Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 617
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 283 38,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 451 61,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    734

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
πάντως είχα μια γκόμενα που τη πηδούσα μόνο, και μετά από ένα σημείο άκα ξέροντας ότι την έχουν πάρει άλλοι 6 γνωστοί μου και πάρα πολλοί από την περιοχή μου αλλά βάλε η ηλικία βάλε η μαλακία στον εγκέφαλο τη γαμούσα έτσι. τώρα που το σκέφτομαι ούτε με 500 ευρώ δε τη πηδούσα άκα, ευτυχώς δε κόλλησα κάμια μαλακία.
εν ολίγοις θέλει προσοχή που μπαίνω άκα είτε είναι ιερόδουλη είτε όχι.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
πάντως είχα μια γκόμενα που τη πηδούσα μόνο, και μετά από ένα σημείο άκα ξέροντας ότι την έχουν πάρει άλλοι 6 γνωστοί μου και πάρα πολλοί από την περιοχή μου αλλά βάλε η ηλικία βάλε η μαλακία στον εγκέφαλο τη γαμούσα έτσι. τώρα που το σκέφτομαι ούτε με 500 ευρώ δε τη πηδούσα άκα, ευτυχώς δε κόλλησα κάμια μαλακία.
εν ολίγοις θέλει προσοχή που μπαίνω άκα είτε είναι ιερόδουλη είτε όχι.
Εκτος περιοχης παιρνει? για ενα φιλο ρωταω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
Έχουν περάσει πλέον πολλά χρόνια, οπότε επήλθε η παραγραφή. Μια και μοναδική φορά, με ιερόδουλη που έγραψε ιστορία σε μαγαζί στη Μαντζάρου (Θεσσαλονίκη). Είχα ήδη πάει μαζί της πάνω από είκοσι φορές και σίγουρα πήγα άλλες τόσες και περισσότερες μετά από τη φάση. Έγινε τυχαία, υπό μια έννοια. Ήμασταν στη ντουζιέρα και χαμουρευόμασταν, γύρισε πλάτη και άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Έκανα την κίνηση ασυναίσθητα. Με άφησε να τελειώσω έτσι.

Από εξετάσεις που έκανα μετά, όλες πεντακάθαρες. Αλλά δεν θα το ρίσκαρα ποτέ ξανά.
Νομιζω καταλαβα ποια λες..φυσικα θα ειχε και εχει κι αλλες που το κανανε αυτο.

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
Εκτος περιοχης παιρνει? για ενα φιλο ρωταω
έχω να την δω χρόνια αλλά την είχα ψάξει στο φουμπου πριν κάνα 2 χρόνια και είδα ότι και καλά είχε σοβαρή σχέση , οπότε δε θα το θεωρήσω απίθανο να έχει και κάνα μόμολο τώρα

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.144
Πόντοι
3.346
έχω να την δω χρόνια αλλά την είχα ψάξει στο φουμπου πριν κάνα 2 χρόνια και είδα ότι και καλά είχε σοβαρή σχέση , οπότε δε θα το θεωρήσω απίθανο να έχει και κάνα μόμολο τώρα
Ενταξει μερικες σοβαρευουν..και αφηνουν πισω το πονηρο παρελθον τους.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Ρε τύποι, κάθισα και διάβασα 11 σελίδες. Συμπέρασμα ΚΑΝΕΙΣ δεν κόλλησε τίποτα ποτέ από ακα με πουτάνα! :tooth:
Από πουτάνα που κάνει συνεχώς εξετάσεις για να μπορεί να δουλέψει, δύσκολα κολλάς. Τώρα, άλλος πηγαίνει και το ζητάει από τα ανθρώπινα ερείπια της Γιαννιτσών. Εκεί είναι απλά θέμα χρόνου.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Τύποι μου ίσως δεν είναι γι αυτό ακριβώς το τόπικ αλλά κατά μία έννοια κολλάει. Όταν ήμουν στην εφηβεία ήταν στα φόρτε του το AIDS αλλά η ενημέρωση ήταν ΓΤΠ!!! Υπήρχε μια τύπισσα στην περιοχή μου, πολύ ωραία γυναίκα, η οποία ήταν χωρισμένη επειδή ήταν πολύ του σεξ!!! Της άρεσε της γυναίκας και το έδινε!!! Το θέμα είναι ότι το έδινε σε πολλούς!!! Εκείνη την εποχή, εμείς ειμασταν πιο μικροί, τη γαμούσαν κάποιοι τύποι γεννημένοι αρχές του '60, μια παρέα όλοι!!! Παντρεμένοι, χωρισμένοι οι περισσότεροι. Συζητιόταν στις καφετέριες της γειτονιάς. Εμείς ευτυχώς ήμασταν μικροί, στην ηλικία των παιδιών της. Αποτέλεσμα;;; Ή τύπισσα αρρώστησε και πέθανε από AIDS!!! Μετά από αυτήν πέθανε και ένας γκόμενος και η γυναίκα του που ήταν άσχετη ? και άλλος ένας γκόμενος ?Περιττό να σας πω τι είχε γίνει και τι χαμός επικράτησε μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση ποιος έχει κολλήσει και ποιος όχι!!! Τέλος πάντων κακώς που τα θυμήθηκα, ας είναι αναπαυμένοι όλοι τους ?

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Το μετρό μέσα είναι γεμάτο διαφημίσεις που προτρέπουν τον κόσμο να εξεταστεί. Με προσοχή είναι μια χρόνια ασθένεια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι γαμάμε αβέρτα ακάποτα

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Το μετρό μέσα είναι γεμάτο διαφημίσεις που προτρέπουν τον κόσμο να εξεταστεί. Με προσοχή είναι μια χρόνια ασθένεια.
Αυτό δεν σημαίνει ότι γαμάμε αβέρτα ακάποτα
Ποτέ ακάποτα του φευγάτου η μανα δεν εκλαψε ποτε

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.831
Πόντοι
6.236