hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
βαλε κανα χορευτικο να γουσταρουμε (μηπως βγαλουμε και καμια γκομενα ) και μην κανεις σχολια
βαλε κανα χορευτικο να γουσταρουμε (μηπως βγαλουμε και καμια γκομενα ) και μην κανεις σχολια
δεν τα "παιρνει" στο ξαναλεω....Αν ήθελα να στο παίξω μάγκας, θα τελείωνα τα γραφόμενά μου με του στύλ, γάμησα καλά, και έκανε αεροπλανικά κλπ κλπ.
Εγώ σου περιέγραψα ένα γαμήσι με ξενέρωτη, και μια ήττα μου σε ένα μαγαζί.
Δε νομίζω να στο έπαιξα γαμιάς του κολωνακίου. Τώρα αν εσύ θες να πηγαίνεις κόντρα σε ότι σου λένε δε θα διαφωνίσω.
Αλλά από γραμματική αν το δούμε του τι σημαίνει η έννοια απαισιόδοξος, είναι αυτό που είπες " ότι πιο πιθανό θεωρείς να φας ήττα".
Τέλος πάντων σταματάω την κουβέντα γιατί όπως σου είπα τα πήρες στραβά. Φιλικά ήθελα να σου μιλήσω και φαίνεται μου γύρισε μπούμερανγκ.
Καλα με κοροιδευεις τωρα? τοση ωρα σου λεω αυτα που σου έχουν τυχει κιολας και μου λες για τολμη? ετσι θα του ελεγες? μαλιστα και αμα σου απαντουσε φυγε απο εδω μην σε αρπάξω και εχεις προβλημα τι θα ελεγες?
δεν τα "παιρνει" στο ξαναλεω....
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕ
στο γυμναστηριο τι συστημα παιζεις τυπε μου?? δωσε τα φωτα σουΒαρεθηκα πάω για γυμναστικη
Βαρεθηκα πάω για γυμναστικη
Μα άμα φεύγεις στην μέση του μαθήματος δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα ....
και δεν θα γαμησει ποτε σημειωνω.....ειναι ο Μπολντης που ολοι αγαπαμεΜα άμα φεύγεις στην μέση του μαθήματος δεν θα μάθεις ποτέ τίποτα ....
οχι με οχι εχει διαφορα τυπε.....μονος σου το σωζεις.Ο Μπόλντυς είναι 100 χρόνια μπροστά, απλά τον έχετε παρεξηγήσει τύποι.
ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕ
θα το ριξω στο μπαρ σημερα αυτο και με βλεπω με 10 τηλ. και 2 γκομενες στο κρεβατι μου
αντε βρε μαλακα βαλε κανα τραγουδι!!!!
εγω κομπλιμεντο σου εκανα
Όταν μιλάει το τριάκτινο αστέρι στο καπό, δε χρειάζεται να ανοίξεις το στόμα σου τύπε.χωρις πλακα τωρα ο κολλητος μου τις ριχνει με George+Μερσεντες
αλλα κ παλι πρεπει να εχεις το λεγειν,εμπορας ειναι ο κολλητος μου