Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Για αυτό πρεπει να αρχιζεις μικρος τα πραγματα. :boobies:

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Πολύ ασχολούμαστε με αυτούς. 'Ηταν η βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το κωλί χτενίζεται

Επισκέπτης
Επικοινώνησες με urinal ή δεν σε ψήνει;

φίλε μου όμορφε  :hi: εγώ δεν γαμάω, ούτε βάζω δάχτυλα στον άντρα. Γλύφω αντρικές κωλάρες, και βάζω τη γλώσσα μέχρι όσο πάει....
αλλά γλύφω μόνο κωλάρες αντρικές και τριχωτές.... όχι κώλους που γαμιούνται.  :pipa1:

Επισκέπτης
Πολύ ασχολούμαστε με αυτούς. 'Ηταν η βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης. Εδώ ο κόσμος χάνεται και το κωλί χτενίζεται

Σιγά ρε ένστολε.... συγγνώμη κιόλας που ξοδέψαμε λίγο από το χρόνο σας :P - αυτούς - λεέι!
Έχεις κανα μέσο να με βάλεις πάλι στρατό? Είχα ρουφήξει κάτι εποπ όταν έκανα τη θητεία μου...
και θα ήθελα να το ξανακάνω.
Άσε που έχω φετίχ με τα άρβυλα. Αλλά και μόνο για να καθαρίζω τις τουαλέτες να με έβαζε κάποιος μέσα, ευχαριστημένος θα ήμουν.  :2on1:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Σιγά ρε ένστολε.... συγγνώμη κιόλας που ξοδέψαμε λίγο από το χρόνο σας :P - αυτούς - λεέι!
Έχεις κανα μέσο να με βάλεις πάλι στρατό? Είχα ρουφήξει κάτι εποπ όταν έκανα τη θητεία μου...
και θα ήθελα να το ξανακάνω.
Άσε που έχω φετίχ με τα άρβυλα. Αλλά και μόνο για να καθαρίζω τις τουαλέτες να με έβαζε κάποιος μέσα, ευχαριστημένος θα ήμουν.  :2on1:

Για λέγε σκηνικά ρε τρελέ να γελάσουμε..

Επισκέπτης
Για λέγε σκηνικά ρε τρελέ να γελάσουμε..

χαχαχα όχι πολλά ρε άντρακλα, γιατί ήμουν 23χρ και ψαρωμένος αλλά αν έμπαινα τώρα.... αχ και να έμπαινα τώρα!!!
τότε είχα ρουφήξει έναν εποπ παντρεμένο εκεί που έκανε την υπηρεσία του το βράδυ, μπήκα και βγήκα από το παράθυρο.
ρούφηξα και κανα δυο άλλους στρατιώτες γιατί δούλευα/ήμουν σε στεπ και περνούσε κόσμος...
επίσης οι μόνιμοι άφηναν δείγματα ούρων κάθε μέρα εκεί για εξετάσεις... εγώ τα αναλάμβανα :cheesy: καταλαβαίνεις.....
και έτριβα συχνά μουσκεμένες κάλτσες από ιδρώτα στη μάπα μου, όποτε έβρισκα ευκαιρία.

αν πήγαινα τώρα, θα έκανα πολλά περισσότερα. θα την έπεφτα και σε λοχαγούς. και φυσικά θα αυτοπροτεινόμουνα να καθαρίζω μόνιμα εγώ τις τουαλέτες :cheesy: χεχε - όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
χαχαχα όχι πολλά ρε άντρακλα, γιατί ήμουν 23χρ και ψαρωμένος αλλά αν έμπαινα τώρα.... αχ και να έμπαινα τώρα!!!
τότε είχα ρουφήξει έναν εποπ παντρεμένο εκεί που έκανε την υπηρεσία του το βράδυ, μπήκα και βγήκα από το παράθυρο.
ρούφηξα και κανα δυο άλλους στρατιώτες γιατί δούλευα/ήμουν σε στεπ και περνούσε κόσμος...
επίσης οι μόνιμοι άφηναν δείγματα ούρων κάθε μέρα εκεί για εξετάσεις... εγώ τα αναλάμβανα :cheesy: καταλαβαίνεις.....
και έτριβα συχνά μουσκεμένες κάλτσες από ιδρώτα στη μάπα μου, όποτε έβρισκα ευκαιρία.

αν πήγαινα τώρα, θα έκανα πολλά περισσότερα. θα την έπεφτα και σε λοχαγούς. και φυσικά θα αυτοπροτεινόμουνα να καθαρίζω μόνιμα εγώ τις τουαλέτες :cheesy: χεχε - όνειρο ζω μη με ξυπνάτε.

Υγειονομικό ήσουνα τύπε;
Ρε αυτό με τα τριψήματα και τις κάλτσες και τα μουσκεμένα σώβρακα λίγο extreme δεν είναι;
Βέβαια περί ορέξεως εντάξει δεν ξέρω  :S

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
τυπε εσενα αν σε βαζανε τωρα στρατο θα ελυνες το Ρωσια-Τουρκια με μια γλυφοκωλαδα στον Ερντογαν

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

δηλαδή ρε φίλε όποιος ερχόταν στον στεπ και δεν γινόταν καλά με την παρακεταμόλη τον έστρωνες εσυ με μια γλυφοκωλάδα???  :kissass2: :kissass2: :kissass2:
αυτό με τις τουαλέτες τι αηδία  :vomit: είναι πάλι να μπουκάρει ο φαντάρος με τα μωρομάντηλα ανα χείρας και εσυ με τη μαπα πίσω απο την πόρτα για  :pipa2:? ήμαρτον βάλε λίγο ρομαντισμό στον λόχο. πες γαμήσι στο εντευκτήριο που είναι και κυριλέ, γαμήσι στο αυδ-μαδικο όχι και στην κέλυ

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
τελεια δεν το ειχα σκεφτει. μαλακα μου σε φτιαξαμε

Επισκέπτης
Υγειονομικό ήσουνα τύπε;
Ρε αυτό με τα τριψήματα και τις κάλτσες και τα μουσκεμένα σώβρακα λίγο extreme δεν είναι;
Βέβαια περί ορέξεως εντάξει δεν ξέρω  :S

το πιο soft που θα μπορούσα να κάνω ρε άντρακλα εσύ το λες xtream? :cheesy:

παρεπιπτόντως για τους άντρακλες εδώ μέσα.... αν έχει κάποιος λευκό κλασικό σώβρακο, άπλυτο λερωμένο, ξέρετε να έχει γίνει κίτρινο μπροστά... να μου στείλει μήνυματάκι θα με ενδιέφεραι να το αγοράσω :cheesy:

Επισκέπτης
τυπε εσενα αν σε βαζανε τωρα στρατο θα ελυνες το Ρωσια-Τουρκια με μια γλυφοκωλαδα στον Ερντογαν

χαχαχαχαχα παιδιά αλήθεια περνάω ωραία εδώ μέσα και χαίρομαι που διαβάζω αυτά που γράφετε. είστε υπέροχοι!!!
Ξέρεις δεν έχω και πολλές επαφές/γνωριμίες με str8 αντράκια έξω και δεν ήξερα ότι είστε τόσο κάυλες...

οι ιδέες σας καλύτερες και από τις φαντασιώσεις μου  :kissass: φιλιά σε όλους σας αρσενίκαροί μου.

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547

παρεπιπτόντως για τους άντρακλες εδώ μέσα.... αν έχει κάποιος λευκό κλασικό σώβρακο, άπλυτο λερωμένο, ξέρετε να έχει γίνει κίτρινο μπροστά... να μου στείλει μήνυματάκι θα με ενδιέφεραι να το αγοράσω :cheesy:

τα δικα μου ειναι καφε πισω αν εισαι οκ

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Καλά , το ότι εσύ το θεωρείς soft φυσικά δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και ότι πιο normal για όλους τους υπόλοιπους.
Παρεπιπτόντως αν δεν τρολλάρεις και εσύ ρε "άντρακλα" έχεις σοβαρότατο πρόβλημα. Να το κοιτάξεις. :2funny:

Parthenokynigos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Urinal αν το άσπρο σώβρακο το παίρνεις σε καλή τιμή στο ετοιμάζω και έρχομαι!  :grin:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

ξέρω που θα βρεις τέτοιο λευκό σόβρακο μινέρβα φίλε, τελευταία φορά που το είδα το φορούσε ο κόκλας στα εγκλήματα υποδύοντας τον αλέκο δε μπούτσερ  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom