Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
θα τον πανε στο 414 στην πεντελη να παρει το Ι5 και μετα στο στρατοδικειο θα αθωωθει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.

Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
Τυπε εσυ θα ζησεις περισσοτερο απο εμας γιατι δεν πληρωνεις φορους. Εμεις βλεπω να βουταμε στο κενο με αυτους που μπλεξαμε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Τυπε εσυ θα ζησεις περισσοτερο απο εμας γιατι δεν πληρωνεις φορους. Εμεις βλεπω να βουταμε στο κενο με αυτους που μπλεξαμε
Αυτό είναι που λενε "ο καθενας με τον πονο του". :2funny:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Δεν υπάρχει τρόπος να σου εξηγήσω τα προβλήματα μου! Απο που να αρχίσω και απο που να τελειώσω... Η μόνη λύση που έβλεπα ήταν ο θάνατος! Αλλά δεν είχα τη δύναμη... το θάρρος να δέσω τη θηλιά στο λαιμό μου. ΕΙΜΑΙ ΔΕΙΛΟΣ!!! Έτσι κλείστηκα σε ένα δωμάτιο, εδώ και 15 χρόνια, και δεν ξαναβγήκα. Με μια αγχώνη έτοιμη και προβαρισμένη για όταν ερχόταν η ώρα.
Μέχρι την κουζίνα πήγαινα για να πάρω φαί και να το φάω μπροστά στον υπολογιστή. Το ίντερνετ το μόνο μου παράθυρο στον κόσμο. Έμπαινα τη νύχτα στο μπου για να κατεβάζω τσόντες και να την παίζω διαβάζοντας κριτικές. Και την ημέρα κοιμόμουν.

Αυτά μέχρι πριν 6 μήνες. Που έκανα δειλά δειλά κάποια βήματα για να βγω στον κόσμο. Αλλά λες και το σύμπαν συνωμότησε για να με τιμωρήσει, εκείνη τη στιγμή μου ήρθε η καταδίκη.

Ε αυτά με λίγα λόγια. Κάθε προσπάθεια είναι μάταιη. Κάποιοι άνθρωποι τελικά γεννηθήκαμε για να βασανιζόμαστε. Δε μας θέλει ούτε ο Θεός!
Πόσο χρονών είσαι ρε μάστωρα?

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει και δε μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο από τον εαυτό μου σιδηροδέσμιο. Αυτή είναι η μοίρα μου. Μου το έλεγε και ο πατέρας μου άλλωστε όταν ήμουν παιδί και έκανα αταξίες. "Εσύ θα καταλήξεις στις φυλακές πολύ σύντομα! Θα σε γαμήσουν απ' την πρώτη μέρα! Είσαι... τελειωμένος!".

Κουράστηκα πια. Ας έρθουν να με πάρουν.
εσυ θες δηλαδη να μπεις φυλακη? φιλε εισαι παθητικος?

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Τριανταρηs ειναι  αλλα φοβαται το πιο απλο πραγμα ...Τον στρατο

Ξέρεις πάνω από 1 ή 2 άτομα που δεν λένε "άρε και να ξαναπήγαινα..."; ΟΛΟΙ μου οι γνωστοί και φίλοι θα θέλαμε να ξαναπάμε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
αχαχαχαχαχαχαχαχ  :2funny:
Ε είδα ποστ και μπήκα,άλλοστε αυτό είναι το θρεντ της τρολιάς  :rockon:

Stories

Νέο!