Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τοσο κοιλιοδουλος που ειναι ο καρατζον, θα αυτοκτονησει με το φαγητο που θα τρωει στη φυλακα....
ειμαι σιγουρος οτι στο μηνα επανω θα σπασει και θα μοιραζει το κουλουρι του, για ενα πιατο κοντοσουβλι....
τυπε θα του κανουν ειδικες παραγγελιες οπως εκαναν στον κοσκωτα :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
τυπε θα του κανουν ειδικες παραγγελιες οπως εκαναν στον κοσκωτα :rockon:
ναι αλλα ο καρατζον ειπε πως δεν παιζουν φραγκα....
οποτε τι μενει να δωσει για να φαει αυτα που θελει....... :
images

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τρικαλα και μαλανδρινο
,εκει σε πηδανε δυο φορες την μερα
οριστε είπα και γω να κάνω μια ωριμη ερώτηση να μην με λέει 20χρονο ο καρατζον και συ με σπρώχνεις στην ακολασία  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
ερι αν εμπαινες σε γυναικεια φυλακη εσυ, θα σκεφτοσουν να γινεις λεσβια???? :think: :think: :think: :think:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ερι αν εμπαινες σε γυναικεια φυλακη εσυ, θα σκεφτοσουν να γινεις λεσβια???? :think: :think: :think: :think:
πως να σκεφτώ κάτι τόσο απόμακρο απο εμένα; Νομίζω ότι μόνο αν βρεθείς εκεί μπορείς να πεις τι θα έκανες και τι οχι με βεβαιότητα. Τα υπόλοιπα ειναι λόγια  :dunno:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
γιατι σε μπαγλαρωναν τυπε? :think:
Όταν γινόταν σκούπα, στα μπουρδέλα μας πήγαιναν ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ!ρετιρε! και την άλλη μέρα αυτόφωρο, όπου μας αθώωναν… αλλά είχε και κάτι μελανούρια μπάτσους?μμμμμμμμμμμμμ! μανούλια σκέτα..ξεπεταξα δυο μια φορα….. :police: :thumbsup: :knuppel: :knuppel: :police: :knuppel: :thumbsup: :police: :smitten: :smitten: :smitten:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
54
Πόντοι
246
τυπε μπορει να ηταν στρατονομια επειδη γαμουσε φανταρους ο ιπποτης και περνουσε καλλα  :grin:
Εσένα σου έχει κάτσει ο φαντάρος, από ότι βλέπω… γουστάρεις? εάν θες, θα σου έχω από ΟΥΚ! μέχρι ΛΟΚ! όποτε θες… λοιπόν γουστάρεις???? :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :uzi: :uzi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656
Εσένα σου έχει κάτσει ο φαντάρος, από ότι βλέπω… γουστάρεις? εάν θες, θα σου έχω από ΟΥΚ! μέχρι ΛΟΚ! όποτε θες… λοιπόν γουστάρεις???? :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :uzi: :uzi:

τυπε κρατησε τους τους φανταρους και τα ΟΥΚια να περνας καλλα  :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Ρε Ιππότη αρχίζω να πεθυμώ την εποχή που είχες φύγει ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom