Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 621
  • Εμφανίσεις 149K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 286 38,3%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 461 61,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    747

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Τι λες ρε καραγκιόζη που κατά 90% ο HIV είναι φτιαγμένος από άνθρώπους? Πού είναι οι πηγές σου?

Π
Έχει αναφερθεί, γραφτεί ότι κατασκευάστηκε στα στρατιωτικά εργαστήρια στην ΗΠΑ για να χρησιμοποιηθεί σε εξολόθρευση του εχθρού.Βεβαια κάτι διαφορετικό ήθελαν να φτιάξουν. Πρότειναν σε κάποιους βαρυποινιτες να χρησιμοποιηθούν σαν πειραματόζωα με αντάλλαγμα ύστερα από ένα διάστημα να αφεθούν ελεύθεροι.Και επειδη τότε ο ιός δεν ανιχνεύονται σε σύντομο χρονικό διάστημα,και δεν νόσησαν σε ένα δυο μήνες τους απελευθέρωσαν.Αυτο είχε σαν αποτέλεσμα να μεταδοθεί ο ιός.Βεβαια και αυτό είναι μια θεωρία, χωρίς να σημαίνει ότι αληθεύει.Αλλα ποτέ μη λες ποτέ!
    :hi:

Επισκέπτης
Πρώτη φορά μαθαίνετε για τον μικροβιολογικό πόλεμο και τα εργαστήρια των μεγάλων δυνάμεων που τα τελευταία 70 χρόνια κάνουν πειράματα πάνω σε βαρυποινίτες;

DESMOND

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2017
Like
142
Πόντοι
1
Της πεταξες εξω τον Δελακοβία για να σου τον εξετασει τυπε  :think: :S :S :S

O Δελακοβίας είναι πάντοτε διαθέσιμος όταν πρόκειται για το καλό της ανθρωπότητας.

Απλά της είπα να μην τον σκαλίζει πολύ για να μην τη φτύσει.

Επισκέπτης
O Δελακοβίας είναι πάντοτε διαθέσιμος όταν πρόκειται για το καλό της ανθρωπότητας.

Σε ποιά οδό εργάζεται αυτή η επιστήμων για να την επισκεφτώ προς εξέταση;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Υπαρχουν γιατρινες ανδρολογοι-αφροδισιολογοι; Μια θυμαμαι, σε ταινια του 1980 που ειχε παει ο Μουστακας για εξεταση και μετα προχωρησε για τα περαιτερω μαζι της.

Επισκέπτης
Υπαρχουν γιατρινες ανδρολογοι-αφροδισιολογοι; Μια θυμαμαι, σε ταινια του 1980 που ειχε παει ο Μουστακας για εξεταση και μετα προχωρησε για τα περαιτερω μαζι της.

Υπάρχουν πολλές καλές στο επάγγελμα!

Άνοιξε τον χρυσό οδηγό και θα τις βρεις!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Υπάρχουν πολλές καλές στο επάγγελμα!

Άνοιξε τον χρυσό οδηγό και θα τις βρεις!
Εχουν και φωτογραφιες για να εκτιμησει κανεις την επαγγελματικη τους καταρτιση;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
το χειροτερο τυπε είναι να πεσει καποιος πανω σε αντρα ανδρολογο και να είναι πουστης

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
2 φορες μου εχει κατσει στραβη

την μια με στουντιοκοριτσο, εσπασε η καποτα. πανικος. κατευθειαν τραβηχτηκα, μπηκε νεα και συνεχισα και ευτυχως δεν πηρα παρασημο.

τη δευτερη με μια γιαπωνεζα απο ktv, εκει που τον ειχε στο στομα και χαμουρευομασταν, σηκωνεται και αρχιζει να καβαλαει πριν καταλαβω τι εγινε. τραβηχτηκα και με τα χιλια ζορια της εξηγησα οτι θελω προφυλακτικο, αλλα ηταν αργα..ειχα φαει τετοια ξενερα που την εδιωξα με ελαφρα και πλακωσα τα betadine και τις αντιβιωτικες αλοιφες, ο,τι ειχα μιλαμε εβαλα πανω. ευτυχως παλι δε πηρα παρασημο αλλα χεστηκα πανω μου λεμε. συναδελφος μου ειπε οτι γαμανε ακαποτα γιατι ετσι αρεσει στους πελατες..ηττα μεγαλη

gari10

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
2.361
Πόντοι
2.727

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.895
Πόντοι
4.655
2 φορες μου εχει κατσει στραβη

την μια με στουντιοκοριτσο, εσπασε η καποτα. πανικος. κατευθειαν τραβηχτηκα, μπηκε νεα και συνεχισα και ευτυχως δεν πηρα παρασημο.

τη δευτερη με μια γιαπωνεζα απο ktv, εκει που τον ειχε στο στομα και χαμουρευομασταν, σηκωνεται και αρχιζει να καβαλαει πριν καταλαβω τι εγινε. τραβηχτηκα και με τα χιλια ζορια της εξηγησα οτι θελω προφυλακτικο, αλλα ηταν αργα..ειχα φαει τετοια ξενερα που την εδιωξα με ελαφρα και πλακωσα τα betadine και τις αντιβιωτικες αλοιφες, ο,τι ειχα μιλαμε εβαλα πανω. ευτυχως παλι δε πηρα παρασημο αλλα χεστηκα πανω μου λεμε. συναδελφος μου ειπε οτι γαμανε ακαποτα γιατι ετσι αρεσει στους πελατες..ηττα μεγαλη

Ευτυχώς;

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.422
Πόντοι
4.006
Ακριβός το ίδιο είναι το καλαζαρ στους σκύλους !! Με θεραπεία ζούμε 5 έως 10 χρόνια και κάποια στιγμή θα νοσήσουν !!! 1 σκύλος στους 100 χοντρικά το λέω θα την γλυτοσα εάν λαβή έγκαιρα θεραπεία και δεν είναι ανιχνεύσιμο το καλαζαρ στο αίμα του για 3 χρόνια !!!! Εμένα ο δικός μου νόσησε στα 2 χρόνια !!του έκανα θεραπεία και έζησε ακόμα 8 χρόνια !!!αλλα είχε αρκετά προβλήματα ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια !!!! Στον άνθρωπο το καλαζαρ μεταδίδετε μόνο από κουνούπι θηλυκό που γεννάει αυγά  πανό στο δέρμα σου!!και δεν μπορεί να στο μετάδοση ο σκύλος με αίμα κτλ! Αν λοιπόν ο άνθρωπος κοληση από κουνούπι τότε έχει 3 μέρες αλλιώς πεθαίνει !!! Επισης υπαρχη και το ειτζς της γάτας όπου το μεταδίδει με σεξ επαφή γάτα με γάτα !!!! Τα λέω όλα αυτά γιατί : και αυτά από πειράματα έγιναν ;  Να αναφερο πως στον σκύλο βγήκε η οριστική θεραπεία ένα εμβόλιο που το κάνει τους πρώτους μήνες της ζωής του και αν έρθει σε επαφή με το κουνούπι απλά δεν κολαει καλαζαρ !!! Για τις γάτες δεν γνωριζο αν έχει βγει θεραπεία !!!! Στάνταρ στο μέλλον θα βγει εμβόλιο για το ειτζς και θα είναι πανάκριβο !!!!!! Δεν θα το καλύπτει καμία ασφάλεια και κανένας φορέας ασφάλισης !!!!!!!!!! Επισης έχουν βγει αλοιφές κάλπικες για γυναίκες όπου αν έρθουν σε επαφή με οροθετικό άνδρα δεν κολανε τίποτα !!! Επισης αν έρθεις σε επαφή με τον ιο και πάρεις αντιρετροικα τις πρώτες 72 ώρες και συνέχισης θεραπεία για ένα μήνα !!και μετά στοπ!! Δεν κολας τον ιο!!! Όποτε πιστεύω πως είναι πολύ κοντά και η οριστική θεραπεία για το aids  !!!!!!!!!!  Βέβαια μετά θα βγει μια νέα ασθένεια όπως πάντα !!! Μολης βγήκε θεραπεία για την σύφιλη και την βλενοροια μετά βγήκε το ειτζς ....

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
81
Like
1.662
Πόντοι
2.480
Είχα πάει το μακρινό 2005 με μία ρωσσίδα χωρίς προφυλακτικό  κ τελικά τη βγάλαμε καθαρή.
  Επίσης πριν 2-3 χρόνια ενώ έκανα πρωκτικό με μία κρυφή έσπασε το προφυλακτικό. Το καταλάβαμε  μετά το τέλος της πράξης .Αφού πλύθηκε η κοπέλα άρχισε κ μου έτριβε με bedadin το εργαλείο για να μην πάθω τίποτε. Μο΄νο που δεν το βούτηξε στο μπουκάλι. Τέλος καλό κ σε αυτήν την περίπτωση.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.422
Πόντοι
4.006
Είχα πάει το μακρινό 2005 με μία ρωσσίδα χωρίς προφυλακτικό  κ τελικά τη βγάλαμε καθαρή.
  Επίσης πριν 2-3 χρόνια ενώ έκανα πρωκτικό με μία κρυφή έσπασε το προφυλακτικό. Το καταλάβαμε  μετά το τέλος της πράξης .Αφού πλύθηκε η κοπέλα άρχισε κ μου έτριβε με bedadin το εργαλείο για να μην πάθω τίποτε. Μο΄νο που δεν το βούτηξε στο μπουκάλι. Τέλος καλό κ σε αυτήν την περίπτωση.
στο έτριβε με bedadin ; Μην πάθεις κάτι ; Γιατί ήξερε αυτή πως έχει κάτι ; Γιατί το λογικό θα ήταν να σου πει μην αγχωνεσε δεν έχω τίποτα !!! Σωστά ;

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
81
Like
1.662
Πόντοι
2.480
Σωστά.¨Οπως το λες αφήνει υπόνοιες ότι κάτι ει΄χε. Πάντως  οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές. ¨Αρα έκανε δουλειά το bedadin :)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.422
Πόντοι
4.006
Σωστά.¨Οπως το λες αφήνει υπόνοιες ότι κάτι ει΄χε. Πάντως  οι εξετάσεις βγήκαν καθαρές. ¨Αρα έκανε δουλειά το bedadin :)
είσουν  τυχερός αδερφέ !! Απλά τα πράγματα , ειδικά από κωλο είναι πολύ μεταδοτικά όλα !!

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Γηρασκω αεί διδασκόμενος! Μόλις έμαθα ότι το bedadin σκοτώνει το ιό του aids,της ηπατίτιδας c, σύφιλης,γονοροιας,....Ουφ ευτυχώς .!!  :heavymetalbig:
.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom