gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ωραια εμενα μου βγαινει ετσι να παιζω μπάλα τι με κράζεις τοτε?
Μαν αυτα τα συστηματα που αναλυεις αποδιδουν; Ποσες γαμας γενικα στο τριμηνο ας πουμε;
Ωραια εμενα μου βγαινει ετσι να παιζω μπάλα τι με κράζεις τοτε?
Μαν αυτα τα συστηματα που αναλυεις αποδιδουν; Ποσες γαμας γενικα στο [size=40pt]τριμηνο[/size] ας πουμε;
Γιατί ψέματα λέει ο Μπόλντυς τύποι;
Είπε ότι "έχεις περισσότερες πιθανότητες να ακούσεις όχι παρά ναι".
Κάντε ένα πείραμα και μετρήστε στα επόμενα 10 πεσίματα που θα κάνετε σε γκόμενες που θα δείτε κάπου και θα γουστάρετε (μπαρ, καφετέρια, διακοπές, φιλικό σπίτι) και μετρήστε πόσα όχι και πόσα ναι θα ακούσετε.
Είπε ότι "καλύτερα είναι να έχεις σχεδιάσει τι θα πεις".
Αν κάποιος είναι αγχώδης τύπος και σε τέτοιες καταστάσεις έχει στρες, είναι καλύτερα να έχει βρει από πριν τι θα πει γιατί αλλιώς μπορεί να κομπιάσει. Όλοι Λυσίες είστε και το βρίσκετε παράλογο δηλαδή;
Ο Μπόλντυς είναι 100 χρόνια μπροστά, απλά τον έχετε παρεξηγήσει τύποι.
φιδιων???? σοβαρα τωρα
Μαν πιο πιτσιρικας οταν δεν ειχα τουτου συνηθιζα να μιλαω σε γκομενες στο μετρο και στο λεωφορειο. Οτι μου ρχοτανε πχ σε κατι κοπελες με πολλες σακουλες ελεγα χαμογελαστα "το σηκωσαμε το μαγαζι;", αλλες ρωταγα και καλα για τις στασεις κτλ και επιανα λιγο κουβεντα. Απο δυο τρεις ειχα παρει τηλεφωνο. Επειδη ομως στα 18-20 ημουνα τελειως νουμπας δεν εφαγα καμια ετσι. Αλλα ποτε ΚΑΜΙΑ δεν μου εριξε ακυρο, ολες ανταποκριθηκαν με χαμογελο στην κουβεντα.
στην ελλαδα εγιναν αυτα τα σκηνικα τυπε ?
σωστος!!!! αυτο ενοουσα οτι μονος σου το σωζεις....οπως τα καλυτερα εφε στο σινεμα (ετσι και στο καμακι) ειναι αυτα που ΔΕΝ φαινονται.....Μαν πιο πιτσιρικας οταν δεν ειχα τουτου συνηθιζα να μιλαω σε γκομενες στο μετρο και στο λεωφορειο. Οτι μου ρχοτανε πχ σε κατι κοπελες με πολλες σακουλες ελεγα χαμογελαστα "το σηκωσαμε το μαγαζι;", αλλες ρωταγα και καλα για τις στασεις κτλ και επιανα λιγο κουβεντα. Απο δυο τρεις ειχα παρει τηλεφωνο. Επειδη ομως στα 18-20 ημουνα τελειως νουμπας δεν εφαγα καμια ετσι. Αλλα ποτε ΚΑΜΙΑ δεν μου εριξε ακυρο, ολες ανταποκριθηκαν με χαμογελο στην κουβεντα.
Για να είστε τόσο άπλες τύποι 2 είναι τα ενδεχόμενα:
1) είτε δεν έχετε φάει χοντρό άκυρο στη ζωή σας από γκόμενες (πιθανότητα 5%)
2) είτε έχετε φάει και μας το κρύβετε. (πιθανότητα 95%)
Όταν μιλάει το τριάκτινο αστέρι στο καπό, δε χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου τύπε.
Για να είστε τόσο άπλες τύποι 2 είναι τα ενδεχόμενα:
Ναι μαν αλλα προσεξε σημαντικο: Σε ολες μιλησα με το που τις ειδα κοντα μου σε δευτερολεπτα. Αυθορμητα, τσακ μπαμ. Αγενες ακυρο ("αντε φυγε απο δω τωρα") εφαγα μονο μια φορα που περιτριγυριζα μια σε ενα μαγαζι ποτε την κοιταζα ποτε κοιταγα αλλου και στο τελος πηγα σα χεσμενος. Μην το σκεφτεστε μιληστε κατευθειαν.
εγω τυπε δεν το παιζω γαμηκουλας παντως αν αυτο υπαινισαισε...πολλα καναμε,πολλα φαγαμε ακυρα και μη....και μετα απο πολυ καιρο μαθαμε τι ειναι η ζωη.Για να είστε τόσο άπλες τύποι 2 είναι τα ενδεχόμενα:
πες τα συντροφεεσεις οι καπιταλες χαλασατε τις γυναικες στο κομμουνισμο δν ειχαν τι να ζηλεψουν μεταξυ τους
πες τα συντροφε
να δω ρε τετοια μουνια θα εχεις με σαμαρα?????