήμουν παιδί και έκανα αταξίες. "Εσύ θα καταλήξεις στις φυλακές πολύ σύντομα! Θα σε γαμήσουν απ' την πρώτη μέρα! Είσαι... τελειωμένος!".

Κουράστηκα πια. Ας έρθουν να με πάρουν.

Το πολυ πολυ να σε βαλουν να υπηρετησειs παραπανω......Αν δεν κανω λαθοs λεμε  και απο την στιγμη που ΔΕΝ θα αρνηθειs να υπηρετησειs συνολικα....Μην σε παιρνει απο κατω

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και δε μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο από τον εαυτό μου σιδηροδέσμιο. Αυτή είναι η μοίρα μου. Μου το έλεγε και ο πατέρας μου άλλωστε όταν ήμουν παιδί και έκανα αταξίες. "Εσύ θα καταλήξεις στις φυλακές πολύ σύντομα! Θα σε γαμήσουν απ' την πρώτη μέρα! Είσαι... τελειωμένος!".

Κάτσε ρε τύπε, δεν είναι έτσι, ψυχραιμία. Αν θέλεις, πες μου εδώ ή σε ΡΜ τι θέμα έχεις με το στρατιωτικό σου και θα ρωτήσω εγώ στρατολόγο. Ψυχραιμία όμως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Σύνελθε. Δεν πας φυλακη, απλως θα υπηρετήσεις παραπανω.
Μην μπερδευεσαι με την αρνηση στράτευσης, που οντως τρως τρια χρονια φυλακη.

Επιπλέον, αν νιώθεις ότι ψυχολογικα δεν το σηκωνεις, ζητησε να εξετασθείς από ψυχολογο μηπως απαλλαγείς από την στρατευση.

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
2
Πόντοι
16

Το βλεπω να ερχεται ο Σφακιανακης να μας ψαξει ολους με τον Μαλακα που τρολαρει !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom