Νέα

εχετε παει ποτε σας φυλακη?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα τι αλλο θα ακούσουμε παναγία μου.
Πού ησουνα το βραδυ να με υποστηριξεις, που φλομωσαμε στην μαλακια εδώ μεσα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
εγω το εχω ανοιξει τ  θεμα...λοιπον,αντε πιες ενα τσιπουρο συνεταιρισμου τυρναβου 62βαθμους οινοπνευμα και τα λεμε.... ;)
Σου ειπα από χθες να με ενημερώσεις τι συμβαινει, αλλά αδιαφορεις.
Αρα εχω κάθε δικαιωμα να πιστευω ότι τρολαρεις.
Αν καιγοταν ο κωλος σου, θα ειχες στειλει πεντακόσια πμ.

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Σου ειπα από χθες να με ενημερώσεις τι συμβαινει, αλλά αδιαφορεις.
Αρα εχω κάθε δικαιωμα να πιστευω ότι τρολαρεις.
Αν καιγοταν ο κωλος σου, θα ειχες στειλει πεντακόσια πμ.
τι λες ρε φιλε...να γινει βουκινο εδω μεσα?ειπα πανω κατω δημοσια περι τινος προκειται

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πού ησουνα το βραδυ να με υποστηριξεις, που φλομωσαμε στην μαλακια εδώ μεσα?

δεν εχει αδικο ο μερεντι στο οτι συχνά οι αναβολες είναι μια λύση όπως και άλλες κινήσεις "τακτικής" που δεν θα τις έλεγε κανείς και πολύ δεοντολογικές έως και αντι.. φτάνει να "σωθεί" η να πάρει αβάντα ο 'πελάτης". Παρόλα αυτα η αναβολή δεν είναι η λύση πάντα φυσικά στα ποινικά αν και προσπαθεί κανείς να πέσει σε καλή σύνθεση. Οι δε μάρτυρες όντως ταλαιπωρούνται ιδιαιτέρως σε αναβολές. Ειπώθηκαν πολλές μαλακίες αλλά και μερικά όχι τόσο άσχετα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
δεν εχει αδικο ο μερεντι στο οτι συχνά οι αναβολή είναι μια λύση όπως και άλλες κινήσεις "τακτικής" που δεν θα τις έλεγε κανείς και πολύ δεοντολογικές έως και αντι.. φτάνει να "σωθεί" η να πάρει αβάντα ο 'πελάτης". Παρόλα αυτα η αναβολή δεν είναι η λύση πάντα φυσικά στα ποινικά αν και προσπαθεί κανείς να πέσει σε καλή σύνθεση. Οι δε μάρτυρες όντως ταλαιπωρούνται ιδιαιτέρως σε αναβολές. Ειπώθηκαν πολλές μαλακίες αλλά και μερικά όχι τόσο άσχετα.
Τριτη αναβολή με κωλυμα δικηγορου δινεται??? Όχι για αποχη. Για κωλυμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
10χρονακια μαξιμουμ μας ειπε ο καρατζον....
τον εχουν ζωσει τα φιδια λεμε... :grin: :grin: :grin:

τα ποινικά δικαστήρια έχουν πολλά περιθώρια να παίξεις. Μην απελπίζεσαι τζον καρατζόν. Αν δεν έχει λεφτά ζητα δικηγόρο απο αυτεπάγγελτο οι δικαστές πάντα βλέπουν ευνοικά όσους υποστηρίζονται απο αυτεπάγγελτους. Αντί να ζητάς πληροφορίες για την φυλακή βρες τρόπους να υπερασπιστείς τον εαυτό σου :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
πιες ενα τσιπουρο συνεταιρισμου τυρναβου 62βαθμους οινοπνευμα και τα λεμε.... ;)
ε οχι κ 62% vol το τσιπρο τυρναβου,,,κανα 42 με 43 εχει μαν...παλαβωσες? :helpplea:
60 εχει το πρωτο αποσταγμα...
καρατζον ετοιμασου να ζησει νυχτες τρυφερες κ παθους στη μπουζου,,,θα σου φερνουμε σοκολατες,μαλμπορο κ κανα κοψιδι να χεις να ζαφτεις... :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καρατζόν ομολόγησε το σφάλμα σου και θα αναλάβει το μπου την υπεράσπιση σου  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom