Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Άρα εννοείς ότι το γλυψημο από gay μπορεί να σου "ενεργοποιησει" κάποιο γονίδιο, εφόσον το έχεις φυσικά, έτσι ώστε να γίνεις gay?

Κάπως έτσι...μια ομοφυλοφυλική εμπειρία μπορεί να σου βγάλει στην επιφάνεια τέτοιες τάσεις.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Κάπως έτσι...μια ομοφυλοφυλική εμπειρία μπορεί να σου βγάλει στην επιφάνεια τέτοιες τάσεις.

Καλά έρεε, δεν το συζητάω αυτό είναι υπέροχο για εμάς "ολες", αν ισχύει αυτό που λες τότε είναι πολύ λογικο να πρέπει όλοι οι αντρες να δίνουν οπωσδήποτε μερικές πίπες σε gay έτσι ώστε να τεσταρουμε αν είναι η όχι.
Θα πρέπει να γίνει δηλαδή η πίπα κάτι σαν....... "τεστ παπ" για τους αντρες!!!
Καλά έεε..... πρέπει να θεσμοθετηθεί αυτο θα ελεγα :pipa2: :pipa2:
ποιος στην χάρη μας!!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καλά έρεε, δεν το συζητάω αυτό είναι υπέροχο για εμάς "ολες", αν ισχύει αυτό που λες τότε είναι πολύ λογικο να πρέπει όλοι οι αντρες να δίνουν οπωσδήποτε μερικές πίπες σε gay έτσι ώστε να τεσταρουμε αν είναι η όχι.
Θα πρέπει να γίνει δηλαδή η πίπα κάτι σαν....... "τεστ παπ" για τους αντρες!!!
Καλά έεε..... πρέπει να θεσμοθετηθεί αυτο θα ελεγα :pipa2: :pipa2:
ποιος στην χάρη μας!!!!

Ο Έλληνας αποκλείεται να το κάνει αυτό σύντροφε, με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Κάτι Άγγλοι και κάτι Σουηδοί τα τολμάνε κάτι τέτοια και πειραματίζονται, καθώς εκεί η ομοφυλοφιλία είναι κάτι σαν θρησκεία...

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Ο Έλληνας αποκλείεται να το κάνει αυτό σύντροφε, με πολύ λίγες εξαιρέσεις. Κάτι Άγγλοι και κάτι Σουηδοί τα τολμάνε κάτι τέτοια και πειραματίζονται, καθώς εκεί η ομοφυλοφιλία είναι κάτι σαν θρησκεία...

Σωστο αυτό!

Βέβαια είναι και το άλλο θέμα....
Άμα το έχεις το γονίδιο, κάποια στιγμή δεν θα εκδηλωθεί? Δεν θα σε τρώει έτσι και αλλιώς μέσα σου? (η πίσω σου για την ακρίβεια!)

Εγώ πχ, κρινοντας από εμένα, παρατηρώ τελικά ότι "τα ζητάτε ο οργανισμός μου", δεν γινόταν αλλιώς.

manos230

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
308
Πόντοι
291
Ποιος αναμεσα στα τσιμπουκοχειλα μιας γκομενας θα διαλεγε αντρα ??
Ο μαη γκαντ  :vomit: :vomit: :vomit:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εξαρτάται από πολλά...από τη σεξουαλική και ερωτική μας ζωή και από το οικογενειακό μας περιβάλλον ως παιδιά...

altaiar88

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως οποιος str8 θέλει να αράξει να τον γλύψουν πόδια η οπουδηποτε αλλου, προσφερομαι και εγω :P

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Ποιος αναμεσα στα τσιμπουκοχειλα μιας γκομενας θα διαλεγε αντρα ??
Ο μαη γκαντ  :vomit: :vomit: :vomit:

ΕΕΕ καλά, και αυτό σχετικο είναι, έχω γνωρίσει αντρες που για να τα χαρούν τα τσιμπουκοχειλα τις γκόμενας έπρεπε να κάνουν τάμα στον αγιο και οταν τα κατάφερναν έπρεπε να της κάνουν μετά και κανα διαμαντένιο κολιέ δώρο για να βγάλουν την υποχρέωση!!!!
Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες το κάνουν από υποχρέωση..... ενώ εμείς το κάνουμε επειδή το..... έχουμε ανάγκη, είναι όσο να πεις μεγαλύτερο το κίνητρο έτσι ώστε να το κανεις καλά  :pipa1: :pipa1:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Εξαρτάται από πολλά...από τη σεξουαλική και ερωτική μας ζωή και από το οικογενειακό μας περιβάλλον ως παιδιά...

Δεκτο!, αλλά άμα καίγεται από πίσω, ποσό να σε φρενάρει αυτό από να το ψάχτεις?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έχω ρωτήσει γκόμενες,αν αρέσουν οι πίπες στις γυναίκες γιατί το έχω και εγώ απορία. Οι περισσότερες μου είπαν ότι εξαρτάται από τον παρτενέρ,
πόσο καλά τον ξέρεις, την καθαριότητα κλπ.αλλά και από τον τρόπο που γίνεται. Αν είναι σε φάση τσόντας(σαν πνίξιμο) λένε ότι είναι πολύ χάλια...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Δεκτο!, αλλά άμα καίγεται από πίσω, ποσό να σε φρενάρει αυτό από να το ψάχτεις?
Εκεί σου έχει εκδηλωθεί ανοιχτά η τάση και είναι στη θέλησή σου αν θα το πραγματοποιήσεις  :grin:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Εκεί σου έχει εκδηλωθεί ανοιχτά η τάση και είναι στη θέλησή σου αν θα το πραγματοποιήσεις  :grin:

Έεεε κοιτα, στην αρχή δεν θέλεις με τίποτα, αλλά μετά δεν μπορείς, το ζητάς!!
Στην ουσια δεν το θέλεις με τίποτα στην αρχή, απλά το έχεις ανάγκη!! Και μετά όταν στο ξεκινήσουν καταλαβαίνεις σιγά-σιγα ότι αυτό ήταν που ήθελες!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Έεεε κοιτα, στην αρχή δεν θέλεις με τίποτα, αλλά μετά δεν μπορείς, το ζητάς!!
Στην ουσια δεν το θέλεις με τίποτα στην αρχή, απλά το έχεις ανάγκη!! Και μετά όταν στο ξεκινήσουν καταλαβαίνεις σιγά-σιγα ότι αυτό ήταν που ήθελες!
Δηλώνεις αμφισεξουαλικός δηλαδή ? Σου αρέσουν και τα δύο φύλα ?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Όχι βρεεεε, αποκλειστικά οι αντρες εννοείται!!!!
Άφησα να εννοειθει κάτι άλλο?
Εμ τότε, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα...ότι γουστάρεις κάνεις !! Δικό σου θέμα αν θα εκδηλωθείς, αν και να ξέρεις ότι ο ανέραστος άνθρωπος που συγκρατεί τις ορμές του δεν είναι ποτέ ευτυχισμένος...

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Εμ τότε, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα...ότι γουστάρεις κάνεις !! Δικό σου θέμα αν θα εκδηλωθείς, αν και να ξέρεις ότι ο ανέραστος άνθρωπος που συγκρατεί τις ορμές του δεν είναι ποτέ ευτυχισμένος...

Εεεε ναι βρε συ, αυτό που λες είναι προφανές, αυτό που συζητάμε είναι αν κατά την αρχική περιοδο που κάποιος δεν έχει προσδιορίσει επακριβώς τι ακριβός θελει (και σε εμάς είναι πιο δύσκολο πιστεψε με), αν μια πίπα (η ακόμη και πουτσα) από κάποιον έμπειρο, θα δώσει αυτό το boost που χρειάζεται για να δεις την πραγματικότητα!
Αυτό Πιστεύω ότι είναι ευρευνουμενο ζήτημα στην κουβέντα.

Κατά τη δική μου άποψη, πιστευω ότι "παιζει" σαν ενδεχόμενο, το θέμα βέβαια του γονιδίου δεν ξέρω αν μπορεί να στηριχθεί επιστημονικά, όποτε δεν του δίνω και πολύ βαρύτητα.

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
πάντως όποιος str8 θέλει να δοκιμάσει, μπορώ να τον γλύψω εγώ, και όπου θέλει, από πατούσες, μασχάλες μέχρι κωλοτρυπίδα.

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
πάντως όποιος str8 θέλει να δοκιμάσει, μπορώ να τον γλύψω εγώ, και όπου θέλει, από πατούσες, μασχάλες μέχρι κωλοτρυπίδα.

Και αφού του τα κανεις όλα αυτά και μετά θελήσει να σου τον χώσει και λίγο??

Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Και αφού του τα κανεις όλα αυτά και μετά θελήσει να σου τον χώσει και λίγο??

ότι θέλει ο άντρας θα κάνω. αυτός διατάζει. απλά εδώ μιλάμε για str8 αρσενικά που θέλουν να δοκιμάσουν απλά γλύψιμο και όχι ολοκληρωμένο σεξ με πουστράκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom