apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο αλεξ πιστευει στην μετα θανατον ζωηφανταζομαι εχεις καταλαβει πως αμα συναντηθεις με τον απολυτο αυτος που θα κλαινε οι γκομενες θα εισαι εσυ![]()
τυπε ο αλεξ πιστευει στην μετα θανατον ζωηφανταζομαι εχεις καταλαβει πως αμα συναντηθεις με τον απολυτο αυτος που θα κλαινε οι γκομενες θα εισαι εσυ![]()
μπουχαχαχαχα
τυπε λες να αντεξει μια προπονηση απο τζων λαιμοδετη?![]()
Οχι. Πιο αποτελεσματική ειναι η "έλα να μου την πέσεις" και θα δεις γιατι.
τυπε ο αλεξ δεν εχει κανει ουτε μια προπονηση πολεμικης τεχνηςΕμα πεταξε μεγάλη μπουρδα.
Ο Άλεξ είναι ικανός να παραστήσει τον ψόφιο κοριό μπας και σκάσει μύτη καμιά χοντρή στην κηδεία.φανταζομαι εχεις καταλαβει πως αμα συναντηθεις με τον απολυτο αυτος που θα κλαινε οι γκομενες θα εισαι εσυ![]()
Δε ξερω τυπε δε τον εχω δει ,πρεπει τουλαχιστον να μας πει μερικα πραγματα για αυτον![]()
Δηλαδη το σιγουρεψαμε ότι βγαινω παντα μονο με χοντρες ε?
οταν λεμε κανονικες 70-80 κιλα τυπε?Καμια φορά βγαίνεις και με κανονικές σαν την ρόζυ
οταν λεμε κανονικες 70-80 κιλα τυπε?![]()
Δεν εχω βγει με τη Ροζυ.Καμια φορά βγαίνεις και με κανονικές σαν την ρόζυ
Γορτυνιος από την πλευρα του παππού. Κατά το 1/4 μονο δηλαδήΟ Άλεξ είναι ικανός να παραστήσει τον ψόφιο κοριό μπας και σκάσει μύτη καμιά χοντρή στην κηδεία.
Μετά θα σηκωθεί, θα της ζητήσει το φβ και θα την πλακώσει στα inbox.
Ξέρεις τι λέρες είναι οι Γορτύνιοι??
τυπε ο αλεξ δεν εχει κανει ουτε μια προπονηση πολεμικης τεχνης
δεν ξερει
Δεν εχω βγει με τη Ροζυ.
Ολοι αναζητουν σημασια. το θεμα είναι ποσοι το πετυχαινουν.Οταν είμαι εγω μεσα, ολοι με εμενα ασχολούνται παντως.γεροντοκουφαλα καυλωνεις αν σου δινουν σημασια ε? ;)
Ολοι αναζητουν σημασια. το θεμα είναι ποσοι το πετυχαινουν.Οταν είμαι εγω μεσα, ολοι με εμενα ασχολούνται παντως.
Ολοι αναζητουν σημασια. το θεμα είναι ποσοι το πετυχαινουν.Οταν είμαι εγω μεσα, ολοι με εμενα ασχολούνται παντως.
Με κραζεις? με θαυμαζεις ;)
Κοιτα λιγάκι ποσοι παρακολουθουν τα θεματα που μιλαω, και ποσοι όταν μιλουν αυτοι που λες, και τα ξαναλέμε.Όπως κι ο πικερ, κι ο πορνοπαπος, κι ο ιππότης, κι ο λιλας κτλ...
Όπως κι ο πικερ, κι ο πορνοπαπος, κι ο ιππότης, κι ο λιλας κτλ...