iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Με ψωλη ξεκινησα,αμεσα.
Ωραιος τυπε.
Η ζωη ειναι μικρη για να χανεις χρονο σε πειράματα και δοκιμες.
Με ψωλη ξεκινησα,αμεσα.
:-* :-* :-*Ωραιος τυπε.
Επικοινώνησες με urinal ή δεν σε ψήνει;
Πολύ ασχολούμαστε με αυτούς. 'Ηταν η βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το κωλί χτενίζεται
Σιγά ρε ένστολε.... συγγνώμη κιόλας που ξοδέψαμε λίγο από το χρόνο σας - αυτούς - λεέι!
Έχεις κανα μέσο να με βάλεις πάλι στρατό? Είχα ρουφήξει κάτι εποπ όταν έκανα τη θητεία μου...
και θα ήθελα να το ξανακάνω.
Άσε που έχω φετίχ με τα άρβυλα. Αλλά και μόνο για να καθαρίζω τις τουαλέτες να με έβαζε κάποιος μέσα, ευχαριστημένος θα ήμουν.
Για λέγε σκηνικά ρε τρελέ να γελάσουμε..
χαχαχα όχι πολλά ρε άντρακλα, γιατί ήμουν 23χρ και ψαρωμένος αλλά αν έμπαινα τώρα.... αχ και να έμπαινα τώρα!!!
τότε είχα ρουφήξει έναν εποπ παντρεμένο εκεί που έκανε την υπηρεσία του το βράδυ, μπήκα και βγήκα από το παράθυρο.
ρούφηξα και κανα δυο άλλους στρατιώτες γιατί δούλευα/ήμουν σε στεπ και περνούσε κόσμος...
επίσης οι μόνιμοι άφηναν δείγματα ούρων κάθε μέρα εκεί για εξετάσεις... εγώ τα αναλάμβανα καταλαβαίνεις.....
και έτριβα συχνά μουσκεμένες κάλτσες από ιδρώτα στη μάπα μου, όποτε έβρισκα ευκαιρία.
αν πήγαινα τώρα, θα έκανα πολλά περισσότερα. θα την έπεφτα και σε λοχαγούς. και φυσικά θα αυτοπροτεινόμουνα να καθαρίζω μόνιμα εγώ τις τουαλέτες χεχε - όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.
χαχαχα όχι πολλά ρε άντρακλα, γιατί ήμουν 23χρ και ψαρωμένος αλλά αν έμπαινα τώρα.... αχ και να έμπαινα τώρα!!!
τότε είχα ρουφήξει έναν εποπ παντρεμένο εκεί που έκανε την υπηρεσία του το βράδυ, μπήκα και βγήκα από το παράθυρο.
ρούφηξα και κανα δυο άλλους στρατιώτες γιατί δούλευα/ήμουν σε στεπ και περνούσε κόσμος...
επίσης οι μόνιμοι άφηναν δείγματα ούρων κάθε μέρα εκεί για εξετάσεις... εγώ τα αναλάμβανα καταλαβαίνεις.....
και έτριβα συχνά μουσκεμένες κάλτσες από ιδρώτα στη μάπα μου, όποτε έβρισκα ευκαιρία.
αν πήγαινα τώρα, θα έκανα πολλά περισσότερα. θα την έπεφτα και σε λοχαγούς. και φυσικά θα αυτοπροτεινόμουνα να καθαρίζω μόνιμα εγώ τις τουαλέτες χεχε - όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.
τυπε εσενα αν σε βαζανε τωρα στρατο θα ελυνες το Ρωσια-Τουρκια με μια γλυφοκωλαδα στον Ερντογαν
Υγειονομικό ήσουνα τύπε;
Ρε αυτό με τα τριψήματα και τις κάλτσες και τα μουσκεμένα σώβρακα λίγο extreme δεν είναι;
Βέβαια περί ορέξεως εντάξει δεν ξέρω :S
τυπε εσενα αν σε βαζανε τωρα στρατο θα ελυνες το Ρωσια-Τουρκια με μια γλυφοκωλαδα στον Ερντογαν
το πιο soft που θα μπορούσα να κάνω ρε άντρακλα εσύ το λες xtream?
παρεπιπτόντως για τους άντρακλες εδώ μέσα.... αν έχει κάποιος λευκό κλασικό σώβρακο, άπλυτο λερωμένο, ξέρετε να έχει γίνει κίτρινο μπροστά... να μου στείλει μήνυματάκι θα με ενδιέφεραι να το αγοράσω
παρεπιπτόντως για τους άντρακλες εδώ μέσα.... αν έχει κάποιος λευκό κλασικό σώβρακο, άπλυτο λερωμένο, ξέρετε να έχει γίνει κίτρινο μπροστά... να μου στείλει μήνυματάκι θα με ενδιέφεραι να το αγοράσω