Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

altaiar88

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πάντως εχω γλυψει στρ8 και τους αρεσε αρκετά !

Baxxter

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Οχι. Καποιος δεν ειναι πουστης επειδη τον εχει γλυψει αντρας. Εννοωντας πιπα τωρα πχ. Εγω δεν ειμαι πουστης, αλλα το εχω δοκιμασει να μου κανει πιπα καποιος. Ο οποιος ΔΕΝ ειναι πουστης ουτε αυτος, αλλα αυτο το γουσταρει μαλιστα. Ουτε BI ειναι επισης, οπως ουτε εγω ειμαι BI για την ακριβεια(αλλα αλλο θεμα αυτο). Μιας φορας περιπτωσης ηταν, και μαλιστα δεν μου αρεσε, διοτι ουτε φουλ στηση ειχα ουτε εντελως μαλακο. Ο συγκεκριμενος ειναι ενας γνωστος μου με τον οποιο εχω κανει τριο - με αυτον δλδ και μια κοπελα. Η συγκεκριμενη φαση πιπας εγινε βεβαια σε "τριο φαση" με αυτον και ενα αλλο αγορι, ο οποιος ΗΤΑΝ πουστης. και αυτο μιας φορας περιτπωσης, και τετοια περιπτωση ΔΕΝ θα ξαναγινει μαλιστα προσωπικα διοτι δεν πηγε και τοσο καλα η φαση οπως ηθελα :cheesy:.

Nikos_Nikolai92

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2016
Like
24
Πόντοι
1
Τι; Αν σε γλείψει gay γίνεσαι gay;; Ρε σεις, σοβαρολογείτε ή τα λέτε για να γελάσουμε;!

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Τι; Αν σε γλείψει gay γίνεσαι gay;; Ρε σεις, σοβαρολογείτε ή τα λέτε για να γελάσουμε;!

Έτσι άκριβώς είναι.

Άν σέ γλείψει gay γίνεσαι gay.

Νά προσέχεις μήν σε γλύψει καί σκύλος/γάτα γιατί θά γίνεις σκύλος/γάτα.

Θέλει μεγάλη προσοχή τό θέμα.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.793
Πόντοι
3.656
Οχι. Καποιος δεν ειναι πουστης επειδη τον εχει γλυψει αντρας. Εννοωντας πιπα τωρα πχ. Εγω δεν ειμαι πουστης, αλλα το εχω δοκιμασει να μου κανει πιπα καποιος. Ο οποιος ΔΕΝ ειναι πουστης ουτε αυτος, αλλα αυτο το γουσταρει μαλιστα. Ουτε BI ειναι επισης, οπως ουτε εγω ειμαι BI για την ακριβεια(αλλα αλλο θεμα αυτο). Μιας φορας περιπτωσης ηταν, και μαλιστα δεν μου αρεσε, διοτι ουτε φουλ στηση ειχα ουτε εντελως μαλακο. Ο συγκεκριμενος ειναι ενας γνωστος μου με τον οποιο εχω κανει τριο - με αυτον δλδ και μια κοπελα. Η συγκεκριμενη φαση πιπας εγινε βεβαια σε "τριο φαση" με αυτον και ενα αλλο αγορι, ο οποιος ΗΤΑΝ πουστης. και αυτο μιας φορας περιτπωσης, και τετοια περιπτωση ΔΕΝ θα ξαναγινει μαλιστα προσωπικα διοτι δεν πηγε και τοσο καλα η φαση οπως ηθελα :cheesy:.

τυπε κι ο λιλας βαζει κωνους και κουτσουρα στη σουφρα του,αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι πουστης  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• λιλας.jpg
    λιλας.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 100

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Όποιος γουστάρει παιχνιδάκι με άλλους άντρες έχει θέμα το δεν είμαι gay,bi,πούστης είναι μια δικαιολογία να πείσει τον εαυτό του.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• Lila (8).jpg
    Lila (8).jpg
    84,5 KB · Εμφανίσεις: 81

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Mηπως δεν ξερεις τι σημαινει πουστης;

Thessgeorge

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Όχι φίλε δεν γίνεσαι gay είσαι μόνο αν σου ανοίξουν τον κώλο και σ αρεσει

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Αυτά τα περιστατικά δε συμβαίνουν τυχαία  πάντως, άντε περπατάμε στο δρόμο και χλουπ κάποιος μας τη ρούφηξε καθως τσουγκρίσαμε στη γωνία... Θέλουν και μια κάποια συναίνεση ("να στον γλείψω παιδαρά μου;" "το ρωτάς καβλιάρη;"). Οπότε, το ερώτημα πρέπει να διατυπωθεί σωστά:

"αν σου προτείνει κάποιος άλλος άντρας να σε γλείψει και εσύ απαντήσεις καταφατικά, είσαι ή δεν είσαι κι εσύ λίγο γκέι;

Baxxter

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Mηπως δεν ξερεις τι σημαινει πουστης;

Για να εξηγησω τη περιτπωση τη δικια μου παλι και του θεματος βασικα. Ειτε το ατομο που σε εχει γλυψει ειναι πουστης Η οχι(οπως στη δικια μου περιπτωση) δεν γινεται ο ιδιος πουστης, ουτε BI καν. Στο κωλο ξερεις οι αντρες εχουνε ενα G-SPOT, το οποιο δεν εχει σχεση με τους πουστηδες βεβαια. Πχ, εγω καυλωνω απο το να γαμηθω απο πισω, ειτε απο αντρα ειτε απο γυναικα με strap-on, η απο αντρα με γυναικα μαζι τριο. Δεν γουσταρω ομως να γαμηθω απο οποιονδηποτε αντρα, επισης οχι απο οποιαδηποτε γυναικα με στραπον. Ο αντρας θελω να ειναι τουλαχιστον πανω απο 20 χρονια μεγαλυτερος απο εμενα αλλιως δεν καυλωνω. ΜΟΝΟ το γαμηση γουσταρω. Επισης καυλωνω απο το γαμησω ΕΓΩ νεα αγορια νεοτερα απο εμενα, και οχι οποιαδηποτε εθνικοτητα αλλα συγκεκριμενα Ασιατικα αγορια, οπως απο την μεση ανατολη, ινδικα αγορια τετοια πραγματα :).

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Δηλαδη εγω είμαι πουστης?  :boobies:

Συνημμένα

• WIN_20170521_12_52_54_Pro_Moment(59).jpg
    WIN_20170521_12_52_54_Pro_Moment(59).jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 85

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
θρεντ από αρχές του 2016 και ακόμα σηκωμένο είναι... :cheesy: ποιανού λέτε να ήταν άραγε η ιδέα αυτού του φανταστικού τίτλου :cheesy: χεχε

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Για να εξηγησω τη περιτπωση τη δικια μου παλι και του θεματος βασικα. Ειτε το ατομο που σε εχει γλυψει ειναι πουστης Η οχι(οπως στη δικια μου περιπτωση) δεν γινεται ο ιδιος πουστης, ουτε BI καν. Στο κωλο ξερεις οι αντρες εχουνε ενα G-SPOT, το οποιο δεν εχει σχεση με τους πουστηδες βεβαια. Πχ, εγω καυλωνω απο το να γαμηθω απο πισω, ειτε απο αντρα ειτε απο γυναικα με strap-on, η απο αντρα με γυναικα μαζι τριο. Δεν γουσταρω ομως να γαμηθω απο οποιονδηποτε αντρα, επισης οχι απο οποιαδηποτε γυναικα με στραπον. Ο αντρας θελω να ειναι τουλαχιστον πανω απο 20 χρονια μεγαλυτερος απο εμενα αλλιως δεν καυλωνω. ΜΟΝΟ το γαμηση γουσταρω. Επισης καυλωνω απο το γαμησω ΕΓΩ νεα αγορια νεοτερα απο εμενα, και οχι οποιαδηποτε εθνικοτητα αλλα συγκεκριμενα Ασιατικα αγορια, οπως απο την μεση ανατολη, ινδικα αγορια τετοια πραγματα :).

Μπλέξανε πολλοί δροσεροί και γυναίκες στραπονιάρες μαζί διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων και ψάχνουμε να βρούμε ποιος είναι  πούστης και ποιος όχι!
:bigdick:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom