Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι threadάρα κι αυτή!

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.458
Πόντοι
216
Όχι ρε φίλε. gay είναι μόνο αυτός που γλύφει πούτσες. Αν σου πάρει πίπα ένας gay, δεν γίνεσαι gay. Έχω πάρει από πολλούς τσιμπούκια που δεν είναι gay και έχουν κοπέλες.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Χαιρετώ όλους τους άντρακλες.
Μου αρέσουν πολύ οι str8 άντρακλες και όχι οι gay, γι' αυτό και δεν θέλω να τους αλλάξω.
Έτσι προτείνω σε str8 άρσενικά να τους γλύψω τα πόδια, ή το κώλο (πράγματα που συνήθως οι γυναίκες πιο δύσκολα κάνουν) ή απλά να τους την παίξω μέχρι να με χύσουν στη μάπα.
Οπότε ήθελα να ρωτήσω τα γνήσια αρσενικά αυτού του site, εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο?
ή πιστεύετε ότι αν ακόμα και να σε γλύψει ένας gay γίνεσαι αυτομάτως κι εσύ?

Φιλιά σε όλους, και εκεί που θέλει ο καθένας :cheesy:

τυπε τον ιπποτη69 τι τον εχεις;  :grin: :gay:

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
αν σε ακουμπησει γκει γινεσαι τελειωμενη πουσταρα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 33

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.703
Πόντοι
3.656
Καλά η τραβεστί με ψωλή είναι αρσενικό νομικά, αν την κόψει γίνεται θηλυκό.
Εγώ μιλάω για πάρα πολλούς (είμαι σίγουρος πως κάποιοι διαβάζουν τώρα!) που θέλουν από τις πουτάνες στραπόνιασμα, ή δονητή στον κώλο, ή έστω το δαχτυλάκι τους (για μασάζ του προστάτη ρε παιδί μου). Συχνά δε χωρίς διάθεση να γαμήσουν οι ίδιοι, ενίοτε ούτε καν να τους πάρουν πίπα!
Και να μην κάνουν όλοι τον ανήξερο, διότι οι πουτάνες ανοίγουν συχνά το στόμα τους και μιλάνε...

μπορει να'χουν φαγουρα στον κωλο τυπε  :grin: :grin: :grin:

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Χαιρετώ όλους τους άντρακλες.
Μου αρέσουν πολύ οι str8 άντρακλες και όχι οι gay, γι' αυτό και δεν θέλω να τους αλλάξω.
Έτσι προτείνω σε str8 άρσενικά να τους γλύψω τα πόδια, ή το κώλο (πράγματα που συνήθως οι γυναίκες πιο δύσκολα κάνουν) ή απλά να τους την παίξω μέχρι να με χύσουν στη μάπα.
Οπότε ήθελα να ρωτήσω τα γνήσια αρσενικά αυτού του site, εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο?
ή πιστεύετε ότι αν ακόμα και να σε γλύψει ένας gay γίνεσαι αυτομάτως κι εσύ?

Φιλιά σε όλους, και εκεί που θέλει ο καθένας :cheesy:
Αμα σε γλυψει στο καυλι η στην κωλοτρυπιδα???5 ποντοι αποσταση κανουν τη διαφορα...

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Να κάνω και εγώ ένα ρηξικέλευθο ερώτημα?

Από την στιγμή που παίζουμε τον πουτσο μας, αυτό δεν μας καθιστά αυτομάτως gay????

Πιασαμε πουτσο (τον δικό μας). Αλλά και οι άλλοι πουτσοι που κυκλοφορούν είναι εκπληκτικα ομοιοι με τον δικό μας. Άρα είναι σα να πιασαμε κάθε άλλο πουτσον.

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητος... εάν πιάσεις πουτσον είσαι gay. Αφήστε τώρα άλλο ο δικός μας και άλλο ο άλλος. Γούσταρουμε να πιανουμε πουτσους.

Εάν τα παραπάνω συνοδεύτουν από μία δήλωση μιας φίλης μου γιατρινας: "Όλοι οι άντρες θέλουν να τον φάνε από πίσω", αυτομάτως, αυτοδικαίως κατεστημέν όλοι gay.

Άρα ο φίλος που έθεσε το ερώτημα να μην ανησυχεί. Είναι gay ούτως ή άλλως.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Να κάνω και εγώ ένα ρηξικέλευθο ερώτημα?

Από την στιγμή που παίζουμε τον πουτσο μας, αυτό δεν μας καθιστά αυτομάτως gay????

Πιασαμε πουτσο (τον δικό μας). Αλλά και οι άλλοι πουτσοι που κυκλοφορούν είναι εκπληκτικα ομοιοι με τον δικό μας. Άρα είναι σα να πιασαμε κάθε άλλο πουτσον.

Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητος... εάν πιάσεις πουτσον είσαι gay. Αφήστε τώρα άλλο ο δικός μας και άλλο ο άλλος. Γούσταρουμε να πιανουμε πουτσους.

Εάν τα παραπάνω συνοδεύτουν από μία δήλωση μιας φίλης μου γιατρινας: "Όλοι οι άντρες θέλουν να τον φάνε από πίσω", αυτομάτως, αυτοδικαίως κατεστημέν όλοι gay.

Άρα ο φίλος που έθεσε το ερώτημα να μην ανησυχεί. Είναι gay ούτως ή άλλως.

sleeping-gif-12.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom