Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
ε λιγα για τον λοπεζ ειναι φιλαράκι

Αυτοαποκαλεστηκε σαν "σφυρι του μπολντισμου" :uglystupid: Καλα εσεις οι μπολντιστες ουτε να συννενοηθειτε μεταξυ σας δεν μπορειτε, μου θελετε και νεα μελη

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αυτοαποκαλεστηκε σαν "σφυρι του μπολντισμου" :uglystupid: Καλα εσεις οι μπολντιστες ουτε να συννενοηθειτε μεταξυ σας δεν μπορειτε, μου θελετε και νεα μελη
σφυρι ο λοπεζ και καρφι ο μπολντης :)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
αδερφε, αν θες απλα να την πηδηξεις νομιζω οτι ειναι πολλα 5-6 ραντεβου. για μενα τουλαχιστον, αν δεν προχωρησει το θεμα στο 3ο το πολυ, (δλδ να ειναι μουναρος) την κανω για αλλα λιμανια...

Από το πρώτο ραντεβού καταλαβαίνεις αν θα φας εύκολα ή δύσκολα. Εγώ φροντίζω ακόμα και όταν βλέπω ότι δε θα γαμήσω στο πρώτο ραντεβού, να παίξει έστω μια μαλακία ή πίπα.

Πάντως μόνο για καλά μουνιά βγαίνω 2 ή 3 ραντεβού. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα να βγείς 3-4-5 ραντεβού με μέτρια που τη βλέπεις μόνο για πούτσο ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
δευτερο ραντεβου μονο αν υπαρχει προφανης προσδοκια για σεξ. αλλιως χαλατε την πιατσα.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Από το πρώτο ραντεβού καταλαβαίνεις αν θα φας εύκολα ή δύσκολα. Εγώ φροντίζω ακόμα και όταν βλέπω ότι δε θα γαμήσω στο πρώτο ραντεβού, να παίξει έστω μια μαλακία ή πίπα.

Πάντως μόνο για καλά μουνιά βγαίνω 2 ή 3 ραντεβού. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα να βγείς 3-4-5 ραντεβού με μέτρια που τη βλέπεις μόνο για πούτσο ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εγω που μένω σε χωριό και δεν εχει μπουρδελα τι κανω μας έφαγε η μαλακια

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εγω που μένω σε χωριό και δεν εχει μπουρδελα τι κανω μας έφαγε η μαλακια
Ετσι που το λες μου θύμισες μια φορά που χα παει σε ενα μικρο χωριο για ενα γαμο, οπου συνειδητοποιησα οτι ολοι ελλείψει "επιλογής" πηδούσαν τον πουστη του χωριου. Να μαστε στο γλεντι κ να εχουν ερθει ολοι με οικογενειες, γυναικες, μνηστες κλπ κ να λεει ο πουστης "καλός αυτός" ή "μπα εκεινος τον εχει μικρό" ...  :2funny: :2funny: 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ετσι που το λες μου θύμισες μια φορά που χα παει σε ενα μικρο χωριο για ενα γαμο, οπου συνειδητοποιησα οτι ολοι ελλείψει "επιλογής" πηδούσαν τον πουστη του χωριου. Να μαστε στο γλεντι κ να εχουν ερθει ολοι με οικογενειες, γυναικες, μνηστες κλπ κ να λεει ο πουστης "καλός αυτός" ή "μπα εκεινος τον εχει μικρό" ...  :2funny: :2funny: 
Από το να πηδανε τον πουστη, γιατι δεν πηδουσαν ο ενας την γυναικα του αλλου?  :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν υπαρχει ανεντιμος τροπος οταν ασχολεισαι με ανεντιμες γυναικες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Προσωπικα προτιμω το κερατο  :cheesy:
Πρεπει να ανοιξουμε σχετικο θρεντ.
"Προτιμάτε ο αντρας σας να σας κερατωνει με μια άλλη γυναικα, ή να τον δινει πού και πού στον πούστη του χωριου?"

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Πρεπει να ανοιξουμε σχετικο θρεντ.
"Προτιμάτε ο αντρας σας να σας κερατωνει με μια άλλη γυναικα, ή να τον δινει πού και πού στον πούστη του χωριου?"
:2funny: :2funny:
Νομιζω οτι ενδιαφερον θα ειχε το αντιστροφο, τι προτιμαει και γτ ο "αντρας"  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom