txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.946
- Πόντοι
- 496
http://[URL unfurl="true"]www.teamshelby.com/forums/public/style_emoticons/default/rob_grabber.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :tooth:
http://[URL unfurl="true"]www.teamshelby.com/forums/public/style_emoticons/default/rob_grabber.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :tooth:
Είναι τυχαιο ότι δεν μου την εχουν πειραξει ποτέ?
Πρωτον, όταν είναι μαζι μου μια γυναικα, δεν κουναει την ουρα της να προκαλεί.
Δευτερον, ο άλλος το σκέφτεται δυο φορες να πειραξει καποια που συνοδευεται από τύπο 1,88 και 95 κιλα.
Λαθος κάνεις, δεν βαζω αλκοολ στο στομα μου.1,88 95κιλα που πινει καθε μερα κρασι ομως
1,88 95κιλα που πινει καθε μερα κρασι ομως
Σιγα μην ηταν μονο 95 κιλα ο μακαρίτης.Τύπε βουνό είσαι και εσύ σαν τον μακαρίτη?
Ο καθενας με τον πονο του εδώ μεσα.Α τοσο εισαι? Αν αυτα τα κιλα ειναι λιπος δεν μου λενε και πολλα παντως να ξέρεις μέχρι να σηκωσεις το ενα ποδι θα εχεις λαχανιάσει το άλλο![]()
τυπε τα μπρατσα κανουν την διαφορα...το κολτ τους κανει ολους ισουςKαι το επαναλαμβάνω. Οι τσαμπουκάδες είναι για τους αμόρφωτους και τους βλακες.
Λινκ που να λεω ότι αν μου πειραξουν την γκομενα θα τρεξω να κρυφτω, δεν βρηκατε?
Το ξυλικι είναι θεμα γυμναστηριου και καλης διατροφης δηλαδή?Αμα έχεις σαπισει στις πιτσες τα τσιγαρα και τα σουβλακια δεν ειναι να μπαινεις σε ξυλικι χωρις πλακα τωρα
Αμα έχεις σαπισει στις πιτσες τα τσιγαρα και τα σουβλακια δεν ειναι να μπαινεις σε ξυλικι χωρις πλακα τωρα
Αμα έχεις σαπισει στις πιτσες τα τσιγαρα και τα σουβλακια δεν ειναι να μπαινεις σε ξυλικι χωρις πλακα τωρα
Αποδειχθηκε προ ολιγων ημερων.τυπε τα μπρατσα κανουν την διαφορα...το κολτ τους κανει ολους ισους
πιπης 2014
εχει χοληστερινες λιπιδια κτλ τυπε :SΑ τοσο εισαι? Αν αυτα τα κιλα ειναι λιπος δεν μου λενε και πολλα παντως να ξέρεις μέχρι να σηκωσεις το ενα ποδι θα εχεις λαχανιάσει το άλλο![]()
Προφανως οι σεκιούριτι που βλεπει εκεινος, είναι μοντελα με γραμμωσημπολντι οι χονδροι ριχνουν βρωμοξυλο
ο πιπης ειναι σοφος τυπεΑποδειχθηκε προ ολιγων ημερων.
Μια σφαιρα αποδειχθηκε πολύ πιο ισχυρη από αιωνες στο γυμναστηριο και στα αναβολικα.
Αληθές. Σε οριακη "νομιμοτητα" πλεον.εχει χοληστερινες λιπιδια κτλ τυπε :S
καλα ρε φιλε..βαλλε κ ενα τσιπουρακι,δν ειναι κακοΛαθος κάνεις, δεν βαζω αλκοολ στο στομα μου.
Το ξυλικι είναι θεμα γυμναστηριου και καλης διατροφης δηλαδή?
Εγω κάτι μπουχέσες βλεπω και είναι με το ζωναρι λυμενο για καυγα συνηθως.
Με πειραζει το αλκοόλ. Δεν πινω σχεδόν ποτέ.καλα ρε φιλε..βαλλε κ ενα τσιπουρακι,δν ειναι κακο
τυπε σε ακραιες καταστασεις αυτα θα ανεβουνΑληθές. Σε οριακη "νομιμοτητα" πλεον.