The Kraang
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 392
- Πόντοι
- 306
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι threadάρα κι αυτή!
Χαιρετώ όλους τους άντρακλες.
Μου αρέσουν πολύ οι str8 άντρακλες και όχι οι gay, γι' αυτό και δεν θέλω να τους αλλάξω.
Έτσι προτείνω σε str8 άρσενικά να τους γλύψω τα πόδια, ή το κώλο (πράγματα που συνήθως οι γυναίκες πιο δύσκολα κάνουν) ή απλά να τους την παίξω μέχρι να με χύσουν στη μάπα.
Οπότε ήθελα να ρωτήσω τα γνήσια αρσενικά αυτού του site, εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο?
ή πιστεύετε ότι αν ακόμα και να σε γλύψει ένας gay γίνεσαι αυτομάτως κι εσύ?
Φιλιά σε όλους, και εκεί που θέλει ο καθένας
Έχω πάρει από πολλούς τσιμπούκια που δεν είναι gay και έχουν κοπέλες.
Δεν ισχύει.αν σε ακουμπησει γκει γινεσαι τελειωμενη πουσταρα
Τυπε μεταφορικα πρεπει να το εννοεις το πουστηδες . Δεν νομιζω να εχει πουστηδες το site. :S :S :S
Καλά η τραβεστί με ψωλή είναι αρσενικό νομικά, αν την κόψει γίνεται θηλυκό.
Εγώ μιλάω για πάρα πολλούς (είμαι σίγουρος πως κάποιοι διαβάζουν τώρα!) που θέλουν από τις πουτάνες στραπόνιασμα, ή δονητή στον κώλο, ή έστω το δαχτυλάκι τους (για μασάζ του προστάτη ρε παιδί μου). Συχνά δε χωρίς διάθεση να γαμήσουν οι ίδιοι, ενίοτε ούτε καν να τους πάρουν πίπα!
Και να μην κάνουν όλοι τον ανήξερο, διότι οι πουτάνες ανοίγουν συχνά το στόμα τους και μιλάνε...
μπορει να'χουν φαγουρα στον κωλο τυπε
Αμα σε γλυψει στο καυλι η στην κωλοτρυπιδα???5 ποντοι αποσταση κανουν τη διαφορα...Χαιρετώ όλους τους άντρακλες.
Μου αρέσουν πολύ οι str8 άντρακλες και όχι οι gay, γι' αυτό και δεν θέλω να τους αλλάξω.
Έτσι προτείνω σε str8 άρσενικά να τους γλύψω τα πόδια, ή το κώλο (πράγματα που συνήθως οι γυναίκες πιο δύσκολα κάνουν) ή απλά να τους την παίξω μέχρι να με χύσουν στη μάπα.
Οπότε ήθελα να ρωτήσω τα γνήσια αρσενικά αυτού του site, εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο?
Φιλιά σε όλους, και εκεί που θέλει ο καθένας
μπορει να'χουν φαγουρα στον κωλο τυπε
Πολλοι ειναι αυτοί τυπε. :S :S :S
πρεπει να φταινε τα σωβρακα τυπε :S
πρεπει να φταινε τα σωβρακα τυπε :S
Πολλοι ειναι αυτοί τυπε. :S :S :S
Eβγαλε θες να πεις.Γιατί όταν μπήκε μέσα ήταν 10μετρο πλατάνι!!!Έχωσε το ΠΟΥΤΣΟΥΡΟ στον κώλο ο αθεόφοβος ...
Να κάνω και εγώ ένα ρηξικέλευθο ερώτημα?
Από την στιγμή που παίζουμε τον πουτσο μας, αυτό δεν μας καθιστά αυτομάτως gay????
Πιασαμε πουτσο (τον δικό μας). Αλλά και οι άλλοι πουτσοι που κυκλοφορούν είναι εκπληκτικα ομοιοι με τον δικό μας. Άρα είναι σα να πιασαμε κάθε άλλο πουτσον.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητος... εάν πιάσεις πουτσον είσαι gay. Αφήστε τώρα άλλο ο δικός μας και άλλο ο άλλος. Γούσταρουμε να πιανουμε πουτσους.
Εάν τα παραπάνω συνοδεύτουν από μία δήλωση μιας φίλης μου γιατρινας: "Όλοι οι άντρες θέλουν να τον φάνε από πίσω", αυτομάτως, αυτοδικαίως κατεστημέν όλοι gay.
Άρα ο φίλος που έθεσε το ερώτημα να μην ανησυχεί. Είναι gay ούτως ή άλλως.