MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
αμα σε γλυψει το gay μετα θα σε τρωει η πισω τρυπα κ θα στην ξυσει...εδω το μουνι βρωμησε κ το περιφρονατε ρεεεεεε
αμα σε γλυψει το gay μετα θα σε τρωει η πισω τρυπα κ θα στην ξυσει...εδω το μουνι βρωμησε κ το περιφρονατε ρεεεεεε
Ρε batraxomouris μας δουλευεις??? Δεν εχω ονειρο να σταματησω τα πουσταρια,ουτε περιμενω να με ρωτησουν για το τι θα εφαρμοσουν στην κωλοτρυπα τους.Μια γνωμη ειπα για να μην ειναι μπερδεμενοι καποιοι...
Εσυ θιχτηκες?
ναι,ε?και ο αντρας που γαμαει μονο γυναικες πως λεγεται?Όχι ρε φίλε, είσαι λάθος. Gay είναι μόνο αυτός που τον παίρνει. Αυτός που γαμάει άνδρες δεν είναι gay, είναι κανονικός άνδρας.
ναι,ε?και ο αντρας που γαμαει μονο γυναικες πως λεγεται?
αυτος δεν ειναι κανονικος εχει προβλημα ο νορμαλ αντρας γαμαει τα παντα
:S :S :SΚΑΛΟΒΟΛΟΣ...
Δλδ βολευεται οπου και να τον βαλεις.
τυπε ο Πικερ δεν τα λεει αυτα :Sοτι κινειται εκτελειται
τυπε ο Πικερ δεν τα λεει αυτα :S
οτι κινειται εκτελειται
Ρωταω ξανα εσενα αυτη τη φορα τυπε γιατι ειπες μαλακια εχεις δει ποτε κανεναν straight να θελει να πηδηξει αντρα????Όχι ρε φίλε, είσαι λάθος. Gay είναι μόνο αυτός που τον παίρνει. Αυτός που γαμάει άνδρες δεν είναι gay, είναι κανονικός άνδρας.
Δεν ξερεις πως τα φερνει καμια φορά η ζωη :SΡωταω ξανα εσενα αυτη τη φορα τυπε γιατι ειπες μαλακια εχεις δει ποτε κανεναν straight να θελει να πηδηξει αντρα????
Εγω εχω ζήσει την εξαίρεση του παραπάνω κανόνα!Εκτος απο τα ποδια ολα τα αλλα τα κανουν και οι γυναικες.
Δηλαδη?Δεν ξερεις πως τα φερνει καμια φορά η ζωη :S
Μπορει να βρεθεις φυλακη και χωρις να εισαιΔηλαδη?
O straight τυπε δεν αλλαζει οι πισωγλεντηδες της φυλακης ηταν ηδη πουστρακια απλα οι περισσοτεροι δε το παραδεχονταν το να σε βιασουν η να πηδηξεις καποιον γιατι θα σε καθαρισουν η για χρηματα ειναι αλλο πραγμα αυτο ειναι που δε σε κανει πουστηΜπορει να βρεθεις φυλακη και χωρις να εισαι
πούστης, να αλλαξει οπτικη που βλεπεις αντρικους κωλους :S
Μην αποπαιρνετε τα δροσερα αγορια
Οσο γαμιούνται αναμετάξυ τους, τοσα
μουνια μενουν για εμας ;)