Επισκέπτης
θα εχει παρει ιδεες ο ουριναλ
πρεπει να βοηθήσουμε σαν καλοι χριστιανοι.(ασχετα αν δεν ειμαι )πλησιαζουν και αγιες μερες τυπε
παιζει να τα διαβασει και να τον παιζει ΑλεξΚατι μου λεει οτι ο ουριναλ θα μπει και θα δει ολον αυτον τον τραμπουκισμο και θα ξετρελαθει
Κατι μου λεει οτι ο ουριναλ θα μπει και θα δει ολον αυτον τον τραμπουκισμο και θα ξετρελαθει
Κατι μου λεει οτι ο ουριναλ θα μπει και θα δει ολον αυτον τον τραμπουκισμο και θα ξετρελαθει
την μπανιερα ποίος θα την καθαρίσει μετα?Δίκιο έχετε αντράκια, αυτό κάνω, αλλά κυρίως χαμογελάω και χαίρομαι που όλα τα αρσενικά εδώ μέσα είναι ΑΡΣΕΝΙΚΑ και όχι κομπλεξικοί και κάνουν χαβαλέ αλήθεια έχετε ανέβει κι άλλο στα μάτια μου ...άσχετα από το πόσο τον έχετε
όσο για τις ιδέες σας... όλες καλές... αλλά αν με βάλετε σε καμιά μπανιέρα μέσα και γίνουν όλα αυτά... αλλιώς...τι να μου κλάσουν
την μπανιερα ποίος θα την καθαρίσει μετα?
χαχαχα αυτό σε νοιάζει ε? βάλε τη μπανιέρα εσύ και θα την καθαρίσω εγώ με τη γλώσσα, ...που λέει και ο λόγος δηλαδή
Τι λες ρε μαλακα που θα βαλω εγω την μπανιερα.Θελω να ξαναμπω για μπανιο μετα οχι να σαπισωχαχαχα αυτό σε νοιάζει ε? βάλε τη μπανιέρα εσύ και θα την καθαρίσω εγώ με τη γλώσσα, ...που λέει και ο λόγος δηλαδή
χαχαχα αυτό σε νοιάζει ε? βάλε τη μπανιέρα εσύ και θα την καθαρίσω εγώ με τη γλώσσα, ...που λέει και ο λόγος δηλαδή
ζορεν και παρακμιακε,νομιζω πως χρειαζονται και οι αποψεις του λιλα και του λεγκολιαρη για αυτο το θεμα.
αν μπουν και αυτοι εδω μεσα δε ξαναπαταω εγωζορεν και παρακμιακε,νομιζω πως χρειαζονται και οι αποψεις του λιλα και του λεγκολιαρη για αυτο το θεμα.
εγώ πιστεύω ότι ο ζορεν μια πίπα του την έδινε
για αυτο σε αγαπαω ρε γιατι εισαι μαλακας
είδες πόσο καλά σε ξέρω?