kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Οι ευκαταστατες παντρεμενες. Σκυλογαμισια τρελα
Οι ευκαταστατες παντρεμενες. Σκυλογαμισια τρελα
Η χυλόπιτα τύπε είναι σαν μια μερίδα μουσακάς το βράδυ. Άλλα στομάχια την αντέχουν, άλλα όχι.
Διαφωνώ καθέτος και οριζοντίος. Γενικότερα μέχρι να κάνω τη σοβαρή μου σχέση για γάμο κλπ.. Ζούσα τη ζωή του πορνοστάρ. Μια δύο σοβαρές σχέσεις από τα 18 και μετά και κατα τα άλλα ήθελα μόνο να γνωρίζω γκόμενες και να πηδάω.
Ε όσες ήταν καθαρά για τον πούτσο, και μιλάω και για onenight stand αλλά και από γνωριμία μέσω φίλων, με καμία δε μπορούσα να συζητήσω ή να κάνω κάτι άλλο πέρα από το πήδημα. Ορισμένς θέλανε κάτι παραπάνω και στην πορεία το έβλεπαν ότι δε θα γίνει. Άλλες πάλι ήταν σαν εμένα. Πηδιόμαστε περνάμε καλά και τέλος.
Εδώ όταν ήμουν φαντάρος που με έπαιρναν κανά τηλ όταν είχα υπηρεσία, με παίρνανε για πήδημα, και όταν τους έλεγα είμαι μέσα, μετά από λίγο κλείναμε το τηλέφωνο. Ούτε καν παρέα στην σκοπιά δεν είχα από αυτές. Και όχι επειδή δεν ήθελα μόνο εγώ, αλλά και αυτές δεν είχαν προφανως κατι να μου πούνε.
Οι σχέσεις είναι όπως τις χτίσεις στην αρχή.
΄΄Αλλοι για να γαμήσουν, τις βγάζουν για φαγητό, για ποτό και όλα αυτά.
Εγώ από την άλλη δεν το έκανα ποτέ αυτό. Είμαι ίσως από τους μαλάκες που μια που πηδάω δε μπορώ να ανταλλάζω ούτε κουβέντα μαζί τους γιατί δε με νοιάζει. Ακούγεται μαλακία αλλά έτσι είμαι.
Το τι ραντεβού κανόνιζα είναι άλλη ιστορία..
Πάντως ξαναλέω.. το παν είναι τι σχέση θα χτίσεις στην αρχή και τι περιθώρια δίνεις στον άλλον.
ΥΓ. Υπάρχουν και γυναίκες που είναι σαν εμένα. Περάστε σκουπίστε τελειώσατε. Δεν είναι όλες αγαπουλες.
ΥΓ2. Και από τις μεγαλύτερες πουτάνες που έχω γνωρίσει, αλλά μιλάμε πουτάνες να σας φεύγει το κεφάλι αν περιγράψω σκηνικά, καμία από αυτές δεν την έπεφτε σε άντρα. Όπως και να ήταν. Ξέρανε ότι σε λίγη ώρα προφανώς κάποιος θα τους την έχει πέσει. Ποτέ δεν χώθηκαν αυτές.
ΥΓ3. Την πουτανιά της η γυναίκα δεν τη βγάζει από μόνη της. Είναι εμείς τι ανέχεια τους δίνουμε για να τη βγάλουν. (και δεν εννοώ να το τι τους βγάζουμε εμείς). Αλλά όταν τουσ δείχνουμε ότι είμαστε πιο πουτάνες από αυτές ή έστω ότι είμαστε και εμείς τα ίδια σκατά, τότε και αυτές βγάζουν την πουτανιά τους στο κρεβατι.
Αυτό το λέω γιατί έχω πηδήξει γκόμενα που έχει πηδήξει και φίλος. Και είχαμε διαφορετικές απόψεις. Αυτό συνέβαινε γιατί ο φίλος μου μου έλεγε, ε τι ρε μαλάκα σιγα μη την πω πουτάνα την ώρα που τη γαμάω, θα με βρίσει. Ε με τέτοιο σκεπτικό...ποτέ και καμία δε θα βγάλει την πουτανιά
Ε είδες τύπε που σου λέω εξαρτάται από τον άνθρωπο; Εγώ ας πούμε αυτό δεν θα το έκανα για κανένα πούστη λόγο.Εγώ σχεδόν σηκωτή την πήρα.
Το θέμα και το αποτέλεσμα είναι, ότι αν δεν το ζορίσεις... δεν κάνεις τίποτα. Εγώ σχεδόν σηκωτή την πήρα.
Μη σου πω αν βλέπεις ότι σου 'ρχεται το όχι δε πας καν.Ουτε εγω. Στο πρώτο οχι ή αμα δω οτι η άλλη δεν εχει ορεξη λακιζω.
τη χυλοπιτα συνηθως τη φοβουντε αυτοι που θεωρουν και τον εαυτο τους ωραιο η τυπα ....
ο τυπος κατω του μετριου που είναι στη γυρο γυρο και πεσιμο παντου δεν φοβατε καμια χυλοπιτα και μη πω ότι εχει και περισσοτερα ποσοστα επιτυχιας.
δεν είναι τυχαιο ότι βλέπουμε πολλες φορες ωραιες γκομες με κατι κουασιμόδους.
Αυτιά τεντωμένα λοιπόν... και καλό φιλτράρισμα γιατί δεν είναι όλες ίδιες
Μη σου πω αν βλέπεις ότι σου 'ρχεται το όχι δε πας καν.
Δε συμφωνώ. Ανέκαθεν οι γυναίκες σε ένα ζευγάρι είναι πιο ωραίες από τους άντρες. και αυτό γιατί οι γυναίκες όσον αφορά το θέμα σοβαρής σχέσης ή γάμου κοιτάζουν άλλα πράγματα και όχι τόσο την ομορφιά. Τι να τον κάνει για γάμο έναν παιδαρά αλλά να ξενοκοιτάζει αλλού???
Όσον αφορά το θέμα ασχήμιας, απόριψης κλπ... Κοίτα αντικειμενικά με θεωρώ ωραίο παιδί. Και ξαναλέω δε με κρίνω εγώ.. με κρίνει το αποτέλεσμα. Σίγουρα έχω κάποιες πιθανότητες παραπάνω από έναν που δε βλέπεται αλλά το παν είναι πως χειρίζεσαι τον λόγο σου. Αν κάποιος δε ξέρει να την πέσει και φαίνεται ότι την πέφτει δεν κάνει δουλειά.
Επειδή πολλοί μαλάκες λένε το εξής : "πες μια ατάκα ρε για να χωθώ"
έχω να του πώ το εξής...
Μάγκες δεν υπάρχουν ατάκες. Αυτά τελιώσανε και μάλλον δεν υπήρξανε ποτέ. Το παν είναι να πας να γνωρίσεις τον άλλον και να φαίνεται όσο γίνεται καθαρά κοινονικά. Πιάνεις μια όμορφη κουβέντα και ανά κάθε λεπτό βλεπεις πόσο σε παίρνει και πόσο όχι. Οι μαλακίες του στυλ, πέταξα ατάκα δεν υπάρχουν.
Μίλα, κοινονικοποιήσου, μίλα για κάτι που συμβαίνει εκείνη την ώρα, μη φαίνεται ότι χώνεσαι. Τότε και μόνο τότε αν της αρέσεις, θα προχωρήσεις. Αν δεν της αρέσεις κακά τα ψέμματα ότι και να πείς το έχεις χάσει. Αυτό είναι και θέμα χημείας.
Αυτά τα λέω γιατί όταν ξεκίνησα το σπορ στα 18 μου που πήγαινα φόρα παρτίδα σαν μονόκερος, έβλεπα ότι ενώ γουστάρανε και πήγαινε ωραία, κάπου το έχανα. Όσο περισσότερες πηδήξεις... τόσα πιο πολλά θα μάθεις από τις γυναίκες..
Αυτιά τεντωμένα λοιπόν... και καλό φιλτράρισμα γιατί δεν είναι όλες ίδιες
Tυπε σωστα καλυτερα να πας αδιαφορα και φιλικα στην αρχη και να δει οτι έχεις και αλλες γυναικες που σε περιτριγυριζουν για να καταλαβει οτι αξιζεις γενικοτερα και να έρθει και αυτη.
Tυπε σωστα καλυτερα να πας αδιαφορα και φιλικα στην αρχη και να δει οτι έχεις και αλλες γυναικες που σε περιτριγυριζουν για να καταλαβει οτι αξιζεις γενικοτερα και να έρθει και αυτη.
Θα φας friendzone τύπε άμα πας έτσι;συγνωμη που θα το πω λιγο ακομψα αλλα αυτό είναι κοτιστικα .....