ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
θα τον πανε στο 414 στην πεντελη να παρει το Ι5 και μετα στο στρατοδικειο θα αθωωθει.
Σπύρο, αν υπαρχει όμως εστω και 1% να μην τρολαρει, θελει προσοχη το θεμα.Το βλεπω να ερχεται ο Σφακιανακης να μας ψαξει ολους με τον Μαλακα που τρολαρει !!!
Τυπε εσυ θα ζησεις περισσοτερο απο εμας γιατι δεν πληρωνεις φορους. Εμεις βλεπω να βουταμε στο κενο με αυτους που μπλεξαμεΔεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.
Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.
Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
Αυτό είναι που λενε "ο καθενας με τον πονο του".Τυπε εσυ θα ζησεις περισσοτερο απο εμας γιατι δεν πληρωνεις φορους. Εμεις βλεπω να βουταμε στο κενο με αυτους που μπλεξαμε
Πόσο χρονών είσαι ρε μάστωρα?Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.
Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.
Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
εσυ θες δηλαδη να μπεις φυλακη? φιλε εισαι παθητικος?Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και δε μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο από τον εαυτό μου σιδηροδέσμιο. Αυτή είναι η μοίρα μου. Μου το έλεγε και ο πατέρας μου άλλωστε όταν ήμουν παιδί και έκανα αταξίες. "Εσύ θα καταλήξεις στις φυλακές πολύ σύντομα! Θα σε γαμήσουν απ' την πρώτη μέρα! Είσαι... τελειωμένος!".
Κουράστηκα πια. Ας έρθουν να με πάρουν.
Τύπε, θεϊκή ερωτηση να ρωτας καποιον με νικ "τριανταρης" πόσων ετων είναι.Πόσο χρονών είσαι ρε μάστωρα?
Πόσο χρονών είσαι ρε μάστωρα?
Αααααααααααααααλλος με τον καημο του!!!εσυ θες δηλαδη να μπεις φυλακη? φιλε εισαι παθητικος?
Πόσο χρονών είσαι ρε μάστωρα?
εσυ θες δηλαδη να μπεις φυλακη? φιλε εισαι παθητικος?
Πως φαινεται οτι εσυ δεν πληρωνεις τιποτα και εχεις λυμενα ολα τα προβληματα σουΑυτό είναι που λενε "ο καθενας με τον πονο του".![]()
Τριανταρηs ειναι αλλα φοβαται το πιο απλο πραγμα ...Τον στρατο
Γιατι ομωςΤριανταρηs ειναι αλλα φοβαται το πιο απλο πραγμα ...Τον στρατο
Ναι βεβαια...........αλλα και με το αναλογο τιμημα....Να ξαναγινω 20ρηsΞέρεις πάνω από 1 ή άτομα που δεν λένε "άρε και να ξαναπήγαινα...";
Πώς φαινεται ο ανθρωπος που εχει εμμονες και κλάψα.Πως φαινεται οτι εσυ δεν πληρωνεις τιποτα και εχεις λυμενα ολα τα προβληματα σου![]()
Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα πηγαινα ειναι χασιμο χρονου και χρηματοςΞέρεις πάνω από 1 ή άτομα που δεν λένε "άρε και να ξαναπήγαινα...";
Σωστα. Σε θελουμε πολιτη για να βγαζεις λεφτα να πληρωνεις φορουςΕγω δεν υπαρχει περιπτωση να ξανα πηγαινα ειναι χασιμο χρονου και χρηματος![]()
Να σε στειλω νε με πληρωσεις την δευτερη δοση 280 κατι ευρω ειναι ρε απλα.. για να μην εχω εμμονες μεταΠώς φαινεται ο ανθρωπος που εχει εμμονες και κλάψα.