fan of ass
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μακριά και αγαπημένοι από κάρτες και δάνεια παίδες.
με ποια λογικη του κοψανε τοσα χρεη? καλα δεν τα κοβουν και σε ολους..
μαλιστα.. καταλαβα. ειρηνοδικειο να φανταστω πηγε.. μαγκια μεγαλη παντως..250Κ και πληρωνει μονο 25 χιλιαρικα..Όχι ρε ΣΤΑΜ δεν τα κόβουν σε όλους.
Αυτός δεν είχε τίποτα σε περιουσία.
Μια δουλειά είχε. Κι έρχονταν οι τράπεζες και του διναν κάρτα με πιστωτικό όριο 6.000 ευρώ τότε. για βάλε επί 14 κάρτες να καταλάβεις πόσα λεφτά τους πήρε. Τα υπόλοιπα μέχρι τα 250 χιλιάρικα ήταν τόκοι.
Δεν ξέρω και πολλα από την ιστορία, μου τα λέγανε κι εμένα. Πήγε όμως ο τύπος στο δικαστήριο κι επειδή δεν είχε μία τον δικαίωσαν.
Κι άνοιξε και το σουβλατζίδικο με τον μπραδερ.
απευθηνσου στον ΓΑΠ αυτος εχει προεγκεκριμμενα δανεικα και αγυρισταΣιγά μην σου δώσουν δάνειο ... μελλοντικός μπαταχτσής είσαι .
Την χρυση καρτα πώς τη βγαζεις τελικα; Και τι οριο εχει;
Φοβερή μπίζνα με τις κάρτες...
Ενας δικός μου είχε 14. Εξι χρόνια συνέχεια ζούσε την απόλυτη χλιδή. Εβγαζε κάρτα την γαμούσε στις τραβηχτικές, τράβαγε λεφτά από άλλη κάρτα καινούρια να χαζοπληρώνει τη δόση και δώστου ξανά το ίδιο με άλλη κάρτα.
Στο τέλος είχε φτάσει να χρωστάει 250 χιλιάδες ευρώ. Μισθωτός των 700 ευρώ ο τύπος. Και τη δουλειά την κράταγε για να φαίνεται κάτι στο εκκαθαριστικό της εφορίας, αλλιώς ούτε που θα δούλευε.
Είχε όμως και την εξυπνάδα να κρατήσει μερικά λεφτά και τα εμπιστεύτηκε στον αδερφό του. Καθάρισε με τις τράπεζες στα δικαστήρια, αφού του κόψανε το 90% των χρεών, του βγάλανε να πληρώνει 180 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες κι ο τύπος έχει ανοίξει σουβλακερί με τον μπράδερ και ξεσκίζονται στο χρήμα.
Τα λίγα λεφτά γίνονται με κόπο. Μα τα πολλά λεφτά... με κόλπο.
;)
Εσένα σε κόβω βρακί να μην έχει ο κώλος σου άι-φόνι να θέλεις! Γι'αυτό ξέχνα τη κάρτα!Την χρυση καρτα πώς τη βγαζεις τελικα; Και τι οριο εχει;
Εσένα σε κόβω βρακί να μην έχει ο κώλος σου άι-φόνι να θέλεις! Γι'αυτό ξέχνα τη κάρτα!
Οπως και να εχει και τωρα μεσα στην κριση την περναει ζωη και κοτα , και σκεφτεται και αυτος να ανοιξει κανενα μαγαζι..
Φοβερή μπίζνα με τις κάρτες...
Ενας δικός μου είχε 14. Εξι χρόνια συνέχεια ζούσε την απόλυτη χλιδή. Εβγαζε κάρτα την γαμούσε στις τραβηχτικές, τράβαγε λεφτά από άλλη κάρτα καινούρια να χαζοπληρώνει τη δόση και δώστου ξανά το ίδιο με άλλη κάρτα.
Στο τέλος είχε φτάσει να χρωστάει 250 χιλιάδες ευρώ. Μισθωτός των 700 ευρώ ο τύπος. Και τη δουλειά την κράταγε για να φαίνεται κάτι στο εκκαθαριστικό της εφορίας, αλλιώς ούτε που θα δούλευε.
Είχε όμως και την εξυπνάδα να κρατήσει μερικά λεφτά και τα εμπιστεύτηκε στον αδερφό του. Καθάρισε με τις τράπεζες στα δικαστήρια, αφού του κόψανε το 90% των χρεών, του βγάλανε να πληρώνει 180 ευρώ τον μήνα για 24 μήνες κι ο τύπος έχει ανοίξει σουβλακερί με τον μπράδερ και ξεσκίζονται στο χρήμα.
Τα λίγα λεφτά γίνονται με κόπο. Μα τα πολλά λεφτά... με κόλπο.
;)
Α γεια σου !!!!!Ναι αλλά αυτός ο νόμος προβλέπει ότι θα επανεξετάζεται η περίπτωσή σου σε σύντομα χρονικά διαστήματα και θα πρέπει να αποδεικνύεις οτι παραμένεις φουκαρας. Διαφορετικά αρχίζει να αναπροσαρμοζεται προς τα επάνω η δόση σου ανάλογα με τα οικονομικά σου.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ! Είναι ο γνωστός νόμος για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Ο νόμος 3869/10 που είναι γνωστός και ως νόμος Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, τέθηκε σε ισχύ για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 2010 και προβλέπει τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων.
Για να είμαστε , όμως, δίκαιοι είναι ένας πολύ σωστός νόμος καθότι ΚΥΡΙΩΣ προστατεύει τον φουκαρά.
Βέβαια μαζί με τους 95 φουκαράδες, όντως παίζει να προστατεύει και 5 ΛΑΜ !!!
αφου εισαι εσυ το παιρνω πισω οτι ειπα !!!!!!
Καλη ανασταση και καλο πασχα Σταυρο !!!!!
Επίσης παιδιά!
Υγεία σε όλους!
την καλυτερη δουλεια εκανε , εχω και εγω κολλητο που εκανε σχεδον τα ιδια με τον δικο σου , βεβαια αυτος ο τυπας για καποιο περιεργο λογο ειχε καταλαβει τι θα γινοταν και μου ελεγε και εμενα παρ' τες και ξεζουμισετες τις καρτες ...και μετα θα σου πω τι θα κανουμε σε λιγα χρονια.
Και αυτος δεν ειχε τιποτα στο ονομα του , μια καλη δουλεια γυρω στα 2 χιλιαρικα , οποτε και οι καρτες που του ερχοντουσαν ηταν ολες πανω απο 5 χιλιαρο σε ορια , τις εβγαζε ο πουστης σε χρονο dt , χρυσες-κανονικες κτλ.
Οτι καρτα υπηρχε στην αγορα πρεπει να την ειχε.Στην αρχη εκανε και αυτος οτι κανανε ολοι , εβγαζε απο την μια και πληρωνε την αλλη , μετα αρχισε τις χοντρες αναληψεις και μαζευε τα πακετα σε ενα λογαριασμο μιας ξαδερφης του.
Την χρυση εποχη περναγε ζωη και κοτα , τα μισα τα ετρωγε και τα αλλα μισα τα φυλαγε στην ακρη , και οσο εβγαζε και αλλες καρτες τα εκαιγε και πιο πολυ , ρολογια , διακοπες , πουτανες , καλοπεραση κτλ.
Μολις αρχισε να σκουραινει η κατασταση με τις καρτες τα εκανε και στην δουλεια πουτανα , εφαγε και απο εκει μια απολυση τσιμπησε μια καλη αποζημιωση ,μπηκε και ταμειο και εκανε και την αιτηση για τα υπερχεωμενα .
Εννοειτε οτι στο σταθερο που ειχε δωσει του σπιτιου που νοικιαζε και στο κινητο του τα τηλεφωνα βαραγαν συνεχεια την στιγμη που σταματησε το κολπο με τις ελαχιστες καταβολες στις καρτες και στα δανεια.Μιλαμε δεν περναγε λεπτο που να μην χτυπουσε το τηλ του .Στην πολυκατοικια που εμενε τα εξωδικα ειχαν καλυψει την εξωπορτα .
Στο δικαστηριο του βγηκε να πληρωνει 50 ευρω το μηνα επι 24 μηνες , και ολα οκ .
Βεβαια τωρα απο τραπεζα δεν περναει ουτε απ εξω , εννοειτε οτι δεν ειχε καμια περουσια , αλλα τουλαχιστον απεκτησε μια με τα χρημματα που καβαντζωσε , δεν μπορει να εχει κατι στο ονομα του κτλ .
Οπως και να εχει και τωρα μεσα στην κριση την περναει ζωη και κοτα , και σκεφτεται και αυτος να ανοιξει κανενα μαγαζι..