alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Φοβαται ρε συ, μην μαθευτεί. Από χθες του το λεω και δεν βγαζει τσιμουδιά.Καρατζόν ομολόγησε το σφάλμα σου και θα αναλάβει το μπου την υπεράσπιση σου![]()
Φοβαται ρε συ, μην μαθευτεί. Από χθες του το λεω και δεν βγαζει τσιμουδιά.Καρατζόν ομολόγησε το σφάλμα σου και θα αναλάβει το μπου την υπεράσπιση σου![]()
Γιατι όχι? Παρεα θελουν κι αυτοι.εγω παντως οταν κρατηθηκα ενα σαββατοκυριακο στο αστυνομικο τμημα του πειραια για να με πανε στο αυτοφωρο την δευτερα επειδη ηταν στα κρατητηρια γεματα τα κελια με αλλοδαπους ζητησα και με βαλανε μονο μου σε κελι και με κερναγανε καφε και σουβλακια οι ασφαλιτες.![]()
Φοβαται...τον κατανοω μεχρι ενός σημείου.Παντως όσο ο μερεντι κλπ αμφισβητουν την ιδιοτητα του Αλεξ,εμενα ο Αλεξ με εχει ΣΩΣΕΙ 2-3 φορες απο σοβαροτατα προβληματα.
Πραγματικα αν δεν ηταν αυτος,θα ειχα σοβαρο προβλημα πανω σε μια κορυφαια δοκιμασια που περναω.
Να ειναι καλα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,χιλια ευχαριστω και δημοσια.....
Συνεχιστε![]()
![]()
Υ.Γ. ρε Καρατζόν μιλα πριβε στον Αλεξ μηπως μπορει να σε βοηθησει/καθοδηγησει κλπ....ασε τον χαβαλε!
Καμαρώνεις αλλα δεν λες στον καρατζόν πως να πετύχει τέτοια υποδοχή..εγω παντως οταν κρατηθηκα ενα σαββατοκυριακο στο αστυνομικο τμημα του πειραια για να με πανε στο αυτοφωρο την δευτερα επειδη ηταν στα κρατητηρια γεματα τα κελια με αλλοδαπους ζητησα και με βαλανε μονο μου σε κελι και με κερναγανε καφε και σουβλακια οι ασφαλιτες.![]()
Τι κρατητήρια ρε Ερη, εδώ ο καρατζον όπως τα λεει, ετοιμάζεται για ψειρού.Καμαρώνεις αλλα δεν λες στον καρατζόν πως να πετύχει τέτοια υποδοχή..
Τι κρατητήρια ρε Ερη, εδώ ο καρατζον όπως τα λεει, ετοιμάζεται για ψειρού.
10 χρονια λεει αφορα το αδικημα του καμια σωματικη βλαβη θα ειναι η αποπειρα φονου.
ο κατατζον ειναι ανθρωπος των παθών και εγω για φονο τον κοβω
Να παρει εσενα για υπερασπιση η θα τον χωσειs πιο βαθεια ???![]()
![]()
Αν η έδρα ειναι γυναίκες καλύτερα να πάρει άνδρα ..![]()
τυπε το μαριω πως εχει γινει ετσι :Sεγω παντως οταν κρατηθηκα ενα σαββατοκυριακο στο αστυνομικο τμημα του πειραια για να με πανε στο αυτοφωρο την δευτερα επειδη ηταν στα κρατητηρια γεματα τα κελια με αλλοδαπους ζητησα και με βαλανε μονο μου σε κελι και με κερναγανε καφε και σουβλακια οι ασφαλιτες.![]()
τυπε ειναι γνωστο οτι ο καρατζων ειναι παραβατικη φυσιογνωμιαΤι κρατητήρια ρε Ερη, εδώ ο καρατζον όπως τα λεει, ετοιμάζεται για ψειρού.
Καταλαβα.....Ασε να στειλει πμ στον Αλεξ γιατι δεν τον βλεπω να βγαινει ακομα κι οταν πληρωσει η χωρα το χρεοs![]()
![]()
Πάντως εγώ το συμπαθούσα πάντα σαν νικ τον κατατζόν με εκείνα τα εκπληκτικά τσιμπούσια που μας περιέγραφε, και νομίζω ότι ακόμα και αν δεν με εμπιστεύεται καλό είναι να μιλήσει με τον αλεξ.
παλι καλα τυπεΤου εβιασεs κατα συρροην το νικ........καρατζον ειναι ο ανθρωποs
τυπε το μαριω πως εχει γινει ετσι :S