Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Αναλογα την γκομενα ρε τυπε αν η άλλη ειναι πολυ εμφανισιμη και της την πέφτουν πολλοι χωρις σχέδιο και πληροφοριες δεν πας πουθενα

Μια νορμαλ εμφανισιμη κοπελα ρε μαν, με το φιλικο και τις τακτικες που λες σε ποσον καιρο την εχεις στο κρεβατι σου;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Γιατί ψέματα λέει ο Μπόλντυς τύποι;
Είπε ότι "έχεις περισσότερες πιθανότητες να ακούσεις όχι παρά ναι".
Κάντε ένα πείραμα και μετρήστε στα επόμενα 10 πεσίματα που θα κάνετε σε γκόμενες που θα δείτε κάπου και θα γουστάρετε (μπαρ, καφετέρια, διακοπές, φιλικό σπίτι) και μετρήστε πόσα όχι και πόσα ναι θα ακούσετε.
Είπε ότι "καλύτερα είναι να έχεις σχεδιάσει τι θα πεις".
Αν κάποιος είναι αγχώδης τύπος και σε τέτοιες καταστάσεις έχει στρες, είναι καλύτερα να έχει βρει από πριν τι θα πει γιατί αλλιώς μπορεί να κομπιάσει. Όλοι Λυσίες είστε και το βρίσκετε παράλογο δηλαδή;
Ο Μπόλντυς είναι 100 χρόνια μπροστά, απλά τον έχετε παρεξηγήσει τύποι.

Ισχύει αυτο που είπες περί στρες. Απλά όσες περισσότερες φορές μιλήσει κάποιος... τόσο περισσότερο το στρες αποβάλλεται

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εκεινο που ηθελα α προσθεσω μια και εζησα την εμπειρια..ειναι οτι δεν ειχα σκοπο τελικα να πω τιποτα..μπλοφαριζα αλλα λογω του πανικου της η γκομενα σαλταρε και δεν μπορεσε να σκεφτει σωστα..οπως πχ οτι θα μπορουσε να το διαψευσει και να με βγαλει ψευτη..αρα σε αυτες τις περιπτωσεις στην βραση κολλαει το σιδερο! η ψυχολογια της κοπελα παιζει τεραστιο ρολο...

:offtopic:

xaxaxaxaxa

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
296
Πόντοι
36
37 σελιδες απαντησεις μεσα σε 48 ωρες για ενα επικ τρολ ποστ με ενα αρλεκιν ξεχνιεσαι...  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και 8000 προβολες τυπε

με 30-40 ατομα ανα πασα στιγμη να βλεπουν αυτο το θρεντ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια νορμαλ εμφανισιμη κοπελα ρε μαν, με το φιλικο και τις τακτικες που λες σε ποσον καιρο την εχεις στο κρεβατι σου;

Τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα? που να ξερω αμα σε κάνει κέφι μπορει και αμέσως .... εγω πιστευω οτι το γκομενιλικι ειναι θεμα κοινωνικοποιησης αυτο ελεγα και περυσι δεν γινεται να εισαι ακοινωνητος αλλα να έχεις μια ωραια και καλη τυπισσα. Οσο κυκλοφορεις μεσα στους κυκλους αυξανεις τις πιθανοτητες. Το κακο βεβαια ειναι οτι παιζει και κουτσομπολιο αλλα και παλι δεν κρυβεται το μυστικο ευκολα και τα μαθαινεις ολα.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
πολους κανονες βαζετε και μπερδευει το πραγμα.......

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τι ερωτηση ειναι αυτη τωρα? που να ξερω αμα σε κάνει κέφι μπορει και αμέσως .... εγω πιστευω οτι το γκομενιλικι ειναι θεμα κοινωνικοποιησης αυτο ελεγα και περυσι δεν γινεται να εισαι ακοινωνητος αλλα να έχεις μια ωραια και καλη τυπισσα. Οσο κυκλοφορεις μεσα στους κυκλους αυξανεις τις πιθανοτητες. Το κακο βεβαια ειναι οτι παιζει και κουτσομπολιο αλλα και παλι δεν κρυβεται το μυστικο ευκολα και τα μαθαινεις ολα.

Μαν για εσενα ρωταω να χουμε ενα μπουσουλα. Σε ποσο χρονο τις ριχνεις μ αυτο το φιλικο λαου λαου και με ποσα φραγκα ξοδεμενα.
Πες μου οτι εισαι μονο θεωριες και δεν εχεις ριξει ουτε μια  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μαν για εσενα ρωταω να χουμε ενα μπουσουλα. Σε ποσο χρονο τις ριχνεις μ αυτο το φιλικο λαου λαου και με ποσα φραγκα ξοδεμενα.
Πες μου οτι εισαι μονο θεωριες και δεν εχεις ριξει ουτε μια  :2funny:

Γιατι γινεσαι κομπλεξικος τωρα? και ξενερωνω με αυτα.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
τελικά απο ότι κατάλαβα οι ανέντιμοι γαμάνε οι έντιμοι πχ μπολ μένουν με το πουλί στο χέρι. Καλά τα είπα οι φαύλοι, οι ανέντιμοι και οι αηδίες επιβιώνουν. 

Άτιμη κοινωνία ....

Κάτι τέτοια άρχισε να λέει  και ο Ιππότης και μας βγήκε γέρος τσάτσος και στο τέλος μας έκλασε ...  :badair: :badair:
Το nick erinal αν σπάσει ένας θεός ξέρει τι θα έχει μέσα.  :S :S :S :S :S :S :S

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι γινεσαι κομπλεξικος τωρα? και ξενερωνω με αυτα.

Μα ρε μαν αν ηθελα φιλοσοφια θα ανοιγα τα απαντα του Νιτσε. Με φλομωσες στη θεωρια. Εμπειριες θαελω να ακουσω.
Πες μου να καταλαβω πχ. Την τελευταια που εριξα ηταν 25χρ. και σε 3 βδομαδες και 5 κερασματα την γαμησα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
ναι τις ειχα πει οτι ειχα μπαρμπα στην κορωνη :)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μα ρε μαν αν ηθελα φιλοσοφια θα ανοιγα τα απαντα του Νιτσε. Με φλομωσες στη θεωρια. Εμπειριες θαελω να ακουσω.
Πες μου να καταλαβω πχ. Την τελευταια που εριξα ηταν 25χρ. και σε 3 βδομαδες και 5 κερασματα την γαμησα.

πολλα!!!!!!!!!!!!!!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Μαν, αν ειναι καφεδες καλα ειναι. Αν τις βγαζει για ποτο το μπατζετ ανρβαινει επικινδυνα...

αδερφε, αν θες απλα να την πηδηξεις νομιζω οτι ειναι πολλα 5-6 ραντεβου. για μενα τουλαχιστον, αν δεν προχωρησει το θεμα στο 3ο το πολυ, (δλδ να ειναι μουναρος) την κανω για αλλα λιμανια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Ρε τυπε κατσε για να συνεννοηθουμε εσυ τωρα τι θες να μάθεις τα δικα μου ή να πάρεις καμια γνωμη για το τι θα κανεις εσυ? αν θες το 2ο τοτε σου εχω απαντησει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Μαν, αν ειναι καφεδες καλα ειναι. Αν τις βγαζει για ποτο το μπατζετ ανρβαινει επικινδυνα...

πιο φθηνα θα βγαινει να τις φωναζει σπιτι να τις δειχνει τη συλλογη απο γραμματοσημα  :grin:
η να παιζουνε λεγκο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom