Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
οι τσοντες, οι δευτερες και τα καργιολακια ψοφανε για δουλεμα ρε σεις...γενικα εχω δεν ειμαι του στυλ να πουλαω ιστορια και παπατζηλικια,αλλα μερικες το τραβαει ο οργανισμος τους....
θυμαμαι οταν ημουν σαλονικη φοιτητης ειχα παει με 2 φιλαρακια σε ενα απο τα καλυτερα μπαρακια της πολης...οι τυποι ηταν χωμενοι μες στα κολπα και με τρελες γνωριμιες,οποτε μολις μπαινουμε και το μαγαζι ηταν πηχτρα, ερχονται οι υπευθυνοι του μαγαζιου και κανουν χωρο στο κεντρο του μαγαζιου για να βαλουν σταντακι για μας...ε κατι τσοντες μουναρες διπλα μας, μας κολλησαν σαν βδελλες....στην αρχη ειπα να της πω της αλλης οτι εγω πρωτη φορα ερχομαι στο μαγαζι,αλλα μετα λεω δεν γαμιεται... :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι τσοντες, οι δευτερες και τα καργιολακια ψοφανε για δουλεμα ρε σεις...γενικα εχω δεν ειμαι του στυλ να πουλαω ιστορια και παπατζηλικια,αλλα μερικες το τραβαει ο οργανισμος τους....
θυμαμαι οταν ημουν σαλονικη φοιτητης ειχα παει με 2 φιλαρακια σε ενα απο τα καλυτερα μπαρακια της πολης...οι τυποι ηταν χωμενοι μες στα κολπα και με τρελες γνωριμιες,οποτε μολις μπαινουμε και το μαγαζι ηταν πηχτρα, ερχονται οι υπευθυνοι του μαγαζιου και κανουν χωρο στο κεντρο του μαγαζιου για να βαλουν σταντακι για μας...ε κατι τσοντες μουναρες διπλα μας, μας κολλησαν σαν βδελλες....στην αρχη ειπα να της πω της αλλης οτι εγω πρωτη φορα ερχομαι στο μαγαζι,αλλα μετα λεω δεν γαμιεται... :grin: :grin: :grin:

Τι δουλεια εκαναν? θελω να πω με τι ασχολουνταν ?

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Εγω γουσταρω να βγάζω σχεδια ρε φιλε έχεις κανενα προβλημα? κανω αυτο που θελω τοσο απλα.

Αμα θελησω θα πάω να την πεσω και σε κλαμπ και παντου (οπως και έχω κανει οποτε ειχψα τη διαθεση) ή μπορει να κανω και την κοτα και παλι ομως κανω αυτο που θελω και οχι αυτο που θέλουν αυτες οταν φτασεις σε αυτο το επιπεδο ελα να ξαναμιλησουμε γατάκι.  ;)
το σχεδιο εχει τρομερα μειονεκτηματα σε σχεση με τον αυτοσχεδιασμο της στιγμης.
πχ σχεδιαζεις να της πεις την α ατακα και περιμενεις να αντιδρασει με τον β ή γ τροπο ωστε να συνεχισεις με το δ βημα.
ελα μου ντε που οι γκομενες εκ φυσεως ως πολυλογουδες εχουν ετοιμες αλλες 110 ατακες περα απο την β ή γ και εκει αναγκαζεσαι να αυτοσχεδιασεις.
για να μην πω και το ενδεχομενο να μην δωσουν καν απαντηση ξυνιζοντας τα μουτρα τους με περιφρονηση 1000 καρδιναλιων ενω μπορει να αξιζουν 1000 φορες πιο κατω απο σενα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Τι δουλεια εκαναν? θελω να πω με τι ασχολουνταν ?
δεν εχει σημασια η δουλεια, αν πηγαν 5 φορες στο μαγαζι ξοδεψαν για 5 μπουκαλια και συστηθηκαν στα παιδια του μαγαζιου δεν πα να ειναι και ανεργοι ή φοιτητες του χαρτζιλικιου. στα σκυλαδικα μετρα οχι ο πιο πλουσιος αλλα αυτος που ξεδευει σαν να ειναι ο πιο πλουσιος και ας φοραει μπλουζακι λερωμενο με σταμπα "ελαιοχρωματισμοι ο σακης"

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το σχεδιο εχει τρομερα μειονεκτηματα σε σχεση με τον αυτοσχεδιασμο της στιγμης.
πχ σχεδιαζεις να της πεις την α ατακα και περιμενεις να αντιδρασει με τον β ή γ τροπο ωστε να συνεχισεις με το δ βημα.
ελα μου ντε που οι γκομενες εκ φυσεως ως πολυλογουδες εχουν ετοιμες αλλες 110 ατακες περα απο την β ή γ και εκει αναγκαζεσαι να αυτοσχεδιασεις.
για να μην πω και το ενδεχομενο να μην δωσουν καν απαντηση ξυνιζοντας τα μουτρα τους με περιφρονηση 1000 καρδιναλιων ενω μπορει να αξιζουν 1000 φορες πιο κατω απο σενα.

Οχι ρε τυπε δεν εννοουσα αυτο με παρεξηγησατε .... εγω εννοουσα σαν σχέδιο το να δεις πως θα κινηθεις οχι τι ατακες συγκεκριμενες θα πεις .... τι στυλάκι θα πλασάρεις. Τις προαλλες ειχε πιάσει την κουβεντα σε μια παρέα απο γυναικες μια φιλη μου ρε και μετα τις γνωρισαμε και εμεις  :grin: εκει δεν χρειαστηκε να κάνουμε εμεις καμακι.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Οχι ρε τυπε δεν εννοουσα αυτο με παρεξηγησατε .... εγω εννοουσα σαν σχέδιο το να δεις πως θα κινηθεις οχι τι ατακες συγκεκριμενες θα πεις .... τι στυλάκι θα πλασάρεις. Τις προαλλες ειχε πιάσει την κουβεντα σε μια παρέα απο γυναικες μια φιλη μου ρε και μετα τις γνωρισαμε και εμεις  :grin: εκει δεν χρειαστηκε να κάνουμε εμεις καμακι.

Σχεδιασμός από πριν, σου 'χει μείνει το χούι του προγραμματιστή  :zfuck:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Οχι ρε τυπε δεν εννοουσα αυτο με παρεξηγησατε .... εγω εννοουσα σαν σχέδιο το να δεις πως θα κινηθεις οχι τι ατακες συγκεκριμενες θα πεις .... τι στυλάκι θα πλασάρεις. Τις προαλλες ειχε πιάσει την κουβεντα σε μια παρέα απο γυναικες μια φιλη μου ρε και μετα τις γνωρισαμε και εμεις  :grin: εκει δεν χρειαστηκε να κάνουμε εμεις καμακι.
ουτε αυτο μπορεις να το προβλεψεις. πχ πας σε ενα παρτυ σε σπιτι, δεν ξες αν οι γκομενες εκει μεσα θα ειναι χυμα ή κυριλε, αριστερες ή δεξες.
ζυγιζεις αντιδραση σε καθε κινηση και προχωρας, σταθερα, σιγανα, αλλα με εφ οπλου λογχη για αποτομη κινηση σε ξεμοναχιασμα και οχι μπροστα σε ματια καθοτι το 99% των γυναικων ειδικα στην ελλαδα το παιζουν ντροπαλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom