gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
σφυρι τον ειπε ,δεν ειναι κατι κακο.....ε λιγα για τον λοπεζ ειναι φιλαράκι
γεια σου λοπεζ φιρφιρη με την πουτσα σαν σφυρι που λεμε
σφυρι τον ειπε ,δεν ειναι κατι κακο.....ε λιγα για τον λοπεζ ειναι φιλαράκι
ε λιγα για τον λοπεζ ειναι φιλαράκι
σφυρι ο λοπεζ και καρφι ο μπολντηςΑυτοαποκαλεστηκε σαν "σφυρι του μπολντισμου" Καλα εσεις οι μπολντιστες ουτε να συννενοηθειτε μεταξυ σας δεν μπορειτε, μου θελετε και νεα μελη
αδερφε, αν θες απλα να την πηδηξεις νομιζω οτι ειναι πολλα 5-6 ραντεβου. για μενα τουλαχιστον, αν δεν προχωρησει το θεμα στο 3ο το πολυ, (δλδ να ειναι μουναρος) την κανω για αλλα λιμανια...
Από το πρώτο ραντεβού καταλαβαίνεις αν θα φας εύκολα ή δύσκολα. Εγώ φροντίζω ακόμα και όταν βλέπω ότι δε θα γαμήσω στο πρώτο ραντεβού, να παίξει έστω μια μαλακία ή πίπα.
Πάντως μόνο για καλά μουνιά βγαίνω 2 ή 3 ραντεβού. Γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξενέρωμα να βγείς 3-4-5 ραντεβού με μέτρια που τη βλέπεις μόνο για πούτσο ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΑΜΗΣΕΙ
Κατσικες δεν εχετε?Εγω που μένω σε χωριό και δεν εχει μπουρδελα τι κανω μας έφαγε η μαλακια
Κατσικες δεν εχετε?
Ετσι που το λες μου θύμισες μια φορά που χα παει σε ενα μικρο χωριο για ενα γαμο, οπου συνειδητοποιησα οτι ολοι ελλείψει "επιλογής" πηδούσαν τον πουστη του χωριου. Να μαστε στο γλεντι κ να εχουν ερθει ολοι με οικογενειες, γυναικες, μνηστες κλπ κ να λεει ο πουστης "καλός αυτός" ή "μπα εκεινος τον εχει μικρό" ...Εγω που μένω σε χωριό και δεν εχει μπουρδελα τι κανω μας έφαγε η μαλακια
Από το να πηδανε τον πουστη, γιατι δεν πηδουσαν ο ενας την γυναικα του αλλου?Ετσι που το λες μου θύμισες μια φορά που χα παει σε ενα μικρο χωριο για ενα γαμο, οπου συνειδητοποιησα οτι ολοι ελλείψει "επιλογής" πηδούσαν τον πουστη του χωριου. Να μαστε στο γλεντι κ να εχουν ερθει ολοι με οικογενειες, γυναικες, μνηστες κλπ κ να λεει ο πουστης "καλός αυτός" ή "μπα εκεινος τον εχει μικρό" ...
Από το να πηδανε τον πουστη, γιατι δεν πηδουσαν ο ενας την γυναικα του αλλου?
Σωστα, μην θεωρηθεί ότι είναι και απιστοι...
Πουριτανοι, τι περιμένεις!!!
Προσωπικα προτιμω το κερατοΣωστα, μην θεωρηθεί ότι είναι και απιστοι...
Ενώ με τον πουστη δεν "μετραει"...
Πρεπει να ανοιξουμε σχετικο θρεντ.Προσωπικα προτιμω το κερατο
Πρεπει να ανοιξουμε σχετικο θρεντ.
"Προτιμάτε ο αντρας σας να σας κερατωνει με μια άλλη γυναικα, ή να τον δινει πού και πού στον πούστη του χωριου?"
Δεν υπαρχει ανεντιμος τροπος οταν ασχολεισαι με ανεντιμες γυναικες.