tzooon1989
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2013
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
eirinal,μηπως εχεις παρει το θεμα στο χαβαλε?αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα τι αλλο θα ακούσουμε παναγία μου.
eirinal,μηπως εχεις παρει το θεμα στο χαβαλε?αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα τι αλλο θα ακούσουμε παναγία μου.
Πού ησουνα το βραδυ να με υποστηριξεις, που φλομωσαμε στην μαλακια εδώ μεσα?αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα τι αλλο θα ακούσουμε παναγία μου.
ρε φιλε εσυ πηγες για ραψιμο κατευθειανΦίλε! δεν χρειάστηκε.. αφού καυλώνεις, να μάθεις.. ναι! 5 μαύροι.. τώρα καύλωσες???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν είναι αληθες ότι το πρόγραμμα φαγητού είναι ιδιο με αυτό του στρατού?
eirinal,μηπως εχεις παρει το θεμα στο χαβαλε?
εγω το εχω ανοιξει τ θεμα...λοιπον,αντε πιες ενα τσιπουρο συνεταιρισμου τυρναβου 62βαθμους οινοπνευμα και τα λεμε.... ;)Εσύ δηλαδή το έχεις πάρει σοβαρά;![]()
10χρονακια μαξιμουμ μας ειπε ο καρατζον....Εσύ δηλαδή το έχεις πάρει σοβαρά;![]()
Kαι πού ξερω εγω τι τρωνε σημερα στο στρατο??Γιατί δεν ρωτάς κανέναν πελάτη σου; ;)
Σου ειπα από χθες να με ενημερώσεις τι συμβαινει, αλλά αδιαφορεις.εγω το εχω ανοιξει τ θεμα...λοιπον,αντε πιες ενα τσιπουρο συνεταιρισμου τυρναβου 62βαθμους οινοπνευμα και τα λεμε.... ;)
γαμησε τααα10χρονακια μαξιμουμ μας ειπε ο καρατζον....
τον εχουν ζωσει τα φιδια λεμε...![]()
![]()
![]()
Kαι πού ξερω εγω τι τρωνε σημερα στο στρατο??
τι λες ρε φιλε...να γινει βουκινο εδω μεσα?ειπα πανω κατω δημοσια περι τινος προκειταιΣου ειπα από χθες να με ενημερώσεις τι συμβαινει, αλλά αδιαφορεις.
Αρα εχω κάθε δικαιωμα να πιστευω ότι τρολαρεις.
Αν καιγοταν ο κωλος σου, θα ειχες στειλει πεντακόσια πμ.
Πού ησουνα το βραδυ να με υποστηριξεις, που φλομωσαμε στην μαλακια εδώ μεσα?
Τριτη αναβολή με κωλυμα δικηγορου δινεται??? Όχι για αποχη. Για κωλυμα.δεν εχει αδικο ο μερεντι στο οτι συχνά οι αναβολή είναι μια λύση όπως και άλλες κινήσεις "τακτικής" που δεν θα τις έλεγε κανείς και πολύ δεοντολογικές έως και αντι.. φτάνει να "σωθεί" η να πάρει αβάντα ο 'πελάτης". Παρόλα αυτα η αναβολή δεν είναι η λύση πάντα φυσικά στα ποινικά αν και προσπαθεί κανείς να πέσει σε καλή σύνθεση. Οι δε μάρτυρες όντως ταλαιπωρούνται ιδιαιτέρως σε αναβολές. Ειπώθηκαν πολλές μαλακίες αλλά και μερικά όχι τόσο άσχετα.
Εγω δεν θα πω τιποτα σε κανεναν.τι λες ρε φιλε...να γινει βουκινο εδω μεσα?ειπα πανω κατω δημοσια περι τινος προκειται
10χρονακια μαξιμουμ μας ειπε ο καρατζον....
τον εχουν ζωσει τα φιδια λεμε...![]()
![]()
![]()
ε οχι κ 62% vol το τσιπρο τυρναβου,,,κανα 42 με 43 εχει μαν...παλαβωσες?πιες ενα τσιπουρο συνεταιρισμου τυρναβου 62βαθμους οινοπνευμα και τα λεμε.... ;)
Τριτη αναβολή με κωλυμα δικηγορου δινεται??? Όχι για αποχη. Για κωλυμα.
εγω το εχω ανοιξει τ θεμα...λοιπον,αντε πιες ενα τσιπουρο συνεταιρισμου τυρναβου 62βαθμους οινοπνευμα και τα λεμε.... ;)