Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 617
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 283 38,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 451 61,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    734
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
το έχω στεφτεί αλλά δεν το έχω τολμίσει....και δεν νομίζω κι όλας...

από την άλλη σε one night stand αρκετές φορές... ευτυχώς όλα τα τεστ μετά ήταν αρνητικά
αν ποτε το κανεις..προσεξε 2 ειδων γυναικες. 1ον τις παλιες,αυτες που εχουν γραψει χιλιομετρα και ειναι χρονια εκει,και 2ον αυτες που σε καβαλανε απο μονες τους ακαποτα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Moυ έχει τύχει και ξεγλίστρησα την τελευταία στιγμή σαν χέλι!!! :tooth:
φτηνα τη γλιτωσες. μου χει τυχει και μενα στη διδυμου εκει κατω που εχει κατι μιλφ...μια μελαχροινη μαρια τη λεγανε εχω καιρο να την δω. Μια που ηταν σαν γυφτισσα,συνηθως θα την εβλεπες στο διπλανο απο την Αλιονα τον μαμρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
φτηνα τη γλιτωσες. μου χει τυχει και μενα στη διδυμου εκει κατω που εχει κατι μιλφ...μια μελαχροινη μαρια τη λεγανε εχω καιρο να την δω. Μια που ηταν σαν γυφτισσα,συνηθως θα την εβλεπες στο διπλανο απο την Αλιονα τον μαμρα
Eμένα μου έχει τύχει με CG, εξωτερικό. Πριν πάρα πολλά χρόνια, εποχές '03-'04.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε τυπε προτιμάς να τον δίνεις σε γύφτισσες με 15 ευρώ από το να το δώσεις στο μοντέλο το τούμπανο, την κόρη του μπάτσου; Δε μας τα λες καλάαααα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ρε τυπε προτιμάς να τον δίνεις σε γύφτισσες με 15 ευρώ από το να το δώσεις στο μοντέλο το τούμπανο, την κόρη του μπάτσου; Δε μας τα λες καλάαααα
μαρεσουν αυτες ...(αρκει να μην ειναι τελειως σαπιες) εδω πηγαινα καποτε για καμακι στην αγια βαρβαρα εκει στα ρουχαδικα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αυτη τη μπατσου φιλτατε μπαρμπαλεοντα δεν ειναι και τοσο απλη υποθεση.Στο να τη γαμησω εννοω..(το πιθανοτερο ειναι να μη γινει τιποτα βεβαια)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες...
μα δε παω καν με αυτες ουτε με καποτα...στο αλανιαρικο στυλ εχω παρει μονο στο κιεβο σε ενα μαγαζι το caribbean που ειχε τις διαφορες γκομενες,αλλα και πουτανες μεσα δουλευανε.Στην αρχη οταν ειχα παει δεν τις καταλαβα και
νομιζα οτι ηταν απλες γκομενες.μετα με κατατοπισε ο φιλος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μακρια απο τα ακαποτα ειναι ρωσικη ρουλετα μονο που ειναι και οι εξι σφαιρες μεσα
με αυτα που εχω κανει στη ζωη μου εντος και εκτος μαγαζιων δε θα ελεγα οτι ειναι και τοσες οι πιθανοτητες που αναφερεις...αλλα και πριν το κανω αυτο παλι ηξερα οτι δεν ειναι και τοσες οι πιθανοτητες (αλλιως δε θα το εκανα)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
το πιο πιθανο μεσα σε αυτο το" οπλο" που λες να εχει πλαστικες σφαιρες παρα κανονικες.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446

ΝIKOLAOS7676

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2021
Like
6
Πόντοι
0
Οχι φυσικα!!!!Ουτε προκειτε!!!Απλα θελει προσοχη ειδικα οταν δεν εχουμε απολυτο έλεγχο του ευτου μας οπως οταν εχουμε πιει λιγο παραπανω η πανω στην καυλα...

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Έχουν περάσει πλέον πολλά χρόνια, οπότε επήλθε η παραγραφή. Μια και μοναδική φορά, με ιερόδουλη που έγραψε ιστορία σε μαγαζί στη Μαντζάρου (Θεσσαλονίκη). Είχα ήδη πάει μαζί της πάνω από είκοσι φορές και σίγουρα πήγα άλλες τόσες και περισσότερες μετά από τη φάση. Έγινε τυχαία, υπό μια έννοια. Ήμασταν στη ντουζιέρα και χαμουρευόμασταν, γύρισε πλάτη και άρχισε να τρίβεται πάνω μου. Έκανα την κίνηση ασυναίσθητα. Με άφησε να τελειώσω έτσι.

Από εξετάσεις που έκανα μετά, όλες πεντακάθαρες. Αλλά δεν θα το ρίσκαρα ποτέ ξανά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom