Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί ψέματα λέει ο Μπόλντυς τύποι;
Είπε ότι "έχεις περισσότερες πιθανότητες να ακούσεις όχι παρά ναι".
Κάντε ένα πείραμα και μετρήστε στα επόμενα 10 πεσίματα που θα κάνετε σε γκόμενες που θα δείτε κάπου και θα γουστάρετε (μπαρ, καφετέρια, διακοπές, φιλικό σπίτι) και μετρήστε πόσα όχι και πόσα ναι θα ακούσετε.
Είπε ότι "καλύτερα είναι να έχεις σχεδιάσει τι θα πεις".
Αν κάποιος είναι αγχώδης τύπος και σε τέτοιες καταστάσεις έχει στρες, είναι καλύτερα να έχει βρει από πριν τι θα πει γιατί αλλιώς μπορεί να κομπιάσει. Όλοι Λυσίες είστε και το βρίσκετε παράλογο δηλαδή;
Ο Μπόλντυς είναι 100 χρόνια μπροστά, απλά τον έχετε παρεξηγήσει τύποι.

Μαν πιο πιτσιρικας οταν δεν ειχα τουτου συνηθιζα να μιλαω σε γκομενες στο μετρο και στο λεωφορειο. Οτι μου ρχοτανε πχ σε κατι κοπελες με πολλες σακουλες ελεγα χαμογελαστα "το σηκωσαμε το μαγαζι;", αλλες ρωταγα και καλα για τις στασεις κτλ και επιανα λιγο κουβεντα. Απο δυο τρεις ειχα παρει τηλεφωνο. Επειδη ομως στα 18-20 ημουνα τελειως νουμπας δεν εφαγα καμια ετσι. Αλλα ποτε ΚΑΜΙΑ δεν μου εριξε ακυρο, ολες ανταποκριθηκαν με χαμογελο στην κουβεντα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαν πιο πιτσιρικας οταν δεν ειχα τουτου συνηθιζα να μιλαω σε γκομενες στο μετρο και στο λεωφορειο. Οτι μου ρχοτανε πχ σε κατι κοπελες με πολλες σακουλες ελεγα χαμογελαστα "το σηκωσαμε το μαγαζι;", αλλες ρωταγα και καλα για τις στασεις κτλ και επιανα λιγο κουβεντα. Απο δυο τρεις ειχα παρει τηλεφωνο. Επειδη ομως στα 18-20 ημουνα τελειως νουμπας δεν εφαγα καμια ετσι. Αλλα ποτε ΚΑΜΙΑ δεν μου εριξε ακυρο, ολες ανταποκριθηκαν με χαμογελο στην κουβεντα.

στην ελλαδα εγιναν αυτα τα σκηνικα τυπε ? :think:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
στην ελλαδα εγιναν αυτα τα σκηνικα τυπε ? :think:

Ναι μαν αλλα προσεξε σημαντικο: Σε ολες μιλησα με το που τις ειδα κοντα μου σε δευτερολεπτα. Αυθορμητα, τσακ μπαμ. Αγενες ακυρο ("αντε φυγε απο δω τωρα") εφαγα μονο μια φορα που περιτριγυριζα μια σε ενα μαγαζι ποτε την κοιταζα ποτε κοιταγα αλλου και στο τελος πηγα σα χεσμενος. Μην το σκεφτεστε μιληστε κατευθειαν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
σωστος!!!! αυτο ενοουσα οτι μονος σου το σωζεις....οπως τα καλυτερα εφε στο σινεμα (ετσι και στο καμακι) ειναι αυτα που ΔΕΝ φαινονται.....
εγγυηση...αν κατι δεν παει καλα την βγαζεις και τρελλη κιολας...ασε που τοτε ειναι που λυσαει κιολας....
PLAN B μπολτυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαθε μπαλιτσα.....
απλα αυτα δεν τα σχεδιαζουν μην το κανεις χωρις επιβλεψη ενηλικου  :2funny: :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Για να είστε τόσο άπλες τύποι 2 είναι τα ενδεχόμενα:
1) είτε δεν έχετε φάει χοντρό άκυρο στη ζωή σας από γκόμενες (πιθανότητα 5%)
2) είτε έχετε φάει και μας το κρύβετε. (πιθανότητα 95%)

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

τι σημαινει χοντρο ακυρο φιλε μου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Όταν μιλάει το τριάκτινο αστέρι στο καπό, δε χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου τύπε.

αμα ειναι εντελως γκαου ο αλλος..δν πα να εχει και λαμποργκινι,παλι θα τις διωχνει...η θα τον εκμεταλευονται σαν ταξιτζη τα θηλυκα  :grin:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Τωρα μολις δεν ειπα μαν οτι εφαγα αγενεστατο ακυρο; Αλλα τι να με νοιαξει ρε μαν; Αγνωστη αγνωστος που θα την ξαναβλεπα; Κλαιν μαιν ον δε λαιν  :grin:
Ρε μην παιρνετε τοσο σοβαρα τους εαυτους σας, χαλαρωστε λιγο. Θα πεσει απ το βαθρο του ο μεγιστος piderof αν φαει χυλοπιτα;  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ναι μαν αλλα προσεξε σημαντικο: Σε ολες μιλησα με το που τις ειδα κοντα μου σε δευτερολεπτα. Αυθορμητα, τσακ μπαμ. Αγενες ακυρο ("αντε φυγε απο δω τωρα") εφαγα μονο μια φορα που περιτριγυριζα μια σε ενα μαγαζι ποτε την κοιταζα ποτε κοιταγα αλλου και στο τελος πηγα σα χεσμενος. Μην το σκεφτεστε μιληστε κατευθειαν.

Συνημμένα

• 14.jpg
    14.jpg
    136,1 KB · Εμφανίσεις: 22

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω τυπε δεν το παιζω γαμηκουλας παντως αν αυτο υπαινισαισε...πολλα καναμε,πολλα φαγαμε ακυρα και μη....και μετα απο πολυ καιρο μαθαμε τι ειναι η ζωη.
σιγα μην κανω σκοπο της ζωης μου να καταστρωνω σχεδια σαν παιδακι πως θα φαω μια γκομενα.Μαλλον το εκανα πιτσιρικας και μαλλον τοτε ηταν που δεν γαμησα με τιποτα....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
και ετσι εντελως φιλοσοφικα....Μπολντυ ακου να το ξερεις αγορι μου....Σε πρωτη φαση αυτο που εχει σημασια ειναι καθαρη ματια στα ματια της ομως οχι στα βυζια της και το χιουμορ που της περισσοτερες φορες σε γλυτωνει και εσενα απο τυχον μαλακια....ποσο πλουσιος εισαι και τι αμαξι εχεις δεν το ξερει ακομα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom