noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Aυξανονται και τα λεσβιακιαΣωστός αλλά δυστηχώς υπάρχει και η τάση να παίζουν μόνες ή και ματαξύ τους!!
Αλλα ειναι μπαζα συνηθως
Aυξανονται και τα λεσβιακιαΣωστός αλλά δυστηχώς υπάρχει και η τάση να παίζουν μόνες ή και ματαξύ τους!!
τι εννοεις τυπε?ο πικερ βρισκεται σε συνχυση μερικες φορες
τι γνωμη εχεις Γιωργο για οσους γαμανε τραβελια? ειναι πουστηδες τελικα η αντρακλες? :S :S :Sεγω πουστης δεν γινομαι ουτε γαμαω τραβελια μου αρεσουν να γαμαω γυναικες
εισαι αντρας το ξερουμεφιλε δινω ρεστα για γυναικια υγρα ....
αυτος που γαμαει τραβελια είναι πουστης η αυτος που τον γαμανε αντρες τραβελια δαχτυλα στραπ?εγω πουστης δεν γινομαι ουτε γαμαω τραβελια μου αρεσουν να γαμαω γυναικες
αν καποιος εχει γαμησει μονο μια γυναικα δεν είναι αντρας?αν σε γαμηση τραβελι εισαι πουστης και το δεκτης ανδρας δεν εισαι να γαμας τραβελια ανδρας εισαι να γαμας πολλες γυναικες
Αν εχει γμησει μονο μια γυναικα και ολα τα αλλα ειναι αντρες και τραβελια οχι δεν ειναι αντραςαν καποιος εχει γαμησει μονο μια γυναικα δεν είναι αντρας?
Τυπε πες το απλα αντρας ειναι μονο αυτος που γαμαει γυναικες τελος δεν υπαρχει κατι αλλο ειναι νομος αυτοαυτος που τον στραποναρουνε και τον γαμανε αλλ δεν χρειαζεται να γαμσας τραβελια εγω εχω γαμησει πολες γυναικες για την ηλικια μου
Τυπε πες το απλα αντρας ειναι μονο αυτος που γαμαει γυναικες τελος δεν υπαρχει κατι αλλο ειναι νομος αυτο
και αν καποιος παει στη ψειρου και τον γαμησουν οι τρόφιμοι με το ζορι χανει τον αντρισμο του?Τυπε πες το απλα αντρας ειναι μονο αυτος που γαμαει γυναικες τελος δεν υπαρχει κατι αλλο ειναι νομος αυτο
Ρε τυπε σοβαρεψου λιγο αυτο λεγετε βιασμος δεν εχει καμμια σχεση με αυτο που λεμεκαι αν καποιος παει στη ψειρου και τον γαμησουν οι τρόφιμοι με το ζορι χανει τον αντρισμο του?
τυπε ο Γαβαλας εδινε οικοιωθελως κωλαρακι στον Μακη και τους λοιπους μουστακαληδες :S :S :Sκαι αν καποιος παει στη ψειρου και τον γαμησουν οι τρόφιμοι με το ζορι χανει τον αντρισμο του?
Έτσι γίνεσαι τύπε! Πολύ χάλια Γάματα!
Έτσι γίνεσαι τύπε! Πολύ χάλια Γάματα!