erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
Καλώς το παιδίΕσυ τι γελας ρε τσοκαρο?
Καλώς το παιδίΕσυ τι γελας ρε τσοκαρο?
Εχω μια μικρη υποψια......Οτι δεν σε παει...Μπορει και να λαθευωΚαλώς το παιδί
ευτυχώς να λεςΕχω μια μικρη υποψια......Οτι δεν σε παει...Μπορει και να λαθευω![]()
Τοχειs δαγκωσει για παρτη του......Ομολογησε το...Το ματωσεs απ το δαγκωμαευτυχώς να λες
σκέψου λοιπόν να με συμπαθούσε τι θα πάθαινα..Τοχειs δαγκωσει για παρτη του......Ομολογησε το...Το ματωσεs απ το δαγκωμα![]()
Κοιτα λιγάκι ποσοι παρακολουθουν τα θεματα που μιλαω, και ποσοι όταν μιλουν αυτοι που λες, και τα ξαναλέμε.
σε λίγο αλεξ σε βλέπω να κατοικοεδρευεις εκεί με τα πιεμια που στέλνεις σ όλες τις σαπιες εδώ μεσαΟι Τριπολης είναι μονο ηθών (βιαστες, παιδεραστες, πορνογραφοι κλπ)
Γραφω επειδή γουστάρω.Γράφεις σε forum για πληρωμένο έρωτα για τη θεαματικότητα; Γιατί;;;
Ολοι αναζητουν σημασια. το θεμα είναι ποσοι το πετυχαινουν.Οταν είμαι εγω μεσα, ολοι με εμενα ασχολούνται παντως.
:-*Γραφω επειδή γουστάρω.
Το ότι εχω γκελ στον κοσμο είναι κατι άλλο.
Γραφω επειδή γουστάρω.
Το ότι εχω γκελ στον κοσμο είναι κατι άλλο.
οι χαρισματικός ηγετικές φυσιογνωμίες σαν τον αλεξ που έχουν γκελ στον κόσμο πρέπει να διακρίνονται απο στωικοτητα για να καταφέρουν να αναρριχηθουν στις κορυφαίες βαθμίδες εξουσίας και να ασκήσουν επιρροή με τον λόγο τουςΖήσατε όμως για μεγαλο χρονικό διάστημα κάτω από την σκιά των τιτάνων, Σαρδάμη, Αχαχουχαμπούχαχα, Τραλαλάκη & Παπαζουζούνα.
Αναγνωρίζω πάντως, πως έχετε υπομονή και μεθοδικότητα.
Καλημερααα....απο εναν μελλοντικο κρατουμενο...![]()
οχι και ετσι ρε τυπε...και στον στρατο τα ιδια λεγανε για βιασμο κ μαλακιες...μαλλον ειναι παραμυθι
οχι και ετσι ρε τυπε...και στον στρατο τα ιδια λεγανε για βιασμο κ μαλακιες...μαλλον ειναι παραμυθι
Καλυτερα να εισαι προετοιμασμενος για το χειροτερο.οχι και ετσι ρε τυπε...και στον στρατο τα ιδια λεγανε για βιασμο κ μαλακιες...μαλλον ειναι παραμυθι
Τρολαριζε στο βουΚαλυτερα να εισαι προετοιμασμενος για το χειροτερο.
Τελικα τι εκανες θα μας πεις;
Ωχ την γαμισαμε!!!Τρις ισοβια με βλεπω!!! :o :oΤρολαριζε στο βου
![]()