Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• 1-300x250-3.jpg
    1-300x250-3.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 18

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Η χυλόπιτα τύπε είναι σαν μια μερίδα μουσακάς το βράδυ. Άλλα στομάχια την αντέχουν, άλλα όχι.

Δεν αντιλε΄γω σε αυτό, αλλά δεν είμαι και γκόμενα να μου ανεβαίνει η ψυχολογία αν μία γυναίκα με πεί Θεό, και να μου πέφτει αν μία με πεί άσχημο.

Δόξα το Θεό, ξέρω τι είμαι και πόσο περνάω και αυτό το βγάζω από τις εμπειρίες μου. Καμία δε με ρίχνει και καμία δε με ανεβάζει. Απλά τα πράγματα.

Απλά όσο κάποιος δε χώνεται και μένει κλεισμένος στο καβούκι του, θα ακούει ιστορίες άλλων και θα λέει μέσα του "ω ρε πούστη συμβαίνουν και αυτά?" ή απλά θα τα θεωρεί ψέμματα.

Η ιστορία του παιδιού στο στρατόπεδο για κάποιους φαίνεται ψεύτικη. Αν το παλικάρι ξέρει να χειρίζεται το λόγο του δε θέλει και πολύ.

Το μόνο που χρειάζεται για τέτοιες καλές περιπτώσεις είναι και τύχη βέβαια. Να τύχει να πέσεις και σε παρτάλι που θα κάνει ακραία σκηνικά και η ίδια για να γαμηθεί. Σε αυτό ακόμα και εγώ που χώνομαι έχω πεί ορισμένους φίλους μου τυχερούς που τους έτυχαν τέτοια σκηνικά και εκείνοι εμένα για κάποια άλλα. Έτσι πάει.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Διαφωνώ καθέτος και οριζοντίος. Γενικότερα μέχρι να κάνω τη σοβαρή μου σχέση για γάμο κλπ.. Ζούσα τη ζωή του πορνοστάρ. Μια δύο σοβαρές σχέσεις από τα 18 και μετά και κατα τα άλλα ήθελα μόνο να γνωρίζω γκόμενες και να πηδάω.

Ε όσες ήταν καθαρά για τον πούτσο, και μιλάω και για onenight stand αλλά και από γνωριμία μέσω φίλων, με καμία δε μπορούσα να συζητήσω ή να κάνω κάτι άλλο πέρα από το πήδημα. Ορισμένς θέλανε κάτι παραπάνω και στην πορεία το έβλεπαν ότι δε θα γίνει. Άλλες πάλι ήταν σαν εμένα. Πηδιόμαστε περνάμε καλά και τέλος.

Εδώ όταν ήμουν φαντάρος που με έπαιρναν κανά τηλ όταν είχα υπηρεσία, με παίρνανε για πήδημα, και όταν τους έλεγα είμαι μέσα, μετά από λίγο κλείναμε το τηλέφωνο. Ούτε καν παρέα στην σκοπιά δεν είχα από αυτές. Και όχι επειδή δεν ήθελα μόνο εγώ, αλλά και αυτές δεν είχαν προφανως κατι να μου πούνε.

Οι σχέσεις είναι όπως τις χτίσεις στην αρχή.

΄΄Αλλοι για να γαμήσουν, τις βγάζουν για φαγητό, για ποτό και όλα αυτά.

Εγώ από την άλλη δεν το έκανα ποτέ αυτό. Είμαι ίσως από τους μαλάκες που μια που πηδάω δε μπορώ να ανταλλάζω ούτε κουβέντα μαζί τους γιατί δε με νοιάζει. Ακούγεται μαλακία αλλά έτσι είμαι.

Το τι ραντεβού κανόνιζα είναι άλλη ιστορία..

Πάντως ξαναλέω.. το παν είναι τι σχέση θα χτίσεις στην αρχή και τι περιθώρια δίνεις στον άλλον.

ΥΓ. Υπάρχουν και γυναίκες που είναι σαν εμένα. Περάστε σκουπίστε τελειώσατε. Δεν είναι όλες αγαπουλες.
ΥΓ2. Και από τις μεγαλύτερες πουτάνες που έχω γνωρίσει, αλλά μιλάμε πουτάνες να σας φεύγει το κεφάλι αν περιγράψω σκηνικά, καμία από αυτές δεν την έπεφτε σε άντρα. Όπως και να ήταν. Ξέρανε ότι σε λίγη ώρα προφανώς κάποιος θα τους την έχει πέσει. Ποτέ δεν χώθηκαν αυτές.

ΥΓ3. Την πουτανιά της η γυναίκα δεν τη βγάζει από μόνη της. Είναι εμείς τι ανέχεια τους δίνουμε για να τη βγάλουν. (και δεν εννοώ να το τι τους βγάζουμε εμείς). Αλλά όταν τουσ δείχνουμε ότι είμαστε πιο πουτάνες από αυτές ή έστω ότι είμαστε και εμείς τα ίδια σκατά, τότε και αυτές βγάζουν την πουτανιά τους στο κρεβατι.
Αυτό το λέω γιατί έχω πηδήξει γκόμενα που έχει πηδήξει και φίλος. Και είχαμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό συνέβαινε γιατί ο φίλος μου μου έλεγε, ε τι ρε μαλάκα σιγα μη την πω πουτάνα την ώρα που τη γαμάω, θα με βρίσει. Ε με τέτοιο σκεπτικό...ποτέ και καμία δε θα βγάλει την πουτανιά

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
τη χυλοπιτα συνηθως τη φοβουντε αυτοι που θεωρουν και τον εαυτο τους ωραιο η τυπα ....

ο τυπος κατω του μετριου που είναι στη γυρο γυρο και πεσιμο παντου δεν φοβατε καμια χυλοπιτα και μη πω ότι εχει και περισσοτερα ποσοστα επιτυχιας.

δεν είναι τυχαιο ότι βλέπουμε πολλες φορες ωραιες γκομες με κατι κουασιμόδους.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
εδώ θυμήθηκα σκηνικό, που μέσω ενός reunion από το σχολείο μία φίλη είχε φέρει μια φίλη της. Τρελό μουνί και πολύ απρόσητη. Προσπάθησα μέσα στην παρέα να χωθώ αλλά δεν την έβλεπα και πολύ ζεστή.

Λέω και εγώ λίγο ότι είναι και οι φίλες της μπροστά μπορεί να μη θέλει να φανεί ή μπορεί να έχει γκόμενο και οι γκόμενες πολές φορές την πουτανιά τους ούτε στις φίλες τους δεν τη δείχνουν.

Ορμάω λοιπόν από το fb.

Απλά πραγματάκια και όχι λυγούρικα. Χαλαρά και ωραία. Το χοντραίνει αυτή κάπως στο ότι μου αρέσεις κλπ κλπ, και πιάσαμε το μπλα μπλά από το τηλέφωνο.

Κουβέντα στην κουβέντα ρίξαμε και ένα τηλεφωνικό σεξάκι και λέγαμε για φαντασιώσεις και ότι τι ανωμαλίες μας αρέσουν και τα λοιπά.

Την κουβέντα τη χόντρυνα γιατί "έπιανα" ότι την ώρα που καναμε τηλεφωνικό δεχόταν αρκετό μπινελίκι. Οπότε λέω δικιά μας είναι.

Όταν λοιπόν είδα ότι η γκόμενα έχει σοβαρή σχέση, αλλά κάνει τηλεφωνικό με έναν φίλο φίλης... λέω εδώ έχει θέμα.

Μου είπε λοιπόν ότι είχε πηδηχτεί με τον κολλητό του γκόμενού της, και φαντασίωσή της θα ήταν να την έπαιρνα με αυτόν χωρίς να το ξέρει ο δικός της φυσικά.

Τεσπά πέρναγαν οι μέρες και μια φορά σε ένα παραλιακό μαγαζί, ήταν πάλι με την ίδια παρέα, την πήγα λίγο πιο πέρα με τρόπο, πίσω από κάτι ξαπλώστρες και απλά της έβαζα δάχτυλα στα γρήγορα. (Ε με είχε φάει κάτι να κάνω έστω για την φάση).

Τελικά την γκόμενα δεν την πήδηξα ποτέ. Πιο πολύ φαντασίωση της μάλλον ήταν όλο αυτό παρά πραγματικότητα. Μετά είχε αφοσιωθεί στη σχέση της....

Το θέμα και το αποτέλεσμα είναι, ότι αν δεν το ζορίσεις... δεν κάνεις τίποτα. Εγώ σχεδόν σηκωτή την πήρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ουτε εγω. Στο πρώτο οχι ή αμα δω οτι η άλλη δεν εχει ορεξη λακιζω.  :rockon:

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Το θέμα και το αποτέλεσμα είναι, ότι αν δεν το ζορίσεις... δεν κάνεις τίποτα. Εγώ σχεδόν σηκωτή την πήρα.

δεν εχω πηδηξει περιισοετρες απο αυτές που εχω πηδηξει για τον αντιθετο ακριβως λογο...

δεν μπορω να το κανω με τιποτα το σηκωτο

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
τη χυλοπιτα συνηθως τη φοβουντε αυτοι που θεωρουν και τον εαυτο τους ωραιο η τυπα ....

ο τυπος κατω του μετριου που είναι στη γυρο γυρο και πεσιμο παντου δεν φοβατε καμια χυλοπιτα και μη πω ότι εχει και περισσοτερα ποσοστα επιτυχιας.

δεν είναι τυχαιο ότι βλέπουμε πολλες φορες ωραιες γκομες με κατι κουασιμόδους.

Δε συμφωνώ. Ανέκαθεν οι γυναίκες σε ένα ζευγάρι είναι πιο ωραίες από τους άντρες. και αυτό γιατί οι γυναίκες όσον αφορά το θέμα σοβαρής σχέσης ή γάμου κοιτάζουν άλλα πράγματα και όχι τόσο την ομορφιά. Τι να τον κάνει για γάμο έναν παιδαρά αλλά να ξενοκοιτάζει αλλού???

Όσον αφορά το θέμα ασχήμιας, απόριψης κλπ... Κοίτα αντικειμενικά με θεωρώ ωραίο παιδί. Και ξαναλέω δε με κρίνω εγώ.. με κρίνει το αποτέλεσμα. Σίγουρα έχω κάποιες πιθανότητες παραπάνω από έναν που δε βλέπεται αλλά το παν είναι πως χειρίζεσαι τον λόγο σου. Αν κάποιος δε ξέρει να την πέσει και φαίνεται ότι την πέφτει δεν κάνει δουλειά.

Επειδή πολλοί μαλάκες λένε το εξής : "πες μια ατάκα ρε για να χωθώ"

έχω να του πώ το εξής...

Μάγκες δεν υπάρχουν ατάκες. Αυτά τελιώσανε και μάλλον δεν υπήρξανε ποτέ. Το παν είναι να πας να γνωρίσεις τον άλλον και να φαίνεται όσο γίνεται καθαρά κοινονικά. Πιάνεις μια όμορφη κουβέντα και ανά κάθε λεπτό βλεπεις πόσο σε παίρνει και πόσο όχι. Οι μαλακίες του στυλ, πέταξα ατάκα δεν υπάρχουν.
Μίλα, κοινονικοποιήσου, μίλα για κάτι που συμβαίνει εκείνη την ώρα, μη φαίνεται ότι χώνεσαι. Τότε και μόνο τότε αν της αρέσεις, θα προχωρήσεις. Αν δεν της αρέσεις κακά τα ψέμματα ότι και να πείς το έχεις χάσει. Αυτό είναι και θέμα χημείας.

Αυτά τα λέω γιατί όταν ξεκίνησα το σπορ στα 18 μου που πήγαινα φόρα παρτίδα σαν μονόκερος, έβλεπα ότι ενώ γουστάρανε και πήγαινε ωραία, κάπου το έχανα. Όσο περισσότερες πηδήξεις... τόσα πιο πολλά θα μάθεις από τις γυναίκες..

Αυτιά τεντωμένα λοιπόν... και καλό φιλτράρισμα γιατί δεν είναι όλες ίδιες

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

σωστο ......
μικρος και εγω την ειχα δει λιγο αλλιως ... ψιλομαλακας , του στυλ... αμα γουσταρει να ερθει αυτή να μιλησει  :jerking: :jerking:( επειδη ειχε κατσει 2-3 φορες από μονο του αλλα διορθωσα γρηγορα CTRL ALT DEL.

θελει το συστημα χαμαιλεοντας ....  :2funny:

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Καθαρά φιλικά το λέω,

ρε παιδιά αναλογικά αν το δείτε, οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν εσείς να κάνετε το κάτι παραπάνω.
Τις αναστολές τις έχετε όλοι ακουστά. Τι θέλετε δηλαδή να τις βγάλει η γυναίκα από μόνη της? Όχι βάλτε ένα χεράκι.

Και μια και πήγε εκεί το θέμα έχω να πώ ιστορία. Κάτι θα σας πεί.

Γνωρίζω γκόμενα σε ένα μπάρ, Κρατάμε μια επαφή και σε λίγες μέρες μετά κανονίζουμε σε κλαμπάκι με την παρέα μου. Επειδή η γκόμενα ήταν λίγο μαλακισμένη και ψωνάρα, είχα ξενερώσει. Αφού της την έλεγα κι όλας καμιά φορά.

Τεσπά με τα πολλά φτάνει η ώρα να φύγουμε... επειδή όμως ήταν πολύ ωραίο κομμάτι λέω δε γαμιέται ας το πετάξω.

"Πάμε σπίτι μου?" - "πάμε"

Αν με ενδιέφερε θα την "έντυνα" πιο ωραία την πρόσκληση αλλά όπως είπα μου την είχε σπάσει.

Πάμε σπίτι λοιπόν ή ώρα 4 το πρωί. Η μα΄λάκω καθόταν δίπλα μου (είχε τεράστια βυζιά, παίζει τα πιο μεγάλα που έχω πάει με γυναίκα) και δε με άφηνε ούτε να την αγγίξω.

Φιλιά μόνο και όταν πήγαινα να βάλω χέρι με έκοβε.

Μία δύο 5  15, της λέω πάμε να σου δέιξω το σπίτι που μένω.

Φτάνουμε και στο δωμάτιο και εκεί ξαπλώνω.. οπότε αναγκαστικά κάθησε από την έξω πλευρά. Πιο παγοκολώνα πεθαίνεις.

Πέρναγε η ώρα και φτάνω σε ένα σημείο που λέω μέσα μου (είναι 5 το πρωί πια, η γκόμενα ήρθε σπίτι, δεν παίζει να μη γαμήσω !)

Γδύνομαι και εγώ γυνός αυτή ντυμένη τώρα !!!

Της παίρνω το χέρι της το βάζω στον πούτσο μου και αυτή πάλι κόκκαλο.

Αρχίζω να το παίζω με το χέρι της και εκείνη κουλ.

Όπως καταλαβάτε βήμα βήμα αλλάσ το τέλος έπεσε πούτσος. Όχι καλός γιατί ήταν όντως ξενέρωτη. Το θέμα είναι ότι πόοοοοοσο το τράβηξα.

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Την κορυφαία ιστορία βέβαια θα την αναφέρω επόμενη φορά.. Αν και θα γαμήσω το θέμα..

Είναι βέβαια χαρακτηριστική για το "την πήρα σηκωτή" και αν μπαίνει κανας γνωστός εδώ θα καταλάβει και ποιος είμαι. Είναι λίγο περίεργη αλλά πολύ καλή.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δε συμφωνώ. Ανέκαθεν οι γυναίκες σε ένα ζευγάρι είναι πιο ωραίες από τους άντρες. και αυτό γιατί οι γυναίκες όσον αφορά το θέμα σοβαρής σχέσης ή γάμου κοιτάζουν άλλα πράγματα και όχι τόσο την ομορφιά. Τι να τον κάνει για γάμο έναν παιδαρά αλλά να ξενοκοιτάζει αλλού???

Όσον αφορά το θέμα ασχήμιας, απόριψης κλπ... Κοίτα αντικειμενικά με θεωρώ ωραίο παιδί. Και ξαναλέω δε με κρίνω εγώ.. με κρίνει το αποτέλεσμα. Σίγουρα έχω κάποιες πιθανότητες παραπάνω από έναν που δε βλέπεται αλλά το παν είναι πως χειρίζεσαι τον λόγο σου. Αν κάποιος δε ξέρει να την πέσει και φαίνεται ότι την πέφτει δεν κάνει δουλειά.

Επειδή πολλοί μαλάκες λένε το εξής : "πες μια ατάκα ρε για να χωθώ"

έχω να του πώ το εξής...

Μάγκες δεν υπάρχουν ατάκες. Αυτά τελιώσανε και μάλλον δεν υπήρξανε ποτέ. Το παν είναι να πας να γνωρίσεις τον άλλον και να φαίνεται όσο γίνεται καθαρά κοινονικά. Πιάνεις μια όμορφη κουβέντα και ανά κάθε λεπτό βλεπεις πόσο σε παίρνει και πόσο όχι. Οι μαλακίες του στυλ, πέταξα ατάκα δεν υπάρχουν.
Μίλα, κοινονικοποιήσου, μίλα για κάτι που συμβαίνει εκείνη την ώρα, μη φαίνεται ότι χώνεσαι. Τότε και μόνο τότε αν της αρέσεις, θα προχωρήσεις. Αν δεν της αρέσεις κακά τα ψέμματα ότι και να πείς το έχεις χάσει. Αυτό είναι και θέμα χημείας.

Αυτά τα λέω γιατί όταν ξεκίνησα το σπορ στα 18 μου που πήγαινα φόρα παρτίδα σαν μονόκερος, έβλεπα ότι ενώ γουστάρανε και πήγαινε ωραία, κάπου το έχανα. Όσο περισσότερες πηδήξεις... τόσα πιο πολλά θα μάθεις από τις γυναίκες..

Tυπε σωστα καλυτερα να πας αδιαφορα και φιλικα στην αρχη και να δει οτι έχεις και αλλες γυναικες που σε περιτριγυριζουν για να καταλαβει οτι αξιζεις γενικοτερα και να έρθει και αυτη.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Πες τη δε γαμιέται... Να βγάλουμε το μεσημέρι.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Tυπε σωστα καλυτερα να πας αδιαφορα και φιλικα στην αρχη και να δει οτι έχεις και αλλες γυναικες που σε περιτριγυριζουν για να καταλαβει οτι αξιζεις γενικοτερα και να έρθει και αυτη.

ο καθενας εχει το χαρακτήρα του και τη μεθοδο του ...

εγω ας πουμε δεν το εχω το να τη παρω σηκωτη αλλα δεν σημαινει ότι είμαι και ο σωστος ... απλα δεν το εχω και δεν μπορω να το κανω ...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

συγνωμη που θα το πω λιγο ακομψα αλλα αυτό είναι κοτιστικα ..... 

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Το θέμα είναι πως δεν υπάρχουν κανόνες παιδιά. Αυτό είναι το ζουμί. Δεν υπάρχει πρέπει να κάνω αυτό. Κάθε μια είναι διαφορετική. Σε άλλες θέλει επίθεση σε άλλες όχι. Βάλτε μάσκα λοιπόν και πηγαίντε. Δε θέλει ανάλυση.

Σε όσες παρέες έχω βρεθεί που ένας γουστάριε μια από άλλη παρέα, του ΄λέω πήγαινε χώσου. Μου λέει τι να πώ?

Άνθρωποι είμαστε ! είναι δυνατόν να μην έχεις να πείς κάτι σε έναν? Ίσα ίσα άγνωστος είναι αν το καλοσκεφτείς... άρα σημαίνει πως έχεις πααααααρα πολλά να μάθεις.

Όσο το σκέφτεσαι και στήνεις μέσα σου πιθανους διαλόγους και απαντήσεις θα πας σα χεσμένος. Πηγαίντε χωρίς καν να ξέρεις τι να της πείς !

Ακόμα και όταν φτάσεις στη γυναίκα, αν της πείς "κάτι είχα ετοιμάσει..αλλά έφτασα εδώ και κόμπλαρα" (ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ.ΟΧΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ) Ακόμα και αυτό που βγάζει μια ειλικρίνεια και χιούμορ θα της αρέσει. Δε θέλει φαμφάρες και μαλακίες.

(Μικρός μου  έλεγαν να γράψω βιβλίο γιαυτά... λέτε ρε μάγκες να το κάνω?χαχα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom