Νέα

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panorama2007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 617
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχετε κάνει ποτέ σεξ με ιερόδουλη χωρίς προφύλαξη;

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 283 38,6%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 451 61,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    734
OP
OP
panorama2007

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Λες για την Μαρία Παπαγιαννηδου , η οποία ήταν φορέας 15 μπορεί και παραπανο χρόνια !!!! Πέθανε από θρόμβωση δεξιού ποδιού και πνευμονική εμβολή !! Η γιατροί είπαν πως τα αιτία θανάτου σχετίζονται με το aids!,πρόσεξε σχετίζονται είπαν όχι ότι ήταν σίγουρα επιπλοκή από τον ιο!!! Επισης υπαρχη μια μοναδική περίπτωση στο εξωτερικό όπου ένας θεραπευτικε μετά από μεταμόσχευση μυελού των οστών !!! Πως έγινε αυτό ; Λοιπόν ο δότης είχε είπαν μια φυσική ανοσία στον ιο λόγο ενός ενζύμου που είχε στο αίμα του !! Μολης έγινε λοιπόν η μεταμόσχευση αμεσος το ένζυμο που υπήρχε φυσικά στον μυελό των οστών επιτέθηκε στα hiv κύτταρα και τα κατέστρεψε !!! Ο ασθενής του Βερολίνου λέγεται γκουκλαρε να δεις !!! Βέβαια εγώ δεν κατάλαβα εφόσον αυτός έγινε καλά γιατί δεν απομόνωσαν ξανά μυελό τον οστών από τον δότη που είχε φυσική ανοσία ;με σκοπό να θεραπεύσουν όλων τον κόσμο που είχε αυτό το πρόβλημα ; Απορία μεγάλη....επισης λένε ότι ο ιός ξεκίνησε από τους χιμπατζήδες και ο τύπος 1 και ο 2!!! Είπαν πως αυτό έγινε λόγο ότι έτρωγαν κρέας πιθήκων οι τότε κυνηγοί !!! Και παλυ έχω απορία !!! Το έτρωγαν ώμο ? Αποκλείεται !!! Το εψιναν σίγουρα !! Εφόσον λοιπόν ο ιός στον αέρα σκοτώνεται και δεν έτρωγαν ώμο το κρεασ  πως γίνεται να το κόλλησαν οι άνθρωποι από τους πιθήκους ; Εκτός λέω εγώ τώρα αν σε αυτό το σημείο υπάρχουν ανακρίβειες !!!και είναι αυτό που λέμε σχεδόν όλοι μας ότι το έβγαλαν οι επιστήμονες με σκοπό το κέρδος από τα φάρμακα του aids!!! Η θα πω άλλο ένα δίκη μου σκέψη μήπως οι άνθρωποι τότε αν δεν κανό λάθος στο Κάνσας έκανα έρωτα με τους πιθήκους ? Οι απορίες δικές σας !!!
Μούφα είναι αυτή η ιστορία.Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Πρώτον γιατί θα είχε απομονωθεί το ένζυμο που λες και οι μηχανισμοί του και θα είχε δημιουργηθεί στο εργαστήριο όπως έχει γίνει πάμπολλες φορές.δεύτερον το γενετικό υλικό του hiv μεταλασσεται συνεχώς για αυτό δεν μπορεί να τον πιάσει αποτελεσματικά(να τον εξολοθρεύσει) καμία θεραπεία

OP
OP
panorama2007

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ο hiv είναι δυνατόν να υπάρχει στο αίμα στα κολπικά υγρά στο σπέρμα κτλ.Κάτι που δεννξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι η μετάδοση του ιού μπορεί να γίνει και με το στοματικό σεξ.όταν η γυναίκα τσιμπουκώνει ακάποτα έναν
Τότε κινδυνεύει να μολυνθεί απο τον ιό μέσω του σπέρματος.προυπόθεση να έχει θέματα στο στόμα της.ουλίτιδες κοψίματα στον βλεννογόνο πληγές.κτλ.ο άντρας δεν κινδυνεύει.
Πάμε τώρα στην περίπτωση που κάνει ο άντρας γλυφομούνι.Σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύει να ΜΟΛΥΝΘΕΙ ο άντρας διότι ο ιός βρίσκεται στα κολπικά υγρά.Προυπόθεση είναι να έχει θέματα στο στόμα του.ουλίτιδες πληγές σκισίματα.κτλ.η γυναίκα.σε αυτή την.περίπτωση δεν κινδυνεύει

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ο hiv είναι δυνατόν να υπάρχει στο αίμα στα κολπικά υγρά στο σπέρμα κτλ.Κάτι που δεννξέρουν οι περισσότεροι είναι ότι η μετάδοση του ιού μπορεί να γίνει και με το στοματικό σεξ.όταν η γυναίκα τσιμπουκώνει ακάποτα έναν
Τότε κινδυνεύει να μολυνθεί απο τον ιό μέσω του σπέρματος.προυπόθεση να έχει θέματα στο στόμα της.ουλίτιδες κοψίματα στον βλεννογόνο πληγές.κτλ.ο άντρας δεν κινδυνεύει.
Πάμε τώρα στην περίπτωση που κάνει ο άντρας γλυφομούνι.Σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύει να ΜΟΛΥΝΘΕΙ ο άντρας διότι ο ιός βρίσκεται στα κολπικά υγρά.Προυπόθεση είναι να έχει θέματα στο στόμα του.ουλίτιδες πληγές σκισίματα.κτλ.η γυναίκα.σε αυτή την.περίπτωση δεν κινδυνεύει
Σύμφωνο απόλυτος , και να ξέρεις πάντα υπάρχουν εκδορές στο στόμα μας ,ακόμα και από την τροφή ακόμα και από τον κακό ύπνο..κάποιοι δαγκώνονται στον ύπνο τους χωρίς να το καταλαβαίνουν!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μούφα είναι αυτή η ιστορία.Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.Πρώτον γιατί θα είχε απομονωθεί το ένζυμο που λες και οι μηχανισμοί του και θα είχε δημιουργηθεί στο εργαστήριο όπως έχει γίνει πάμπολλες φορές.δεύτερον το γενετικό υλικό του hiv μεταλασσεται συνεχώς για αυτό δεν μπορεί να τον πιάσει αποτελεσματικά(να τον εξολοθρεύσει) καμία θεραπεία
και εγώ δεν το πιστεύω τύπε μου! Πιστεύω πως τον δημιούργησαν τον ιο δυστηχος ... αρα υπαρχη το φάρμακο ... Απλά ακόμα περιμένουν... παλιά και η σύφιλη δεν θεραπεύονταν !!! Μετά εντελώς ξαφνικά βρέθηκε το φάρμακο ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
.........

...... ούτε μία ούτε δύο.. πολλές φορές !!

kostas5396795698

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
123
Πόντοι
1
Σύμφωνο απόλυτος , και να ξέρεις πάντα υπάρχουν εκδορές στο στόμα μας ,ακόμα και από την τροφή ακόμα και από τον κακό ύπνο..κάποιοι δαγκώνονται στον ύπνο τους χωρίς να το καταλαβαίνουν!!!
Κάτι τέτοια μου λέει ένα συνάδελφος που έχει να γαμησει από το λύκειο άλλη γυναίκα εκτός από τη γυναίκα του.

kostas5396795698

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2013
Like
123
Πόντοι
1
και έχει δίκιο πίστεψε με ..
Νομίζω ότι άλλο πράγμα είναι το προσέχω τον εαυτό μου και θέλω να συνεχίσω να είμαι σεξουαλικα ενεργός και άλλο πράγμα το φοβάμαι.
Αν κάποιος φοβάται, σεβαστό, αλλά καλό είναι να απέχει. Τόσο απλά δηλαδή.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Νομίζω ότι άλλο πράγμα είναι το προσέχω τον εαυτό μου και θέλω να συνεχίσω να είμαι σεξουαλικα ενεργός και άλλο πράγμα το φοβάμαι.
Αν κάποιος φοβάται, σεβαστό, αλλά καλό είναι να απέχει. Τόσο απλά δηλαδή.
σύμφωνο , με αυτό που λες , αλλά σου ξαναλέω αν έχεις εκδορές στο στόμα σου .. παράδειγμα εγώ το βράδυ δαγκωνομε άγρια όμως !! Έχω και βαριά ουλίτιδα αιμορραγώ συχνά .... αν γλυψω οροθετική που έχει μεγάλα ποσοστά του ιού στα υγρά της θα το αρπάξω !! Η αν έχει β η σ ηπατίτιδα και την γλωσσόφιλα ο παλυ θα το αρπάξω !!!!! Φυσικά δεν δαγκωνονται όλοι στον ύπνο τους ούτε έχουν βαριά ουλίτιδα !!!!

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
τι εγραψε ρε παιδια εδω ο ανθρωπος....!!!

μιλαμε για ΕΓKΛΗΜΑΤΙΑ, θα παρει κοσμο στο λαιμο του
έγκλημα είναι όταν σκοτώνεις !!! Έγκλημα είναι όταν ξέρεις πως έχεις κάποια ασθένεια και την μεταδόσεις εσκεμμένα και με δόλο !!!!! Είπε πως έχει Παρί με πολλές αλλά είναι καλά !! Αρα έχει εξεταστή και είναι οκ !!!! Σωστά συναγωνιστή αμικ;

OP
OP
panorama2007

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
σύμφωνο , με αυτό που λες , αλλά σου ξαναλέω αν έχεις εκδορές στο στόμα σου .. παράδειγμα εγώ το βράδυ δαγκωνομε άγρια όμως !! Έχω και βαριά ουλίτιδα αιμορραγώ συχνά .... αν γλυψω οροθετική που έχει μεγάλα ποσοστά του ιού στα υγρά της θα το αρπάξω !! Η αν έχει β η σ ηπατίτιδα και την γλωσσόφιλα ο παλυ θα το αρπάξω !!!!! Φυσικά δεν δαγκωνονται όλοι στον ύπνο τους ούτε έχουν βαριά ουλίτιδα !!!!
σωστό

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Τα κοράκια δεν πεινούν ποτέ!

Είναι το μόνο επάγγελμα που δεν το αφανίζει η οικονομική κρίση!

Έχουν ρίξει τις τιμές τύπε λόγο των μνημονίων. Παίζει  :priest: ακόμα και στο 700 άρι. Αν είσαι και ασφαλισμένος επιστρέφεται το ποσό από το ΙΚΑ
:zombie: :zombie:

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Έχουν ρίξει τις τιμές τύπε λόγο των μνημονίων. Παίζει  :priest: ακόμα και στο 700 άρι. Αν είσαι και ασφαλισμένος επιστρέφεται το ποσό από το ΙΚΑ
Σωστά.Αλλα και με 40-50 ευρώ σου βάζουν 4 χερούλια και σου έρχεται ποιο οικονομικά!***  :priest: :priest: :woldman: :truce:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Έχουν ρίξει τις τιμές τύπε λόγο των μνημονίων. Παίζει  :priest: ακόμα και στο 700 άρι. Αν είσαι και ασφαλισμένος επιστρέφεται το ποσό από το ΙΚΑ

Τυπε και με 70 ευρω κανεις δουλεια, 70 το κουτι + απο 3 ευρω σε 4 πακια να το κουβαλησουνε.  :S :S :S

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 118
  • 1.jpg
    1.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 72
  • 2.jpg
    2.jpg
    32,2 KB · Εμφανίσεις: 72

Stories

Νέο!