Λες για την Μαρία Παπαγιαννηδου , η οποία ήταν φορέας 15 μπορεί και παραπανο χρόνια !!!! Πέθανε από θρόμβωση δεξιού ποδιού και πνευμονική εμβολή !! Η γιατροί είπαν πως τα αιτία θανάτου σχετίζονται με το aids!,πρόσεξε σχετίζονται είπαν όχι ότι ήταν σίγουρα επιπλοκή από τον ιο!!! Επισης υπαρχη μια μοναδική περίπτωση στο εξωτερικό όπου ένας θεραπευτικε μετά από μεταμόσχευση μυελού των οστών !!! Πως έγινε αυτό ; Λοιπόν ο δότης είχε είπαν μια φυσική ανοσία στον ιο λόγο ενός ενζύμου που είχε στο αίμα του !! Μολης έγινε λοιπόν η μεταμόσχευση αμεσος το ένζυμο που υπήρχε φυσικά στον μυελό των οστών επιτέθηκε στα hiv κύτταρα και τα κατέστρεψε !!! Ο ασθενής του Βερολίνου λέγεται γκουκλαρε να δεις !!! Βέβαια εγώ δεν κατάλαβα εφόσον αυτός έγινε καλά γιατί δεν απομόνωσαν ξανά μυελό τον οστών από τον δότη που είχε φυσική ανοσία ;με σκοπό να θεραπεύσουν όλων τον κόσμο που είχε αυτό το πρόβλημα ; Απορία μεγάλη....επισης λένε ότι ο ιός ξεκίνησε από τους χιμπατζήδες και ο τύπος 1 και ο 2!!! Είπαν πως αυτό έγινε λόγο ότι έτρωγαν κρέας πιθήκων οι τότε κυνηγοί !!! Και παλυ έχω απορία !!! Το έτρωγαν ώμο ? Αποκλείεται !!! Το εψιναν σίγουρα !! Εφόσον λοιπόν ο ιός στον αέρα σκοτώνεται και δεν έτρωγαν ώμο το κρεασ πως γίνεται να το κόλλησαν οι άνθρωποι από τους πιθήκους ; Εκτός λέω εγώ τώρα αν σε αυτό το σημείο υπάρχουν ανακρίβειες !!!και είναι αυτό που λέμε σχεδόν όλοι μας ότι το έβγαλαν οι επιστήμονες με σκοπό το κέρδος από τα φάρμακα του aids!!! Η θα πω άλλο ένα δίκη μου σκέψη μήπως οι άνθρωποι τότε αν δεν κανό λάθος στο Κάνσας έκανα έρωτα με τους πιθήκους ? Οι απορίες δικές σας !!!