Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
λοιπον 2 αποψεις υπαρχουν
1 ειναι ανεντιμο το πηδημα (για θρησκευομενους και αλλους που παν κοντρα στην φυση τους), οποτε οτιδηποτε επιπλεον ανεντιμο να κανεις μαζι με αυτο, την αμαρτια την εχεις ηδη κανει.
2 ειναι εντιμο να πηδας (φυσιολογικη αποψη για την πραξη), αλλα συντομα στην 1η δεκαετια της ζωης σου καταλαβαινεις οτι το να πας να πεις εντιμα σε μια γκομενα "θελω να σε πηδηξω" δεν εχει αποτελεσμα οποτε αρχιζεις μηχανευεσαι τροπους για το λεγομενο παραμυθιασμα που σε αλλο θρεντ μας το βγαλαν καποιοι ανεντιμο  :idiot: :headbang:
ανεντιμο λοιπον στην τελικη μπορει να θεωρηθει μονον η υποκριτικη σταση των γυναικων που προσποιουνται οτι δεν το θελουν ενω το θελουν.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
λοιπον 2 αποψεις υπαρχουν
1 ειναι ανεντιμο το πηδημα (για θρησκευομενους και αλλους που παν κοντρα στην φυση τους), οποτε οτιδηποτε επιπλεον ανεντιμο να κανεις μαζι με αυτο, την αμαρτια την εχεις ηδη κανει.
2 ειναι εντιμο να πηδας (φυσιολογικη αποψη για την πραξη), αλλα συντομα στην 1η δεκαετια της ζωης σου καταλαβαινεις οτι το να πας να πεις εντιμα σε μια γκομενα "θελω να σε πηδηξω" δεν εχει αποτελεσμα οποτε αρχιζεις μηχανευεσαι τροπους για το λεγομενο παραμυθιασμα που σε αλλο θρεντ μας το βγαλαν καποιοι ανεντιμο  :idiot: :headbang:
ανεντιμο λοιπον στην τελικη μπορει να θεωρηθει μονον η υποκριτικη σταση των γυναικων που προσποιουνται οτι δεν το θελουν ενω το θελουν.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Οι πωλητές ρε τύπε δεν έχετε το Θεό σας. Πουλάτε ψυγείο και σε Εσκιμώο. Στις γκόμενες θα κωλώσετε; Έχω φίλους εγώ και ξέρω...

Ισχύει..
απλά πωλητής δε γίνεσαι, γεννιέσαι. Δεν έγινα πωλητής και έφτιαξα τέτοια νοοτροπία.

Από φοιτητής όταν σπούδαζα ήθελα να ασχοληθώ με πωλήσεις..

Απλά πολλοί μπερδεύουν κάποια πράγματα.. Νομίζουν πως αν πείς κάτι καλό η γκόμενα στρώθηκε..

Δεν παίζει ρόλο μόνο τι λέμε. αλλά πότε το λέμε.. Άρα συνεπάγεται πως πρέπει να "μεταφράζεις λιγάκι" και τα λεγόμενα του άλλου. Να βλέπεις πότε και πως θα χτυπήσεις από αυτά που σου λέει.

Τα μούτρα μας όλοι θα τα φάμε. Θυμάμαι περιστατικό με γκόμενα που με κάρφωνε σε μαγαζί. Κάρφωμα όμως. Πήγα και πήρα τα αρχίδια μου. Ίσως να έπρεπε να πάω όταν θα ήταν μόνη της και όχι όταν ήταν και όλη η παρέα μπροστά. (ναι κάνω καφρίλες το ξέρω)

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Tυπε σωστα καλυτερα να πας αδιαφορα και φιλικα στην αρχη και να δει οτι έχεις και αλλες γυναικες που σε περιτριγυριζουν για να καταλαβει οτι αξιζεις γενικοτερα και να έρθει και αυτη.

Κλασική τακτική για καρτέρι.  :rockon:
Γκόμενα με αυτές τις μαλακίες δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ , αλλα ένα αγριογούρουνο το έχεις στα σίγουρα  :grin:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Κλασική τακτική για καρτέρι.  :rockon:
Γκόμενα με αυτές τις μαλακίες δεν πρόκειται να βγάλεις ποτέ , αλλα ένα αγριογούρουνο το έχεις στα σίγουρα  :grin:
Μην είσαι απαξιωτικός τύπε Μέντιο. Ο Μπόλντυς ενεργεί βάσει οργανωμένου σχεδίου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ισχύει..
απλά πωλητής δε γίνεσαι, γεννιέσαι. Δεν έγινα πωλητής και έφτιαξα τέτοια νοοτροπία.

Από φοιτητής όταν σπούδαζα ήθελα να ασχοληθώ με πωλήσεις..

Απλά πολλοί μπερδεύουν κάποια πράγματα.. Νομίζουν πως αν πείς κάτι καλό η γκόμενα στρώθηκε..

Δεν παίζει ρόλο μόνο τι λέμε. αλλά πότε το λέμε.. Άρα συνεπάγεται πως πρέπει να "μεταφράζεις λιγάκι" και τα λεγόμενα του άλλου. Να βλέπεις πότε και πως θα χτυπήσεις από αυτά που σου λέει.

Τα μούτρα μας όλοι θα τα φάμε. Θυμάμαι περιστατικό με γκόμενα που με κάρφωνε σε μαγαζί. Κάρφωμα όμως. Πήγα και πήρα τα αρχίδια μου. Ίσως να έπρεπε να πάω όταν θα ήταν μόνη της και όχι όταν ήταν και όλη η παρέα μπροστά. (ναι κάνω καφρίλες το ξέρω)

Eγω μια φορά ειχα φυγει απο την μια μπάρα στην άλλη και πηγα να ζητησω απο μια τυπισσα αμα θέλει να χορέψουμε ..... αυτο ειχε γινει στο Asian club στο Μπουρναζι που τωρα δεν υπάρχει.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Eγω μια φορά ειχα φυγει απο την μια μπάρα στην άλλη και πηγα να ζητησω απο μια τυπισσα αμα θέλει να χορέψουμε ..... αυτο ειχε γινει στο Asian club στο Μπουρναζι που τωρα δεν υπάρχει.
Η τύπισσα δέχτηκε;

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

και??? χορέψατε? τη γάμησες? τι βγήκε? Μισά μας τα λες.

Από τα λεγόμενα σου δύο τηνά καταλαβαίνω.. ή είσαι πιτσιρικάς... ή είσαι αρκετά μεγάλος στην ηλικία. Σε πιο πέφτω μέσα?
Δεν κατακρίνω, απλά θέλει πιο πολύ θάρος.

Δεν αντιλέγω θα υπάρξουν και καριόλες που μπορεί κάποιος που δεν το χει το μπλα μπλα να τον πάρουν στο ψηλό. Αυτό τι σημαίνει? Ότι θα στματήσουμε να γνωρίζουμε κόσμο (γυναίκες) επειδή μια πουτάνα είναι πουτάνα? Δεν πάει έτσι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η τύπισσα δέχτηκε;

Οχι ρε. Αλλα μου αρνηθηκε ευγενικά ενας φιλος έβγαλε γκομενα πάντως πριν μερικές μέρες απο ενα μαγαζι  στο Γκάζι της μιλησε επιτοπου χορεψανε ανταλαξανε κινητα και μετα βρεθηκανε

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Οχι ρε. Αλλα μου αρνηθηκε ευγενικά ενας φιλος έβγαλε γκομενα πάντως πριν μερικές μέρες απο ενα μαγαζι  στο Γκάζι της μιλησε επιτοπου χορεψανε ανταλαξανε κινητα και μετα βρεθηκανε

Εμ έτσι πάει. Όταν ήμουν στα 20 κάτι με 30 παρά, τότε έβγαζα τα περισσότερα μουνιά. Λόγω κλαμπ κλπ.

Τώρα το έκοψα το σπορτ, λόγω και αλλαγής στη ζωή μου. Αν και νιάτο ακόμα ! :)

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Ο χορός τύπε είναι απαραίτητο στάδιο για το ζευγάρωμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και??? χορέψατε? τη γάμησες? τι βγήκε? Μισά μας τα λες.

Από τα λεγόμενα σου δύο τηνά καταλαβαίνω.. ή είσαι πιτσιρικάς... ή είσαι αρκετά μεγάλος στην ηλικία. Σε πιο πέφτω μέσα?
Δεν κατακρίνω, απλά θέλει πιο πολύ θάρος.

Δεν αντιλέγω θα υπάρξουν και καριόλες που μπορεί κάποιος που δεν το χει το μπλα μπλα να τον πάρουν στο ψηλό. Αυτό τι σημαίνει? Ότι θα στματήσουμε να γνωρίζουμε κόσμο (γυναίκες) επειδή μια πουτάνα είναι πουτάνα? Δεν πάει έτσι.

Μπα εμενα δεν με έχει παρει ποτε καμια στο ψιλο γιατι δεν την έχω αφησει. Εσυ διαμορφωνεις την εικονα σου οχι αυτες

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω σε αντιθεση με αυτο που ειπες πριν δεν συμφωνω οτι δηλαδη δεν πρεπει να εισαι προετοιμασμενος οταν θα πάς .... για να μην σου πει καμια μλκια και μεινεις παγωτο να έχεις περιπου σκεφτει τι μπορει να πάει στραβα πως θα το αντιμετωπισεις αμα σκάσει κανενας γκομενος που δεν έχεις δει τι θα κανεις αν αυτος γινει εχθρικος και προσβλητικος και ολα αυτα ε τωρα μλκια ειναι να στην μπει ο άλλος ή η αλλλη στα καλα καθουμενα μονο επειδη δεν προσεξες καλο και το καμακι αλλα πρεπει να εισαι και λιγο προσεκτικος.

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Μήπως έκανες λάθος φιγούρες πηγαίνοντας προς την γκόμενα φιλε?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Εγω σε αντιθεση με αυτο που ειπες πριν δεν συμφωνω οτι δηλαδη δεν πρεπει να εισαι προετοιμασμενος οταν θα πάς .... για να μην σου πει καμια μλκια και μεινεις παγωτο να έχεις περιπου σκεφτει τι μπορει να πάει στραβα πως θα το αντιμετωπισεις αμα σκάσει κανενας γκομενος που δεν έχεις δει τι θα κανεις αν αυτος γινει εχθρικος και προσβλητικος και ολα αυτα ε τωρα μλκια ειναι να στην μπει ο άλλος ή η αλλλη στα καλα καθουμενα μονο επειδη δεν προσεξες καλο και το καμακι αλλα πρεπει να εισαι και λιγο προσεκτικος.

Σκέψου λιγάκι αδερφέ αυτό που μου περιέγραψες μόλις τώρα. Αν σκεφτώ το αν πεί ναι, το αν πεί όχι, το αν εμφανιστεί γκόμενος, το αν θα γίνει εχθρικός, καταρχάς και να τα σκεφτώ θα τα ξεχάσω γιατί είναι ΠΟΛΛΑ.

Εδώ υπερτερούν οι ετοιμόλογοι...που από ότι κατάλαβα μάλλον δεν το χεις.

Συμβουλή μου, δοκίμασε μια φορά να πας καρφωτός! αλλά και χαλαρός ταυτόχρονα.

Πρίν σου είπα ότι δεν πρέπει μόνο να ετοιμάζουμε το τι θα πούμε, αλλά και το τι μας λένε. Ένας άνθρωπος δε μιλάει μόνο με τα λόγια του. Αλλά και με το σώμα του και με τη στάση του αλλά και με τις συνθήκες.
Πρίν λοιπόν σου ανέφερα ένα περιστατικό με γκόμενα που με κάρφωνε αλλά έφαγα τα μούτρα μου. Λεπτομέρια που μου διέφυγε????? Ότι πήγα αμάσητος ενώ δίπλα κολλητά ήταν η παρέα της. Άντρες γυναίκες. Και ήταν λάθος. Γιατί μπορεί να ψάχνεται αλλά στα μουλωχτά. (πως ενώ κάποιος είναι δεσμευμένος αλλά κοιτάζει? Κάπως έτσι)

Αν ήταν μόνη της μπορεί να ήταν αλλιώς.

Ο λόγος που πήγα βέβαια ενώ ήταν η παρέα της εκεί είναι γιατί το έχω ξανακάνει και έβγαινε. Ε στη συγκεκριμένη όχι.

Θέλω να καταλήξω ότι δες από πριν τις συνθήκες, μείωσε τα πιθανά απρόοπτα και μετά πήγαινε.

Αλλά προς Θεού... σταμάτα να το σκέφτεσαι τόσο. Δε θέλει σκέψει. Πια γυναίκα θέλει κάποιον ανασφαλή? Μιλάμε για άντρα και δε νομίζω πως καμία θέλει έναν ανασφαλή. Γιατί ανασφάλεια είναι πριν πας, να έχεις ήδη σκεφτεί αρνητικά σενάρια.

Όπως και δεν πρέπει να πας με μια μαγκιά γαμάω και δέρνω. Εκ πείρας όταν μια περίοδο με πήγαινε αίμα και σε όποια μίλαγα έπαιρνα και τηλέφωνο, καποια στιγμή ήδη ότι άλλαζε αυτό και έτρωγα τα μούτρα μου. Γιατί είχα υοθετήσει το στυλάκι, του "το χω το πέσιμο" και "ξέρω ότι θα φάω και σένα".

Και είναι μαλακία. Ούτε μπίχτης, αλλά ούτε "παιδάκι φοβισμένο"

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Θα διαφωνήσω τύπε. Άλλος πάει καρφωτός, άλλος πρώτα παίζει και μετά πάει, άλλος πάει μαζεμένος, άλλος δεν πάει καθόλου. Όπως του βγαίνει του καθενός. Αν προσποιηθείς κάτι άλλο από αυτό που είσαι είναι βέβαιο ότι θα καταλήξεις σε αποτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom