Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
εγω παντως οταν κρατηθηκα ενα σαββατοκυριακο στο αστυνομικο τμημα του πειραια για να με πανε στο αυτοφωρο την δευτερα επειδη ηταν στα κρατητηρια γεματα τα κελια με αλλοδαπους ζητησα και με βαλανε μονο μου σε κελι και με κερναγανε καφε και σουβλακια οι ασφαλιτες. :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
εγω παντως οταν κρατηθηκα ενα σαββατοκυριακο στο αστυνομικο τμημα του πειραια για να με πανε στο αυτοφωρο την δευτερα επειδη ηταν στα κρατητηρια γεματα τα κελια με αλλοδαπους ζητησα και με βαλανε μονο μου σε κελι και με κερναγανε καφε και σουβλακια οι ασφαλιτες. :)
Γιατι όχι? Παρεα θελουν κι αυτοι.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Παντως όσο ο μερεντι κλπ αμφισβητουν την ιδιοτητα του Αλεξ,εμενα ο Αλεξ με εχει ΣΩΣΕΙ 2-3 φορες απο σοβαροτατα προβληματα.
Πραγματικα αν δεν ηταν αυτος,θα ειχα σοβαρο προβλημα πανω σε μια κορυφαια δοκιμασια που περναω.
Να ειναι καλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,χιλια ευχαριστω και δημοσια.....
Συνεχιστε  :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. ρε Καρατζόν μιλα πριβε στον Αλεξ μηπως μπορει να σε βοηθησει/καθοδηγησει κλπ....ασε τον χαβαλε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Παντως όσο ο μερεντι κλπ αμφισβητουν την ιδιοτητα του Αλεξ,εμενα ο Αλεξ με εχει ΣΩΣΕΙ 2-3 φορες απο σοβαροτατα προβληματα.
Πραγματικα αν δεν ηταν αυτος,θα ειχα σοβαρο προβλημα πανω σε μια κορυφαια δοκιμασια που περναω.
Να ειναι καλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,χιλια ευχαριστω και δημοσια.....
Συνεχιστε  :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. ρε Καρατζόν μιλα πριβε στον Αλεξ μηπως μπορει να σε βοηθησει/καθοδηγησει κλπ....ασε τον χαβαλε!
Φοβαται...τον κατανοω μεχρι ενός σημείου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καμαρώνεις αλλα δεν λες στον καρατζόν πως να πετύχει τέτοια υποδοχή..

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
Τι κρατητήρια ρε Ερη, εδώ ο καρατζον όπως τα λεει, ετοιμάζεται για ψειρού.

10 χρονια λεει αφορα το αδικημα του καμια σωματικη βλαβη θα ειναι η αποπειρα φονου.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.253
Πόντοι
506
jail-ass-sign.jpg

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αν η έδρα ειναι γυναίκες καλύτερα να πάρει άνδρα .. :tooth:

Καταλαβα.....Ασε να στειλει πμ  στον Αλεξ   γιατι δεν τον βλεπω να βγαινει ακομα κι οταν πληρωσει η χωρα το χρεοs   :grin: :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε το μαριω πως εχει γινει ετσι :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καταλαβα.....Ασε να στειλει πμ  στον Αλεξ   γιατι δεν τον βλεπω να βγαινει ακομα κι οταν πληρωσει η χωρα το χρεοs   :grin: :grin:

Πάντως εγώ το συμπαθούσα πάντα σαν νικ τον κατατζόν με εκείνα τα εκπληκτικά τσιμπούσια που μας περιέγραφε, και νομίζω ότι ακόμα και αν δεν με εμπιστεύεται καλό είναι να μιλήσει με τον αλεξ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πάντως εγώ το συμπαθούσα πάντα σαν νικ τον κατατζόν με εκείνα τα εκπληκτικά τσιμπούσια που μας περιέγραφε, και νομίζω ότι ακόμα και αν δεν με εμπιστεύεται καλό είναι να μιλήσει με τον αλεξ.

Του εβιασεs κατα συρροην το νικ........καρατζον ειναι ο ανθρωποs
Εγω βλεπω οτι ακομα ειναι υπο σκεψιν....Δεν εχει μπει ακομα μεσα
Τα ζυγιαζει τα πραγματα ....Να μπει κανειs η να μην μπει/?? Ιδου η απορια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.283
Πόντοι
5.006
τυπε καρατζον ο σκιτζης που εχεις για δικηγορο τι σου ειπε??? θα παρει καμμια αναβολη ή ηρθε η ωρα της κρισης στη δικασιμο που εχει οριστει????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom