Νέα

Έχετε δάνεια - κάρτες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Δε χρωστάω τίποτα και σε κανένα. Είμαι ο eparxiotis5 και είμαι καλά.

ΥΓ: Προφανώς έχω πιστωτική κάρτα αλλά τη χρησιμοποιώ αυστηρά ως χρεωστική.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ενα στεγαστικο στην Αγροτικη με υποθηκη το σπιτι που εφτιαξα. Υπολοιπονται καπου 21000 ευρα. Τωρα ειμαι 3 δοσεις πισω. Τηλεφωνο στο σπιτι που μενω δεν εχω, ουτε κινητο, οποτε αποφευγω τις ενοχλησεις τους. Ενοχλουν ομως την μανα μου που περνουν μεσημερια σπιτι της και με ψαχνουν κι αυτο με εκνευριζει σε βαθμο που σκεφτομε να βρω καποια απο τις καριολες που ενοχλουν τη γρια και να της κανω τη μουρη αγνωριστη.

H μητέρα σου είναι εγγυήτρια στα δάνεια;

και κατι που ξεχασα οταν σας περνουν τηλεφωνο να τους λετε οτι τη κληση τη καταγραφετε και εσεις.κολονουν και για 5-6 δευτερολεπτα δεν ξερουν τι να πουν το εχω κανει κανα 2 φορες

Αν πάντως σας πουν αυτοί ότι η κλήση καταγράφεται, πείτε τους ότι δεν επιθυμείτε να καταγραφείτε και σταματήστε τη συνομιλία...
Αν μάλιστα ενοχλήσουν πρόσωπο άσχετο με το δάνειο (συγγενή ή ακόμη και εργοδότη) μια καταγγελία στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων θα κάνει θαύματα...

Επισκέπτης
ΔΕΝ εχεις και αδικο ,αλλα απο την αλλη παλι θα χρωστας της μιχαλους και θα σε τραβολογαει και στα αυτοφορα η καριολα...ΚΑΝΕ λιγο υπομονη,ΕΝΑ πρωι θα ακουσουμε καποιον κακομοιρη να μπουκαρει με καμια καραμπινα και περνει μαζι του καμια 10αρια τετοια κορακια...τοτε δεν νομιζω να ξαναπαρουν τη μανα σου...τα χρεη ειναι χρεη ομως.

Ξερω πολλους που ειναι σε φαση να μπουκαρουν καπου, ενας απο αυτους ειμαι κι εγω. Μια αποφαση ειναι δικε μου. Θα μου πεις εσενα αμα σου χρωσταγανε δεν θα τα διεκδικουσες ? Και βεβαια θα τα διεκδικουσα, αλλα οταν πηρα εγω το δανειο, το πηρα γιατι γυρισα στην επαρχια και ειπα να φτιαξω το σπιτι μου και να ασχοληθω με τα χτηματα μου και η κατασταση τοτε ηταν πολυ διαφορετικη απο σημερα. Τωρα κανω 2 δουλειες και παλι δυσκολευομε. Και οι καριολιδες που κυβερνανε αντι να δινουν λεφτα στο λαο, κοβουν και δινουν στις τραπεζες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τελοσπαντων ενα καταναλωτικο εχω με οριο 600 ευρω, τα παιρνω, τα ξαναγυρναω, τα ξαναπαιρνω παλι τα ιδια...

με αυτα τα χρηματα κυκλοφορω.... δεν μπορω να ζηταω απο τους γονεις μου...

με ρωτανε που τα βρισκω απο το στοιχημα τους λεω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί από εσάς είστε όντως τραγικοί. Και το χειρότερο είναι ότι δεν χαμπαριάζεται και τι θα αποτελούσε λύση στα προβλήματά σας..

Ο ένας λέει δεν θα πληρώσει την τράπεζα επειδή υπάρχει κρίση κτλ, ο άλλος προτείνει να τους πει ότι "ηχογραφεί τη συνομιλία", ο άλλος νομίζει ότι οι τράπεζες χαρίζουν χρήμα στο τσάμπα και ο άλλος νομίζει ότι οι αυξομειώσεις των επιτοκίων σε παγκόσμιο επίπεδο είναι συνομωσία για να του πάρουν το σπίτι..

Αυτή είναι η φιλελεύθερη κοινωνία όπου η ατομική (και κατ'επέκταση) εταιρική βούληση υπερισχύει του κράτους, η κοινωνία με κινούμενα κεφάλαια και εργατικό δυναμικό με ταχύτατους ρυθμούς, η κοινωνία που με την πιπίλα της "ελευθερίας" σας έκαναν υποχείρια...

Επισκέπτης
Χωρίς παρεξήγηση, μερικοί από εσάς είστε όντως τραγικοί. Και το χειρότερο είναι ότι δεν χαμπαριάζεται και τι θα αποτελούσε λύση στα προβλήματά σας..

Ο ένας λέει δεν θα πληρώσει την τράπεζα επειδή υπάρχει κρίση κτλ, ο άλλος προτείνει να τους πει ότι "ηχογραφεί τη συνομιλία", ο άλλος νομίζει ότι οι τράπεζες χαρίζουν χρήμα στο τσάμπα και ο άλλος νομίζει ότι οι αυξομειώσεις των επιτοκίων σε παγκόσμιο επίπεδο είναι συνομωσία για να του πάρουν το σπίτι..

Αυτή είναι η φιλελεύθερη κοινωνία όπου η ατομική (και κατ'επέκταση) εταιρική βούληση υπερισχύει του κράτους, η κοινωνία με κινούμενα κεφάλαια και εργατικό δυναμικό με ταχύτατους ρυθμούς, η κοινωνία που με την πιπίλα της "ελευθερίας" σας έκαναν υποχείρια...
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Επισκέπτης
Είναι κανένας συναγωνιστής στο νομοσχέδιο;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606

ΜΗ μας αφηνεις σε αγωνια και αγνοια.Αφου επισημανες ευστοχα τις λαθος γωνιες που βλεπουμε το προβλημα ,ριξε και τη λυση τωρα(αν και ξερω τι θα πεις)

linnaios

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
έτσι ... ειδικα στις καρτες μπορεις να τις κλείσης και μέχρι 80% έκπτωση

Το εκανα φιλε. Οπως το λες. 80%.

η κάρτα ήταν σε καθυστέρηση ή μπορούσατε να την χρησιμοποιήσετε και σας έκαναν έκπτωση? Απλή αίτηση ρύθμισης είναι αυτό?

motor_bukow

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ΜΗ μας αφηνεις σε αγωνια και αγνοια.Αφου επισημανες ευστοχα τις λαθος γωνιες που βλεπουμε το προβλημα ,ριξε και τη λυση τωρα(αν και ξερω τι θα πεις)

Εθνική-κοινωνική συνείδηση και υπερενισχυμένο κράτος.

Αν υπήρχε κράτος, θα υπήρχε και εποπτικό όργανο για τις δανειοδοτήσεις των προηγούμενων ετών και θα έβαζε φρένο στο καταστρεπτικό πανηγύρι (γιατί αυτά τα λεφτά που χρωστάει ο χ και ο ψ, πήγαν στον έλληνα κεφαλαιούχο που τα έβγαλε έξω, σε ξένους προμηθευτές και σε ξένους εργάτες, ανέβασαν τον πληθωρισμό, πήγαν 100% σε κατανάλωση κτλ).

Όταν ο κόσμος καταλάβει ότι η ύπαρξη κράτους είναι υπέρ του και η ανυπαρξία του κατά του, θα αλλάξουν πολλά. Όταν καταλάβει ότι η ευημέρια δεν είναι προσωπική του υπόθεση αλλά υπόθεση ένος εθνικά, χωροταξικά και ιστορικά ανθρώπινου συνόλου (των Ελλήνων και όχι της Ελλάδας των 14 εκατ.), επίσης θα αλλάξουν πολλά.

oktoa21

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
8
Πόντοι
0
η κάρτα ήταν σε καθυστέρηση ή μπορούσατε να την χρησιμοποιήσετε και σας έκαναν έκπτωση? Απλή αίτηση ρύθμισης είναι αυτό?

Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας εξηγήσει και σε μας που δεν το κατέχουμε τόσο καλά το θέμα.. Μπορούμε να διεκδικήσουμε κάποια έκπτωση με κάποιο τροπο;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Είναι ενδιαφέρον και πολύ σοβαρό το θέμα όποιος  έχει όρεξη ας το διαβάσει
Μετρητά τέλος στις μεγάλες συναλλαγές από την Παρασκευή
Μόνο με επιταγή ή πιστωτική οι συναλλαγές

www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=70695&catid=13]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=70695&catid=13[/url]
της πουτανας θα γινει! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
λενε οτι ειναι απο τραπεζα τις κραζω φουλ φιλε το ιδιο και η γυναικα μου .στη πρωτη μαρτη μεσημερι που πηρανε τηλεφωνο 4 παρα της λεει η γυναικα μου ελα να κοιμησεις το παιδι που το ξυπνησες παλιο φωκια και η καριολα το εκλεισε το τηλεφωνο

Έναν φίλο μου υπερχρεωμενο μια μέρα τον είχαν πάρει 45-50 φορές στο σταθερό και άλλες τόσες στο κινητό, από εισπρακτικές. Είχε 5-6 δάνεια όλα σε καθυστέρηση  :S :S :S
Εννοείτε δε σηκωνε τηλεφωνο...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εχω αυτο το καιρο μια ρωσιδα και μια ρουμανα ρε φιλε υπαρχει χειροτερω καρτοδανειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom