Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατι μου λεει οτι ο ουριναλ θα μπει και θα δει ολον αυτον τον τραμπουκισμο και θα ξετρελαθει  :headbang:

Δίκιο έχετε αντράκια, αυτό κάνω, αλλά κυρίως χαμογελάω και χαίρομαι που όλα τα αρσενικά εδώ μέσα είναι ΑΡΣΕΝΙΚΑ και όχι κομπλεξικοί και κάνουν χαβαλέ :) αλήθεια έχετε ανέβει κι άλλο στα μάτια μου ...άσχετα από το πόσο τον έχετε :P

όσο για τις ιδέες σας... όλες καλές... αλλά αν με βάλετε σε καμιά μπανιέρα μέσα και γίνουν όλα αυτά... αλλιώς...τι να μου κλάσουν :P

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
Δίκιο έχετε αντράκια, αυτό κάνω, αλλά κυρίως χαμογελάω και χαίρομαι που όλα τα αρσενικά εδώ μέσα είναι ΑΡΣΕΝΙΚΑ και όχι κομπλεξικοί και κάνουν χαβαλέ :) αλήθεια έχετε ανέβει κι άλλο στα μάτια μου ...άσχετα από το πόσο τον έχετε :P

όσο για τις ιδέες σας... όλες καλές... αλλά αν με βάλετε σε καμιά μπανιέρα μέσα και γίνουν όλα αυτά... αλλιώς...τι να μου κλάσουν :P
την μπανιερα ποίος θα την καθαρίσει μετα? :think:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506
χαχαχα αυτό σε νοιάζει ε? :cheesy: βάλε τη μπανιέρα εσύ και θα την καθαρίσω εγώ με τη γλώσσα, ...που λέει και ο λόγος δηλαδή  :rolleyes:  :effemine:
Τι λες ρε μαλακα που θα βαλω εγω την μπανιερα.Θελω να ξαναμπω για μπανιο μετα οχι να σαπισω

Επισκέπτης
ζορεν και παρακμιακε,νομιζω πως χρειαζονται και οι αποψεις του λιλα και του λεγκολιαρη για αυτο το θεμα. :grin:

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.109
Πόντοι
506

Επισκέπτης
1ον όλοι θα μπορούσατε να μου τα δώσετε... γιατί δεν θα έρθετε καν σε επαφή με εμένα
2ον για τον παίδαρο που σιχαίνεται.... μιλάμε για πράγματα που θα βγούν από μέσα σου :cheesy:

και

3ον έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα, αχ τι μου κάνατε παλιόπαιδα με τις φαντασιώσεις σας  :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom