Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά , το ότι εσύ το θεωρείς soft φυσικά δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και ότι πιο normal για όλους τους υπόλοιπους.
Παρεπιπτόντως αν δεν τρολλάρεις και εσύ ρε "άντρακλα" έχεις σοβαρότατο πρόβλημα. Να το κοιτάξεις. :2funny:

:S :idiot: :(
εγώ δεν είμαι άντρακλας, είμαι πουτανάκι. μου αρέσει η αντρική μυρωδιά και η αντρική γεύση...οπότε οτιδήποτε μυρίζει βαρβατίλα το θέλω.
Μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζω εδώ φώτο από το pc μου ρε παίδες?

Επισκέπτης
τα δικα μου ειναι καφε πισω αν εισαι οκ

εννοείται ότι είναι εντάξει για μένα φίλε, αρκεί να είναι και μπροστά λερωμένο...
πολλοί φοράνε ακόμα και σήμερα τέτοια ρε guys, ειδικά τα γνήσια βαρβάτα αρσενικά. αν έχει κάποιος κανένα τέτοιο πολύ βρώμικο, μπορεί να μου το δώσει και θα του δώσω τα χρήματα για να πάρει ένα καινούριο.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
:S :idiot: :(
εγώ δεν είμαι άντρακλας, είμαι πουτανάκι. μου αρέσει η αντρική μυρωδιά και η αντρική γεύση...οπότε οτιδήποτε μυρίζει βαρβατίλα το θέλω.
Μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζω εδώ φώτο από το pc μου ρε παίδες?
γυναικεια ρουχα φορας?

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Τύποι ο urinal εξαϋλώθηκε μάλλον.
Τώρα από μόνος του , από την διοίκηση δεν ξέρω.  :S

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ναι...είμαι μεταδοτικό...σαν τον περονόσπορο ένα πράμα!!!

stratiotis03

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εχει τελικα πολυ πλακα χαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
τυπε εσενα αν σε βαζανε τωρα στρατο θα ελυνες το Ρωσια-Τουρκια με μια γλυφοκωλαδα στον Ερντογαν

χαχαχα τελικά αυτή η γλυφοκωλάδα ρε παίδες αρέσει στους πάντες ε :) καλύτερη και από πίπα είναι.... με ταυτόχρονο  :wanker: βέβαια.
αλλά σίγουρα είναι πιο απολαυστική σε τριχωτούς κωλαράκους... :)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
χαχαχα τελικά αυτή η γλυφοκωλάδα ρε παίδες αρέσει στους πάντες ε :) καλύτερη και από πίπα είναι.... με ταυτόχρονο  :wanker: βέβαια.
αλλά σίγουρα είναι πιο απολαυστική σε τριχωτούς κωλαράκους... :)

εγω γουσταρω εναλαξ πιπα γλυφωκολαδα
Να μου κανουν ε μη μπερδευτουμε :grin:

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Και τι γίνεται ρε παιδιά αν κάποιος γουστάρει το τσιμπούκι που του έκανε ο πούστης αλλά συνεχίζει να τρελαίνεται για μουνάκι όμορφο και μυρωδάτο; Έγινε πούστης έτσι απλά;;;

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Και τι γίνεται ρε παιδιά αν κάποιος γουστάρει το τσιμπούκι που του έκανε ο πούστης αλλά συνεχίζει να τρελαίνεται για μουνάκι όμορφο και μυρωδάτο; Έγινε πούστης έτσι απλά;;;
Ναι.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Αυτομάτως γίνεται πούστης ναι.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Χαιρετώ όλους τους άντρακλες.
Μου αρέσουν πολύ οι str8 άντρακλες και όχι οι gay, γι' αυτό και δεν θέλω να τους αλλάξω.
Έτσι προτείνω σε str8 άρσενικά να τους γλύψω τα πόδια, ή το κώλο (πράγματα που συνήθως οι γυναίκες πιο δύσκολα κάνουν) ή απλά να τους την παίξω μέχρι να με χύσουν στη μάπα.
Οπότε ήθελα να ρωτήσω τα γνήσια αρσενικά αυτού του site, εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο?
ή πιστεύετε ότι αν ακόμα και να σε γλύψει ένας gay γίνεσαι αυτομάτως κι εσύ?

Φιλιά σε όλους, και εκεί που θέλει ο καθένας :cheesy:
    ...Αν σε γλυψει γάιδαρος γινεσαι γάιδαρος??

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Μου αρέσουν πολύ οι str8 άντρακλες και όχι οι gay, γι' αυτό και δεν θέλω να τους αλλάξω.
Έτσι προτείνω σε str8 άρσενικά να τους γλύψω τα πόδια, ή το κώλο (πράγματα που συνήθως οι γυναίκες πιο δύσκολα κάνουν) ή απλά να τους την παίξω μέχρι να με χύσουν στη μάπα.
Οπότε ήθελα να ρωτήσω τα γνήσια αρσενικά αυτού του site, εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο?

τυπε αηδια ειναι ενασ αντρασ να γλυφει τον αλλον θα ξερασω  :uglystupid: εσυ θεσ μονο να γλυψεισ η και να σε ξεκωλιασουν μετα στο γαμησι? :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Tωρα κατάλαβα γιατι γράφεις σαν επισκέπτης.Είσαι τόσο χαζός που ούτε την διαδικασία εγγραφής δεν μπορείς να ολοκληρώσεις!!! :2funny:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Tωρα κατάλαβα γιατι γράφεις σαν επισκέπτης.Είσαι τόσο χαζός που ούτε την διαδικασία εγγραφής δεν μπορείς να ολοκληρώσεις!!! :2funny:

Τύπε, ήταν μέλος κανονικά αλλά την διέγραψαν / μπάναραν και έγινε αυτό που ευχόταν το κορίτσι.
Ρούφηξε το καυλί στεγνά στην κωλοτρυπίδα από τον Αντισθένη.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tzakomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Like
142
Πόντοι
1
εσυ τι λες ? πιανεται  για πουστης αν μπει λιγο η πολυ στον κωλο????? οεο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom