Nuclear
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πολλοι ειναι αυτοί τυπε. :S :S :S
Πολλοι ειναι αυτοί τυπε. :S :S :S
Να κάνω και εγώ ένα ρηξικέλευθο ερώτημα?
Από την στιγμή που παίζουμε τον πουτσο μας, αυτό δεν μας καθιστά αυτομάτως gay????
Πιασαμε πουτσο (τον δικό μας). Αλλά και οι άλλοι πουτσοι που κυκλοφορούν είναι εκπληκτικα ομοιοι με τον δικό μας. Άρα είναι σα να πιασαμε κάθε άλλο πουτσον.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητος... εάν πιάσεις πουτσον είσαι gay. Αφήστε τώρα άλλο ο δικός μας και άλλο ο άλλος. Γούσταρουμε να πιανουμε πουτσους.
Εάν τα παραπάνω συνοδεύτουν από μία δήλωση μιας φίλης μου γιατρινας: "Όλοι οι άντρες θέλουν να τον φάνε από πίσω", αυτομάτως, αυτοδικαίως κατεστημέν όλοι gay.
Άρα ο φίλος που έθεσε το ερώτημα να μην ανησυχεί. Είναι gay ούτως ή άλλως.
Eχεις δει ρε τυπε ποτε κανεναν straight να θελει να πηδηξει αντρα εγω παντος οχιgay τυποι είναι αυτοι που μονο γουσταρουν να τους γαμανε το κολοτρυπιδι ειτε πουτσες strap δαχτυλα δονητες κουτσουρα κλπ και όχι να γαμανε με το πουτσο τους.δε γουσταρουν να γαμουν με το πουτσο τους δεν τους ευχαριστει αρα τον εχουν μονο για κατούρημα.το περιεργο είναι ότι περισσοτεροι από τους gay είναι οι bi αυτοι που και γαμουν μουνια αλλα θελουν και δαχτυλο η στραπ και εναλλαξ.
Όχι ρε φίλε, είσαι λάθος. Gay είναι μόνο αυτός που τον παίρνει. Αυτός που γαμάει άνδρες δεν είναι gay, είναι κανονικός άνδρας.Eχεις δει ρε τυπε ποτε κανεναν straight να θελει να πηδηξει αντρα εγω παντος οχι
Όχι ρε φίλε, είσαι λάθος. Gay είναι μόνο αυτός που τον παίρνει. Αυτός που γαμάει άνδρες δεν είναι gay, είναι κανονικός άνδρας.
Ρε παιδες τι άλλη μακακια θα ακούσουμε ακόμα ?????????απο που τ βγαζεις τ συμπερασμα αυτο μουτρο???????
Ρε παιδες τι άλλη μακακια θα ακούσουμε ακόμα ?????????
Πολύ της μόδας έχουν γίνει τελευταία τα πουστο-τρολ.
Όχι ρε φίλε, είσαι λάθος. Gay είναι μόνο αυτός που τον παίρνει. Αυτός που γαμάει άνδρες δεν είναι gay, είναι κανονικός άνδρας.
Σημασια για μενα ,δεν εχει αν γαμας ή γαμιεσε απο ανδρα ή δονητη ή δακτυλακι ή οτιδηποτεΌχι ρε φίλε, είσαι λάθος. Gay είναι μόνο αυτός που τον παίρνει. Αυτός που γαμάει άνδρες δεν είναι gay, είναι κανονικός άνδρας.
ΑΝΩΜΑΛΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!!!
Μην διαβάζω μαλακιες..Πάνε τωρα όλοι οι ανώμαλοι να μας περάσουν οτι το να γαμας ανδρικές σουφρες ειναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο..Άντε γιατί η πολύ ανάπτυξη μας έφαγε..
Έγιναν μόδα οι πουστιδες και πρέπει σώνει και ντε να γίνουν όλοι.
Δεν ξερω για γκαυ , αλλα αν σε γλυψει σκυλι γινεσαι σκυλι.