enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.862
- Πόντοι
- 3.656
Εσύ πάντως! πρέπει να με έχεις ακτη.. από κάτι.. η, από κάπου.. πολύ κόντρα ρε, φίλε.. πολύ μιλάμε… μήπως, δεν σου έκατσα???λες?![]()
![]()
![]()
τυπε κολλησε η βελονα παλι; :S
Εσύ πάντως! πρέπει να με έχεις ακτη.. από κάτι.. η, από κάπου.. πολύ κόντρα ρε, φίλε.. πολύ μιλάμε… μήπως, δεν σου έκατσα???λες?![]()
![]()
![]()
Γουστάρεις??αλλα,ειναι πολλες!Δηλαδή έχει παίξει φάση από εδώ μέσα?
Για πες , για πες ..... εγώ τάφος.
Μεταφυτευση απο το κεφαλι του ειναι τυπε.τυπε τι λιπασμα ριχνεις στον κωλο σου και εχει βγαλει τοση τριχα;![]()
αμα δεν εχεις διδακτορικο και δυο δημοσιευσεις σε διεθνη περιοδικα δεν σου ρχεται μειλ ενεργοποιησης τυπε.....το επιπεδο των μελων του σαιτ ειναι υψηλο τυπε![]()
επισης αν δεν εισαι πανω απο 1.90 τυπεαμα δεν εχεις διδακτορικο και δυο δημοσιευσεις σε διεθνη περιοδικα δεν σου ρχεται μειλ ενεργοποιησης τυπε.....
αμα δεν εχεις διδακτορικο και δυο δημοσιευσεις σε διεθνη περιοδικα δεν σου ρχεται μειλ ενεργοποιησης τυπε.....
τι,ναι αυτο το λουκανικο ρε μαλακα? θα σε πηδηξουν μαυροι εσενα...φιλε παθητικεεπισης ολοι εχουν σιξπακ.....μονο ο αλεξ ειναι χονδρος......
www.directupload.net][/URL]
karaτzon πιστευω στην φυλακη πρεπει να δηλωσεις μαγειρας να περασεις καλα τυπεελα,ειχαμε τιποτα?
μπααα,δε ξερω να μαγειρευω φασολια φακες κ τετοια.μονο μεζεδες φιλεkaraτzon πιστευω στην φυλακη πρεπει να δηλωσεις μαγειρας να περασεις καλα τυπε
δεν πειραζει μαν,μηπως κι οι αλλοι ξεραν;μαθανμπααα,δε ξερω να μαγειρευω φασολια φακες κ τετοια.μονο μεζεδες φιλε
και τι θα κερδισω τυπεδεν πειραζει μαν,μηπως κι οι αλλοι ξεραν;μαθαν
θα γλιτωσεις τις καλλιοπες μαν και το πηδημακαι τι θα κερδισω τυπε
Μαλανδρινο.ξέρει κανείς ποια είναι η πιο σκληρή φυλακή στον ελλαδικό χώρο;
γιατι,τι το διαφορετικο εχειΜαλανδρινο.
Ρε παπαρα πες τι συμβαινει μπας και ανησυχεις αδικα.και τι θα κερδισω τυπε
Οχι δεν εχω παει ποτε, μονο για εξακριβοσης στο παρελθον απειρες φορες...παιδια εχει παει ποτε σας καποιος φυλακη?
ειπα φιλε πιο πισω αν δειςΡε παπαρα πες τι συμβαινει μπας και ανησυχεις αδικα.
καλα σε εκοψα δικε μου για αναρχαΟχι δεν εχω παει ποτε, μονο για εξακριβοσης στο παρελθον απειρες φορες...![]()