Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.946
Πόντοι
2.606
Εεεε ναι βρε συ, αυτό που λες είναι προφανές, αυτό που συζητάμε είναι αν κατά την αρχική περιοδο που κάποιος δεν έχει προσδιορίσει επακριβώς τι ακριβός θελει (και σε εμάς είναι πιο δύσκολο πιστεψε με), αν μια πίπα (η ακόμη και πουτσα) από κάποιον έμπειρο, θα δώσει αυτό το boost που χρειάζεται για να δεις την πραγματικότητα!
Αυτό Πιστεύω ότι είναι ευρευνουμενο ζήτημα στην κουβέντα.

Κατά τη δική μου άποψη, πιστευω ότι "παιζει" σαν ενδεχόμενο, το θέμα βέβαια του γονιδίου δεν ξέρω αν μπορεί να στηριχθεί επιστημονικά, όποτε δεν του δίνω και πολύ βαρύτητα.
τυπε για δώσε μια επιστημονική προσέγγιση του θέματος  :grin:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
ότι θέλει ο άντρας θα κάνω. αυτός διατάζει. απλά εδώ μιλάμε για str8 αρσενικά που θέλουν να δοκιμάσουν απλά γλύψιμο και όχι ολοκληρωμένο σεξ με πουστράκι.

Αχχ.. επιτέλους και κάποια που το βλεπει σωστά το θέμα!! :dancing: :dancing:

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
τυπε για δώσε μια επιστημονική προσέγγιση του θέματος  :grin:

Έεεε μην μπλέξουμε τώρα στη γνωστη ατέρμονη συζήτηση περί επιστημονικής απόδειξης της προδιάθεσης της πουστιας!!
Άμα το δοκιμάσεις και σου αρέσει..... είσαι!!, άμα το σκέφτεστε και σου αρέσει..... πάλι είσαι!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ότι θέλει ο άντρας θα κάνω. αυτός διατάζει. απλά εδώ μιλάμε για str8 αρσενικά που θέλουν να δοκιμάσουν απλά γλύψιμο και όχι ολοκληρωμένο σεξ με πουστράκι.
τυπε σκεφτεσαι και συ να την κοψεις :think: :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε να πανε να την κόψουνε μαζι με τον teddi να πετύχουν και καλυτερη τιμη.  :S :S :S
  :2funny:τυπε βλεπω τον teddi να καταληγει και αυτος σαλονοεπιπλο και χυσοδοχειο διαφορων περιεργων τυπων απο εδω μεσα :S :S :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εεεε ναι βρε συ, αυτό που λες είναι προφανές, αυτό που συζητάμε είναι αν κατά την αρχική περιοδο που κάποιος δεν έχει προσδιορίσει επακριβώς τι ακριβός θελει (και σε εμάς είναι πιο δύσκολο πιστεψε με), αν μια πίπα (η ακόμη και πουτσα) από κάποιον έμπειρο, θα δώσει αυτό το boost που χρειάζεται για να δεις την πραγματικότητα!
Αυτό Πιστεύω ότι είναι ευρευνουμενο ζήτημα στην κουβέντα.

Κατά τη δική μου άποψη, πιστευω ότι "παιζει" σαν ενδεχόμενο, το θέμα βέβαια του γονιδίου δεν ξέρω αν μπορεί να στηριχθεί επιστημονικά, όποτε δεν του δίνω και πολύ βαρύτητα.

Βεβαίως...αυτός που δεν έχει ξεκαθαρίσει τι είναι, τα δοκιμάζει και τα δύο μέχρι να βρει τι του αρέσει περισσότερο οπότε ξεκαθαρίζει και τη σεξουαλική του ταυτότητα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
:rolleyes:

Πόσο μαλάκας πια;

Πόσο;

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
  :2funny:τυπε βλεπω τον teddi να καταληγει και αυτος σαλονοεπιπλο και χυσοδοχειο διαφορων περιεργων τυπων απο εδω μεσα :S :S :S

Βρε συ Νασο,μγιατι πρέπει να είμαστε η του ύψους η του βάθους? Ενδιάμεσο επίπεδο κατάληξης δεν υπάρχει?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
για πες,προς τα που το βλεπεις να καταληγει? :think:

ΕΕΕ εντάξει, δεν είναι ανάγκη να καταλήξω ψωλοδοχειο διαφόρων εδώ μέσα, θα μπορουσα ενδεχομένως να βρω ένα συγκεκριμένο αφέντη για να με έχει για την ευχαρίστηση του.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
ΕΕΕ εντάξει, δεν είναι ανάγκη να καταλήξω ψωλοδοχειο διαφόρων εδώ μέσα, θα μπορουσα ενδεχομένως να βρω ένα συγκεκριμένο αφέντη για να με έχει για την ευχαρίστηση του.
εισαι διαθετειμενος οπως ο συναδελφος σου για σκουπα-μαπα,τραπεζακι,κομοδινο,κλπ :think: :S :S :S

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
εισαι διαθετειμενος οπως ο συναδελφος σου για σκουπα-μαπα,τραπεζακι,κομοδινο,κλπ :think: :S :S :S

Εεε εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι θα το κάνω και με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, αλλά αν το θελει και έτσι ευχαριστιεται ο άντρας, τι μπορώ να πω εγώ?
Άλλωστε αν ευχαριστιεται ο άντρας, ευχαριστιεμαι και εγώ!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εεε εντάξει, δεν μπορώ να πω ότι θα το κάνω και με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση, αλλά αν το θελει και έτσι ευχαριστιεται ο άντρας, τι μπορώ να πω εγώ?
Άλλωστε αν ευχαριστιεται ο άντρας, ευχαριστιεμαι και εγώ!
τυπε γεννιεται ενας ατυπος ανταγωνισμος μεταξυ εσου και του ανθρωποεπιπλου 'μασαζ αθηνα',δεν ξερω αν μπορεις να ανταπεξελθεις,ο αλλος δειχνει αποφασισμενος :S :S :S

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
τυπε γεννιεται ενας ατυπος ανταγωνισμος μεταξυ εσου και του ανθρωποεπιπλου 'μασαζ αθηνα',δεν ξερω αν μπορεις να ανταπεξελθεις,ο αλλος δειχνει αποφασισμενος :S :S :S

Χμμμ.... δεν μπορώ να πω ότι το γνωρίζω το άτομο, αλλά το σιγουρο είναι ότι καμία διάθεση ανταγωνισμού δεν έχω με κανέναν.
Άλλωστε μεταξύ μας, αυτό είναι καθαρά αντρικό χαρακτηριστικό!

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
αν εισαι αδερφη φαινεται με την παροδο του χρονου    

Μπάαα μην το λες Γιώργο, δεν είναι και στάνταρ αυτό!
Εντάξει σε εμάς που είμαστε θυληπρεπεις, ναι σίγουρα κάποια στιγμή δεν μπορεί να κρυφτεί! Ειδικά όταν αρχίσεις να το "δουλευεις" συνεχώς από πίσω!!, αλλά από εκεί και περα υπάρχουν πολλοί αρρενωποι που δεν φαίνονται με τίποτα!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Μπάαα μην το λες Γιώργο, δεν είναι και στάνταρ αυτό!
Εντάξει σε εμάς που είμαστε θυληπρεπεις, ναι σίγουρα κάποια στιγμή δεν μπορεί να κρυφτεί! Ειδικά όταν αρχίσεις να το "δουλευεις" συνεχώς από πίσω!!, αλλά από εκεί και περα υπάρχουν πολλοί αρρενωποι που δεν φαίνονται με τίποτα!

Τύπε με τον "Μασάζ Αθήνα" έχεις μιλήσει;  :think:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Χμμμ.... δεν μπορώ να πω ότι το γνωρίζω το άτομο, αλλά το σιγουρο είναι ότι καμία διάθεση ανταγωνισμού δεν έχω με κανέναν.
Άλλωστε μεταξύ μας, αυτό είναι καθαρά αντρικό χαρακτηριστικό!
τυπε οι γκομενες ειναι ανταγωνιστικες μεταξυ τους :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom