tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
γιατι φιλε,εισαι φατσα για καμπανες?Οχι δεν εχω παει ποτε, μονο για εξακριβοσης στο παρελθον απειρες φορες...![]()
γιατι φιλε,εισαι φατσα για καμπανες?Οχι δεν εχω παει ποτε, μονο για εξακριβοσης στο παρελθον απειρες φορες...![]()
Στο παρελθον τυπε, εδω και 10 χρονια ειμαι κυριλεκαλα σε εκοψα δικε μου για αναρχα
Στο παρελθον , πλεον ειμαι 80 κιλα σα μπραβος με πολυ σοβαρο προσοπο αυστηρο θα ελεγαγιατι φιλε,εισαι φατσα για καμπανες?
Πηγα και δεν βρισκω τιποτα. Λεγε ακριβως γιατι κατηγορείσαι. Δεν θα παιζουμε τις κουμπαρες. Γιατι εισαι τοσο πεπεισμενος ότι θα πας φυλακη? Αν προβλεπεται μεχρι 10 χρονια, μπορει να είναι κατι που παλευεται.ειπα φιλε πιο πισω αν δεις
Γιατι να παει Κορυδαλλο?δες τι ομορφα θα περασεις καρατζον.......
60 % των ποινικων υποθεσεων αφορουν περιπτωσεις αλβανων...7 στους 10 εγκλειστους στις φυλακες κορυδαλλου ειναι αλβανοι..
Πηγα και δεν βρισκω τιποτα. Λεγε ακριβως γιατι κατηγορείσαι. Δεν θα παιζουμε τις κουμπαρες. Γιατι εισαι τοσο πεπεισμενος ότι θα πας φυλακη? Αν προβλεπεται μεχρι 10 χρονια, μπορει να είναι κατι που παλευεται.
Μιλα ρε, που σε πιασανε οι ντροπες. Το βουκινο σε πειραζει και όχι το να σε κανει γκομενα του ο Καπετανάκης?
Ξαναπες το τοτε.ειπα φιλε πιο πισω αν δεις
Μα δεν ειπε ότι προφυλακιστηκε.αμα παιζανε μεχρι 10 χρονια δεν θα ητανε μεσα προφυλακιστεος![]()
Οι Τριπολης είναι μονο ηθών (βιαστες, παιδεραστες, πορνογραφοι κλπ)Ξαναπες το τοτε.
Της Τριπολης δεν ειναι σκληρες;Θυμαμαι την "αυτοκτονια" Δουρη.
Μα δεν ειπε ότι προφυλακιστηκε.
Οι Τριπολης είναι μονο ηθών (βιαστες, παιδεραστες, πορνογραφοι κλπ)
Γιατι να παει Κορυδαλλο?
Ξερω γω? Δεν μιλαει. Μονο κλαιγεται τι θα περασει στη φυλακη. Φοβαται να μιλησει μην γινει λεει βουκινο. Ενώ είναι το τελευταιο που θα επρεπε να τον ενδιαφερει.θα εχει παρων ε?
Νομιζω οι μονες "ειδικες" φυλακες είναι η Νεων Αυλωνα και η Ηθών Τριπολης.στα γρεβενα ποιοι πανε?
εδω να πουμε πως ολοι οι κατα καιρους πελατες του αλεξ ειναι στη μπουζου, κανεις δε γλιτωσε ;)αλεξ πες καμια ιστορια απ τις φυλακες.....τι σου λενε οι πελατες σου, πως περναν εκει μεσα;
Ακου να σου πω κατι.αλεξ πες καμια ιστορια απ τις φυλακες.....τι σου λενε οι πελατες σου, πως περναν εκει μεσα;
Θα γυρισει ο τροχος, και καμια μερα θα θελεις συμβουλες αλλά εγω θα σου τις δωσω.εδω να πουμε πως ολοι οι κατα καιρους πελατες του αλεξ ειναι στη μπουζου, κανεις δε γλιτωσε ;)![]()
Ακου να σου πω κατι.
Να βλέπουμε και τις δυο οψεις του νομισματος.
Εχω δει ναρκομανή εξαρτημενο ένα βημα πριν το θανατο, να μπαινει στην φυλακη (για κλοπες), και σε εξι μηνες να τον ξαναβλεπω και να είναι μια χαρα. Να εχει παρει δεκα κιλα, να μπορει να μιλαει κανονικα ενώ δεν μπορουσε να αρθρωσει λεξη, και να ευγνωμονεί την τυχη του που μπηκε φυλακη και σωθηκε.
Μην τα βλέπουμε όλα εξπρες του μεσονυχτιου.
Υ.Γ. Επισης ξερω έναν νεαρο, που μπηκε στις φυλακες Τριπολης για αποπειρα βιασμου, και μεσα στη φυλακη εβγαλε και λεφτα, παιρνοντας πιπες για εικοσι ευρω το κομματι. :-