Εγώ είχα την τύχη και την ατυχία, να γνωρίσω κάποιες κοπέλες πιο υψηλών προδιαγραφών (εκτός κυκλωμάτων, ερασιτέχνες, τσουλάκια που κολλάνε σε τύπους οι οποίοι το παίζουν κάποιοι κι έχουν τη θεσούλα τους), που μόνο τα τελευταία λίγα χρόνια άρχισαν να ανοίγονται προς το ευρύ κοινό. Αυτό που με τσάτισε όμως, είναι ότι γηραιότερους και ασχημότερους τους αφήνανε να το πάνε όλο τέρμα ενώ εμένα όχι κι από εμένανε πάντα έπαιρναν πολλά περισσότερα λεφτά, ωστόσο το έκαναν αγγαρεία... Βασικά, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να με ξενερώσουν και να με διώξουν, γιατί έπαιζαν κι άλλα πράγματα από πίσω δεν βλεπόμασταν μόνο στο σεξ, μαθήματα, εργασίες, περιβάλλοντα που δεν πιάνονται από το μάτι σου με την καμμία για ψωνιστήρια τάνων, μέσα στα οποία κυκλοφορούσαν καθημερινά μέχρι και παιδιά! Το συνολικό ρεκόρ κυμαίνεται κάπου στις 10 διαφορετικές κοπέλες (έχασα το μέτρημα δεν έχω ακριβή αριθμό), από τις οποίες μονάχα για 4 κόβει φλέβα κανείς ότι δεν έχουν κάτι και ταυτόχρονα, άξιζε η φάση να γίνει έτσι (δεν δίνω ονόματα). Παράσημα δεν υπήρξαν και πάντοτε έκανα τεστ (πακέτο μάλιστα, είχε προσφορές τότε για αφροδίσια), 1 μήνα μετά την επαφή με νέο πρόσωπο. Παιδάκι αν προέκυπτε θα κοίταζα να της το πάρω και δεν θα χαλιόμουν, απεναντίας μάλιστα, γιατί είμαι σε περίεργη φάση που δεν μου "επιτρέπεται" να έχω υγιείς σχέσεις κι ακόμη κι αν χτυπήσω νορμάλ γκόμενα, κάτι θα γίνει και θα το χαλάσουν (όπως συνέβη, όταν κάποια που πήγα κάποτε, θέλησε να αφήσει τη δουλειά μετά). Δεν αξίζει κι ας το κάνω. Εγώ το ζητάω περισσότερο όχι από λόξα ή μαλακία, αλλά γιατί έχω και θέμα με στύση και σκληράδα, ενώ λόγω πιοτού και μικροκαταχρήσεων από το μακρινό παρελθόν, είμαι σχεδόν "ανίκανος". Δεν γαμιέμαι και πολύ συχνά, οπότε δεν ζορίζομαι και πολύ να βρω αυτό το πράγμα.