artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
ποσο μαπας εισαι ρε μεγαλε ελεος
ρητορικη ερωτηση να φανταστω
ποσο μαπας εισαι ρε μεγαλε ελεος
Θελεις κατι και πεταγεσαι?ποσο μαπας εισαι ρε μεγαλε ελεος
νομικες ή για γκομενες?Θα γυρισει ο τροχος, και καμια μερα θα θελεις συμβουλες αλλά εγω θα σου τις δωσω.
Ναι, γιατι περαν των αλλων είναι και ρήτορας.ρητορικη ερωτηση να φανταστω
Γκομενες τερμα. Μια φορα εκανα με τον μικρο το ψυχικο και ακομη τα ακουω.νομικες ή για γκομενες?![]()
![]()
![]()
γνωριζεις φανταζομαι πως αν σε παρει με στραβο ματι ο σλαβι δε σε γλυτωνει ουτε ο προεδρος του ΑΠ ;)Ναι, γιατι περαν των αλλων είναι και ρήτορας.
Εγω να δεις τι γινεται αν παρω καποιον με στραβο ματι.γνωριζεις φανταζομαι πως αν σε παρει με στραβο ματι ο σλαβι δε σε γλυτωνει ουτε ο προεδρος του ΑΠ ;)
αυτο δεν ηταν ψυχικο, καταρα ητανΓκομενες τερμα. Μια φορα εκανα με τον μικρο το ψυχικο και ακομη τα ακουω.
Εγω να δεις τι γινεται αν παρω καποιον με στραβο ματι.
τι γινεται? εδω μας ελεγες πως ακομα και τη γκομενα να σου πειραξουν στο δρομο θα τρεξεις να κρυφτεις, εισαι ικανος εσυ να αντιμετωπισεις τον σλαβιανκα?Εγω να δεις τι γινεται αν παρω καποιον με στραβο ματι.
Για βρες το λινκ που το λεω αυτό.τι γινεται? εδω μας ελεγες πως ακομα και τη γκομενα να σου πειραξουν στο δρομο θα τρεξεις να κρυφτεις, εισαι ικανος εσυ να αντιμετωπισεις τον σλαβιανκα?για ρωτα και τον μπεμπα ποσους μηνες εκατσε στο νοσοκομειο και τι κουσουρια του αφησε η συναντηση :-
βαριεμαιΓια βρες το λινκ που το λεω αυτό.
Να επικαλεστείς την μαρτυρια του βατραχου. Σηκωνει.βαριεμαιτα παιδια εδω το θυμουνται ομως και θα με επιβεβαιωσουν ;)
βαριεμαιτα παιδια εδω το θυμουνται ομως και θα με επιβεβαιωσουν ;)
Εμ....τι διαολο..... μολις μπαινει ο αλεξ ορμανε να τον φανε
τον ζηλευουν τυπε γιαυτοτι διαολο..... μολις μπαινει ο αλεξ ορμανε να τον φανε
μας παιρνει τις γκομενες τυπετι διαολο..... μολις μπαινει ο αλεξ ορμανε να τον φανε
Εγω σε καυγάδες και τσαμπουκάδες δεν συμμετεχω τύπε. Και κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν το κανει. Υπαρχουν εξώδικα γι αυτές τις δουλειες, δικηγοροι και δικαστηρια.