kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
μην τους κοροιδευεις.οτι μπορουν κανουν και αυτοι.
φτανει ρε μλκ
μην τους κοροιδευεις.οτι μπορουν κανουν και αυτοι.
Μην μπριζονεις μαν. Καλη καρδια πανω απ ολα.
Δεν θελω οδηγιες προς ναυτιλλομενους ρε μαν.
Να δω ποσο cost effective ειναι η μεθοδος σου σε χρονο και χρημα για αυτο ρωταω.
ειναι σαν να χορταινεις με τα ορεκτικα..λειπει το κυριως πιατο!τυπε με 10λεπτα αντε μιση ωρα στο μπουρδελο γαμησι,πως χορταινεις?
ποσα κιλα ηταν???εταξα σε μια οτι θα την παντρευτω για να την πηδηξω αλλα δεν την παντρευτηκα
Δεν μπριζωνω. Ωραια ας παραθεσω εμπειρια μου έχει τυχει να κάνω κατι με κοπελα που γνωρισα μεσα απο κοινη παρέα και με αυτην βγηκαμε κέρασα μετα βγηκαμε ξανα κερασε αυτη [size=30pt]και στο τέλος απλα πηγαμε σπιτι της με το αμαξι μου[/size]. Νορμαλ πραγματα
Μια αλλη φορα την ηρθε σπιτι μου επειδη γιορταζα μου έφερε δωρο και στο γυρισμο την πηγα εγω σπιτι της. Ε δεν το λες και εκμεταλευση νορμαλ πραγματα
απο εμφάνιση ωραια κοπελιτσα
σιγα ρε κοστακι εσυ ποσες ωρες γαμας;δεν κουραζεσαι;εγω πτωμα ειμαιτυπε με 10λεπτα αντε μιση ωρα στο μπουρδελο γαμησι,πως χορταινεις?
αρχισες να γερνας τυπε!σιγα ρε κοστακι εσυ ποσες ωρες γαμας;δεν κουραζεσαι;εγω πτωμα ειμαι
90 αλλα ελεγε οτι ηταν 75ποσα κιλα ηταν???
καταρχας τυπε δεν μπορω τα κουραστικα γαμησια.....τις βαζω απο πανω και τις αφηνω να κουνιουνται μονες τους.....αρχισες να γερνας τυπε!
καταρχας τυπε δεν μπορω τα κουραστικα γαμησια.....τις βαζω απο πανω και τις αφηνω να κουνιουνται μονες τους.....
τυπε αμα θελω τεστ κοπωσεως παω στον καρδιολογο
Το αστειο που ειναι? οτι μου ειπε να παω σπιτι της και την πηγα με το αμαξι μου? να της ελεγα πηγαινε εσυ με το τρενο και ερχομαι εγω με το αμαξι?
χαζος εισαι ρε αγορι μου?
καταρχας τυπε δεν μπορω τα κουραστικα γαμησια.....τις βαζω απο πανω και τις αφηνω να κουνιουνται μονες τους.....
ΝΑΙ ΝΑΙ
σιγα ρε κοστακι εσυ ποσες ωρες γαμας;δεν κουραζεσαι;εγω πτωμα ειμαι
ειχε βαρεια κοκκαλα μαλλον...90 αλλα ελεγε οτι ηταν 75
κοιτα να θεωρω οτι εχω κανει ΚΑΤΙ με μια γυναικα οπως γραφεις και αυτο να ειναι να την παω σπιτι της με το αμαξι μου... ποτε....Τοσο εντυπωση σου κανει? δεν σου έχει τυχει ποτε ε? :S