hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Πες τη δε γαμιέται... Να βγάλουμε το μεσημέρι.
Πάω σπίτι τώρα φεύγω από το γραφείο. Ασχολούμαι με πωλήσεις.. ίσως γιαυτό να έχω το μπλα μπλα.
Πες τη δε γαμιέται... Να βγάλουμε το μεσημέρι.
λοιπον 2 αποψεις υπαρχουν
1 ειναι ανεντιμο το πηδημα (για θρησκευομενους και αλλους που παν κοντρα στην φυση τους), οποτε οτιδηποτε επιπλεον ανεντιμο να κανεις μαζι με αυτο, την αμαρτια την εχεις ηδη κανει.
2 ειναι εντιμο να πηδας (φυσιολογικη αποψη για την πραξη), αλλα συντομα στην 1η δεκαετια της ζωης σου καταλαβαινεις οτι το να πας να πεις εντιμα σε μια γκομενα "θελω να σε πηδηξω" δεν εχει αποτελεσμα οποτε αρχιζεις μηχανευεσαι τροπους για το λεγομενο παραμυθιασμα που σε αλλο θρεντ μας το βγαλαν καποιοι ανεντιμο
ανεντιμο λοιπον στην τελικη μπορει να θεωρηθει μονον η υποκριτικη σταση των γυναικων που προσποιουνται οτι δεν το θελουν ενω το θελουν.
Δεν το 'λεγες από την αρχή ρε τύπε;Ασχολούμαι με πωλήσεις.. ίσως γιαυτό να έχω το μπλα μπλα.
Δεν το 'λεγες από την αρχή ρε τύπε;
Οι πωλητές ρε τύπε δεν έχετε το Θεό σας. Πουλάτε ψυγείο και σε Εσκιμώο. Στις γκόμενες θα κωλώσετε; Έχω φίλους εγώ και ξέρω...Έκαστος στο είδος του αδεφέ..
Οι πωλητές ρε τύπε δεν έχετε το Θεό σας. Πουλάτε ψυγείο και σε Εσκιμώο. Στις γκόμενες θα κωλώσετε; Έχω φίλους εγώ και ξέρω...
Tυπε σωστα καλυτερα να πας αδιαφορα και φιλικα στην αρχη και να δει οτι έχεις και αλλες γυναικες που σε περιτριγυριζουν για να καταλαβει οτι αξιζεις γενικοτερα και να έρθει και αυτη.
Μην είσαι απαξιωτικός τύπε Μέντιο. Ο Μπόλντυς ενεργεί βάσει οργανωμένου σχεδίου.Κλασική τακτική για καρτέρι.
Γκόμενα με αυτές τις μαλακίες δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ , αλλα ένα αγριογούρουνο το έχεις στα σίγουρα
Ισχύει..
απλά πωλητής δε γίνεσαι, γεννιέσαι. Δεν έγινα πωλητής και έφτιαξα τέτοια νοοτροπία.
Από φοιτητής όταν σπούδαζα ήθελα να ασχοληθώ με πωλήσεις..
Απλά πολλοί μπερδεύουν κάποια πράγματα.. Νομίζουν πως αν πείς κάτι καλό η γκόμενα στρώθηκε..
Δεν παίζει ρόλο μόνο τι λέμε. αλλά πότε το λέμε.. Άρα συνεπάγεται πως πρέπει να "μεταφράζεις λιγάκι" και τα λεγόμενα του άλλου. Να βλέπεις πότε και πως θα χτυπήσεις από αυτά που σου λέει.
Τα μούτρα μας όλοι θα τα φάμε. Θυμάμαι περιστατικό με γκόμενα που με κάρφωνε σε μαγαζί. Κάρφωμα όμως. Πήγα και πήρα τα αρχίδια μου. Ίσως να έπρεπε να πάω όταν θα ήταν μόνη της και όχι όταν ήταν και όλη η παρέα μπροστά. (ναι κάνω καφρίλες το ξέρω)
Η τύπισσα δέχτηκε;Eγω μια φορά ειχα φυγει απο την μια μπάρα στην άλλη και πηγα να ζητησω απο μια τυπισσα αμα θέλει να χορέψουμε ..... αυτο ειχε γινει στο Asian club στο Μπουρναζι που τωρα δεν υπάρχει.
Eγω μια φορά ειχα φυγει απο την μια μπάρα στην άλλη και πηγα να ζητησω απο μια τυπισσα αμα θέλει να χορέψουμε ..... αυτο ειχε γινει στο Asian club στο Μπουρναζι που τωρα δεν υπάρχει.
Η τύπισσα δέχτηκε;
Οχι ρε. Αλλα μου αρνηθηκε ευγενικά ενας φιλος έβγαλε γκομενα πάντως πριν μερικές μέρες απο ενα μαγαζι στο Γκάζι της μιλησε επιτοπου χορεψανε ανταλαξανε κινητα και μετα βρεθηκανε
Ο χορός τύπε είναι απαραίτητο στάδιο για το ζευγάρωμα.Οχι ρε. Αλλα μου αρνηθηκε ευγενικά ενας φιλος έβγαλε γκομενα πάντως πριν μερικές μέρες απο ενα μαγαζι στο Γκάζι της μιλησε επιτοπου χορεψανε ανταλαξανε κινητα και μετα βρεθηκανε
και??? χορέψατε? τη γάμησες? τι βγήκε? Μισά μας τα λες.
Από τα λεγόμενα σου δύο τηνά καταλαβαίνω.. ή είσαι πιτσιρικάς... ή είσαι αρκετά μεγάλος στην ηλικία. Σε πιο πέφτω μέσα?
Δεν κατακρίνω, απλά θέλει πιο πολύ θάρος.
Δεν αντιλέγω θα υπάρξουν και καριόλες που μπορεί κάποιος που δεν το χει το μπλα μπλα να τον πάρουν στο ψηλό. Αυτό τι σημαίνει? Ότι θα στματήσουμε να γνωρίζουμε κόσμο (γυναίκες) επειδή μια πουτάνα είναι πουτάνα? Δεν πάει έτσι.
Μήπως έκανες λάθος φιγούρες πηγαίνοντας προς την γκόμενα φιλε?Eγω μια φορά ειχα φυγει απο την μια μπάρα στην άλλη και πηγα να ζητησω απο μια τυπισσα αμα θέλει να χορέψουμε ..... αυτο ειχε γινει στο Asian club στο Μπουρναζι που τωρα δεν υπάρχει.
Εγω σε αντιθεση με αυτο που ειπες πριν δεν συμφωνω οτι δηλαδη δεν πρεπει να εισαι προετοιμασμενος οταν θα πάς .... για να μην σου πει καμια μλκια και μεινεις παγωτο να έχεις περιπου σκεφτει τι μπορει να πάει στραβα πως θα το αντιμετωπισεις αμα σκάσει κανενας γκομενος που δεν έχεις δει τι θα κανεις αν αυτος γινει εχθρικος και προσβλητικος και ολα αυτα ε τωρα μλκια ειναι να στην μπει ο άλλος ή η αλλλη στα καλα καθουμενα μονο επειδη δεν προσεξες καλο και το καμακι αλλα πρεπει να εισαι και λιγο προσεκτικος.