Νέα

Πώς αποκτά κάποιος αυτοπεποίθηση στο σεξ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Vascoda25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
V

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
o γιατρος ειπε οτι ειναι οκ για τη καρδια να παιρνεις ενα λεβιτρα την ημερα?εγω αμα παρω ενα χαπι για να παω να γαμησω..νιωθω μετα χτυπηματα στη καρδια οταν παω για υπνο..ειναι δηλαδη οκ να παιρνεις τοσα χαπια?τουλαχιστον εχεις δει καμια διαφορα στις..ορεξεις σου καβλες σου?
Έχω δει μεγάλη διαφορά.Οχι το λεβιτρα όμως.Μονο η ταδαλαφιιλη των 5 mg επιτρέπεται για καθημερινή χρήση.Κανενα άλλο χάπι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.977
Πόντοι
9.297
H πρωτες εμπειριες σου σε δελο ή σε στουντιο μπορει να πανε κουβα για πολλους λογους. Αρχικα το οτι μπαινεις σε εναν οχι και τοσο οικειο χωρο και "χαρακτηρισμενο" που απο πριν σε εχει αγχωσει η ιδεα. Επειτα με το που μπαινεις στο δωματιο ολος ο κοσμος αλλοι πελατες, τσα2, η κοπελα περιμενουν αντε να τελειωσεις. Η κοπελα να ειναι καπως. Βιαστικη κουρασμενη ή και να μη θελει να κανει αυτην την δουλεια. Ο χωρος μπορει να μην ειναι καθαρος και να ξερεις οτι στα ιδια σεντονια (πιθανον να μην εχουν αλλαχτει) με την ιδια κοπελα πριν 5 λεπτα καποιος αλλος επααιζε το ρολο σου. Στην αρχη ολα αυτα και πολλα αλλα σου γαμανε τον εγκεφαλο. Μετα τα πρωτα 2-3 παραβολα αρχιζεις και ζεις και εσυ την τοσο εθιστικη καλτιλα και αρχιζεις και εσυ επιτελους να γαμας
To θέμα είναι να πας μόνος η με τόσο καλή παρέα ώστε να είναι όλα τα μέλη της στην ίδια συχνότητα και να ενισχύει ψυχικά ο ένας τον άλλον.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Κρίμα είναι να μπλέξεις με ουσίες από τόσο μικρός.
Τι θα κάνεις στα 45 σου;
Κάνε ο,τι μπορείς φυσικά και μετά από μερικές επισκέψεις σε βίζιτες θα κουλαρεις πιστεύω.

OP
OP
V

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Κρίμα είναι να μπλέξεις με ουσίες από τόσο μικρός.
Τι θα κάνεις στα 45 σου;
Κάνε ο,τι μπορείς φυσικά και μετά από μερικές επισκέψεις σε βίζιτες θα κουλαρεις πιστεύω.
Λες αυτή να είναι η λύση?

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
611
Πόντοι
81
Για παράδειγμα πως γίνεται να είσαι σίγουρος όταν θα είσαι πάντα όπως πρέπει στο σεξ με την γυναίκα ή την κοπέλα σου;Ότι θα έχεις εύκολα στύση με κάποια καινούρια κοπέλα ή ιερόδουλη;Ότι θα είσαι πάντα έτοιμος να γαμησεις ακόμη και σε περιπτώσεις που θα πρέπει να κινηθείς κρυφά πχ σε δημόσιο χώρο.Για παράδειγμα αν πας 1,2,3 με ιερόδουλη θα αποκτήσεις αυτοπεποίθηση αργότερα;Θα έχει ενδιαφέρον να παραθέσετε τεχνικές-τακτικες απόκτησης αυτοπεποίθησης που γνωρίζετε ή που εσείς οι ίδιοι ακολουθήσατε και είδατε αποτέλεσμα
Από πότε οι ανήλικοι επιτρέπεται να μπαίνουν και να ρωτάνε τέτοια;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Λες αυτή να είναι η λύση?
Στο έγραψαν και άλλοι.
Και ο σοφός λαός λέει: practice makes perfect.

Σιγά σιγά θα μάθεις τι σου αρέσει, πώς να το ζητάς και να βγάζεις γούστα και να περνάς όμορφα αντί να αγχώνεσαι.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Η συγκεκριμένη δόση είναι για καθημερινή χρήση.Οντως κάνει δουλειά και δεν έχει κάποιες παρενέργειες μέχρι τωρα
Τα χαπια για ποιο λογο στα εδωσε ο γιατρος? Επειδη κομπλαρες καποιες φορες στον αγωνα?
Ή δεν ησουν γενικα ντουρος, ουτε μονος δηλαδή?

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Αν έχεις αγχος στα 28 σου για τα μπουρδέλα απλα δεν είναι για σένα και να μην πηγαίνεις.Αν εχεις αγχος με κοπέλα τοτε βρες μια που δεν εχει πολυ ενδιαφέρον για το σεξ ωστε να μην σου ζητάει συνεχεια και σε πιεζει.Τωρα αν έχεις κανενα παιδικό τραυμα απο τους γονείς σου ψάξτο με ψυχολόγο και αν δεν λύνεται να παιρνεις φάρμακο για τη στύση.Θα πρεπει να αποδεχτείς οτι δεν κανεις για κάποια πράγματα και να ζήσεις με αυτο.

OP
OP
V

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Τα χαπια για ποιο λογο στα εδωσε ο γιατρος? Επειδη κομπλαρες καποιες φορες στον αγωνα?
Ή δεν ησουν γενικα ντουρος, ουτε μονος δηλαδή?
Είχα θέμα για το λόγο ότι παίρνω αυτό το διάστημα αντικαταθλιπτικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο έγραψαν και άλλοι.
Και ο σοφός λαός λέει: practice makes perfect.

Σιγά σιγά θα μάθεις τι σου αρέσει, πώς να το ζητάς και να βγάζεις γούστα και να περνάς όμορφα αντί να αγχώνεσαι.
Κι εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά στην πράξη θα πάρω τον αερα

OP
OP
V

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Αν έχεις αγχος στα 28 σου για τα μπουρδέλα απλα δεν είναι για σένα και να μην πηγαίνεις.Αν εχεις αγχος με κοπέλα τοτε βρες μια που δεν εχει πολυ ενδιαφέρον για το σεξ ωστε να μην σου ζητάει συνεχεια και σε πιεζει.Τωρα αν έχεις κανενα παιδικό τραυμα απο τους γονείς σου ψάξτο με ψυχολόγο και αν δεν λύνεται να παιρνεις φάρμακο για τη στύση.Θα πρεπει να αποδεχτείς οτι δεν κανεις για κάποια πράγματα και να ζήσεις με αυτο.
Πιστεύω θα μου φύγει το άγχος αν πάω κάποιες φορές.Αν δεν μου φύγει και τότε,τότε ναι δεν είμαι για εκεί

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κι εγώ πιστεύω ότι σιγά σιγά στην πράξη θα πάρω τον αερα
Είναι αρκετά δύσκολη η σεξουαλική άνεση, για κάποιον άνθρωπο που παίρνει αντικαταθλιπτικά.
Ειδικά για έναν άνδρα. Διότι τα αντικαταθλιπτικά (στον πλεονασμό τους τα φάρμακα ψυχικής υγείας) δημιουργούν στυτική δυσλειτουργία και δυσκολία εκσπερμάτωσης.
Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε αγχώνει το όλο ζήτημα. Μην νιώθεις άσχημα γι' αυτό τύπε. Απλά βρες τον ιδανικότερο τρόπο για να το αντιμετωπίσεις.
Να σου βγει φυσικά. Ίσως χρειαστεί να πιεστείς λίγο στην αρχή και να πεισμώσεις. Όμως μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό να έχεις κατά νου, να σου δίνει κίνητρο. Καλή τύχη.

OP
OP
V

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Είναι αρκετά δύσκολη η σεξουαλική άνεση, για κάποιον άνθρωπο που παίρνει αντικαταθλιπτικά.
Ειδικά για έναν άνδρα. Διότι τα αντικαταθλιπτικά (στον πλεονασμό τους τα φάρμακα ψυχικής υγείας) δημιουργούν στυτική δυσλειτουργία και δυσκολία εκσπερμάτωσης.
Οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να σε αγχώνει το όλο ζήτημα. Μην νιώθεις άσχημα γι' αυτό τύπε. Απλά βρες τον ιδανικότερο τρόπο για να το αντιμετωπίσεις.
Να σου βγει φυσικά. Ίσως χρειαστεί να πιεστείς λίγο στην αρχή και να πεισμώσεις. Όμως μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό να έχεις κατά νου, να σου δίνει κίνητρο. Καλή τύχη.
Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου.Πλεον δεν έχω θέμα στυτικής δυσλειτουργίας με την ταυτόχρονη χορήγηση ταδαλαφιιλης .Το μόνο που μένει να ξεπεραστεί είναι το αγχος

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.777
Πόντοι
456
Πολύ κατατοπιστική η απάντηση σου.Πλεον δεν έχω θέμα στυτικής δυσλειτουργίας με την ταυτόχρονη χορήγηση ταδαλαφιιλης .Το μόνο που μένει να ξεπεραστεί είναι το αγχος
Συνήθως είναι η αρχή. Μετά αναλόγως την εμπειρία που θα εκλάβεις, πορεύεσαι παρακάτω.
Βρες τον κατάλληλο τρόπο να το διαχειριστείς όμως ταυτόχρονα να μην σου χαλάσει την απόλαυση.
Καλή τύχη και πάλι τύπε.

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Εισαι δυσκολη περιπτωση. Τελος παντων, το λοιπον ειναι πως το σιαλις το εχεις αναγκη για την ωρα.

Για πες λιγο τωρα...
1) Οταν κανεις τη δουλεια σου μονος σου ειναι ολα καλα? Εχεις καλη στυση? Τελειωνεις σε νορμαλ χρονο?
2) Και στο σεξ τι ακριβως προβλημα εχεις?

Εγγρ.
17 Νοε 2023
Like
438
Πόντοι
21
To θέμα είναι να πας μόνος η με τόσο καλή παρέα ώστε να είναι όλα τα μέλη της στην ίδια συχνότητα και να ενισχύει ψυχικά ο ένας τον άλλον.
η μπουρδελοτσαρκα ειχε την χαρη της στα χρονια της αθωοτητας μας, που σε καθε σπιτακι που μπαιναμε να παρουμε ματι νομιζαμε οτο μαμουσαμε κιολας. Οι πιομ τολμηροι το κανανε κιολας. Εγω παλι αν τυχει να βολταρω στα μερη της λαγνειας μαρεσει να το κανω μονος μου και σε ωρες-μερες που ειναι
λαιτ.

OP
OP
V

Vascoda25

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Κριτικές
1
Like
998
Πόντοι
81
Εισαι δυσκολη περιπτωση. Τελος παντων, το λοιπον ειναι πως το σιαλις το εχεις αναγκη για την ωρα.

Για πες λιγο τωρα...
1) Οταν κανεις τη δουλεια σου μονος σου ειναι ολα καλα? Εχεις καλη στυση? Τελειωνεις σε νορμαλ χρονο?
2) Και στο σεξ τι ακριβως προβλημα εχεις?
Στο σεξ λόγω άγχους δεν έχω στύση ή την χάνω εύκολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom