Πόσων χρονών είσαι Γιωργάκη;αυτος που τον στραποναρουνε και τον γαμανε αλλα δεν χρειαζεται να γαμας τραβελια εγω εχω γαμησει πολες γυναικες για την ηλικια μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
24
και ποσες γυναίκες έχεις γαμήσει;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
πανω απο 100 γυναικες διοτι πηγαινω σχολη στο σχολειο μου γαμουσα συμμαθητριες γαμαω δαπιτιδες πηγαινω μπανσκο αραχωβα εχω παει πολλα νησια διακοπες και αγγλιδες εχω γαμησει
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
ο σπαλιαρας εισαι τυπεπανω απο 100 γυναικες
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
πανω απο 100 γυναικες διοτι πηγαινω σχολη στο σχολειο μου γαμουσα συμμαθητριες γαμαω δαπιτιδες πηγαινω μπανσκο αραχωβα εχω παει πολλα νησια διακοπες και αγγλιδες εχω γαμησει
γιωργακι εγω που ειμαι 35 κ γενημενος μεσ τ τουριμο αν εσυ εχεις παρει 100 εγω ποσες λες ??????
μην μπερδευεσαι δεν μιλαμαι για τανες ......γιατι ειναι πολλες
kostas 33333
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αν τον παιρνεις εισαι πουστης.αν γαμας οτι βρεις εχεις προβλημα.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
αν τον παιρνεις εισαι πουστης.αν γαμας οτι βρεις εχεις προβλημα.
εγω που γαμαω μουνι κολο και τραβελια τ ειμαι ρε μουτρο ?????πες μου λιγο θελω ν ξερω?????
nickos99
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 187
- Πόντοι
- 26
εγω που γαμαω μουνι κολο και τραβελια τ ειμαι ρε μουτρο ?????πες μου λιγο θελω ν ξερω?????
Είσαι αυτό που στην επιστημονική κοινότητα ονομάζεται κρυφο-αμφιφυλόφιλος.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
Είσαι αυτό που στην επιστημονική κοινότητα ονομάζεται κρυφο-αμφιφυλόφιλος.
λες ν πουστιζω σιγα σιγα??????
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
τανες φοιτητριες και φιλες της μανας μου τουριστριες εχω γαμησει και συνεχιζω να γαμαω
kostas 33333
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
Αμα εισαι κατω απο 40 ετών εισαι πουστρακος και κωλομπαρας,αν εισαι άνω των 40 εισαι μερακλής τυπε...
ειμαι στο μετεχμειο ..........αλλαδεν τον εχω φαει ακομα τ λες να πεζει??????
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
ειμαι στο μετεχμειο ..........αλλαδεν τον εχω φαει ακομα τ λες να πεζει??????
Χμμμ.... νομιζω οτι η μαγικη λεξη εδω ειναι το "ακομα", νομιζω οτι εκει ειναι ολο το ζουμι!!! :-* :-*
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.310
- Πόντοι
- 606
Χμμμ.... νομιζω οτι η μαγικη λεξη εδω ειναι το "ακομα", νομιζω οτι εκει ειναι ολο το ζουμι!!! :-* :-*
βωηθα λιγο????
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.155
- Πόντοι
- 506
[size=16pt]Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?[/size]
Ε, ρε HITLER που σας χρειαζεται!!!
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Υπερβολεεεεεεεες!!!![size=16pt]Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?[/size]
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Oμοφυλοφιλικά γονίδια έχει κοντά το ένα τέταρτο του πληθυσμού και βάλε, αλλά φυσικά η ομοφυλοφιλία δεν εκδηλώνεται σε όλους. Ούτε στους μισούς δηλαδή...
Αν όμως τύχει να σου τον ακουμπήσουν ή έστω να σε γλείψουν- όπως λέει ο θεματοθέτης-και έχεις το γονίδιο, τότε είναι πολύ πιθανό να σου εκδηλωθεί η τάση και να γίνεις gay ή by.
Δεν είναι τυχαίο ότι από άντρες ή παιδιά που βιάζονται πρωκτικώς, κάποιοι γίνονται γκεϊ και κάποιοι άλλοι όχι.
Αν όμως τύχει να σου τον ακουμπήσουν ή έστω να σε γλείψουν- όπως λέει ο θεματοθέτης-και έχεις το γονίδιο, τότε είναι πολύ πιθανό να σου εκδηλωθεί η τάση και να γίνεις gay ή by.
Δεν είναι τυχαίο ότι από άντρες ή παιδιά που βιάζονται πρωκτικώς, κάποιοι γίνονται γκεϊ και κάποιοι άλλοι όχι.
Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Άρα εννοείς ότι το γλυψημο από gay μπορεί να σου "ενεργοποιησει" κάποιο γονίδιο, εφόσον το έχεις φυσικά, έτσι ώστε να γίνεις gay?Oμοφυλοφιλικά γονίδια έχει κοντά το ένα τέταρτο του πληθυσμού και βάλε, αλλά φυσικά η ομοφυλοφιλία δεν εκδηλώνεται σε όλους. Ούτε στους μισούς δηλαδή...
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Oμοφυλοφιλικά γονίδια έχει κοντά το ένα τέταρτο του πληθυσμού και βάλε, αλλά φυσικά η ομοφυλοφιλία δεν εκδηλώνεται σε όλους. Ούτε στους μισούς δηλαδή...
κλαιω.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 874