Νέα

Εάν σε γλύψει gay γίνεσαι gay?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 356
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
1ον όλοι θα μπορούσατε να μου τα δώσετε... γιατί δεν θα έρθετε καν σε επαφή με εμένα
2ον για τον παίδαρο που σιχαίνεται.... μιλάμε για πράγματα που θα βγούν από μέσα σου :cheesy:

και

3ον έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα, αχ τι μου κάνατε παλιόπαιδα με τις φαντασιώσεις σας  :gay:

Billara μη βάζεις τόσα  :gay: γιατί καρφώνεσαι ... τι έγινε boy σου μπανάρανε τον βανάκια και έκανες άλλον κλώνο ???

Μπες μωρή λελέτα με REAL να καμαρώσεις BILLARA13 1η ΘΕΣΗ MR MALAKAS

:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Billara μη βάζεις τόσα  :gay: γιατί καρφώνεσαι ... τι έγινε boy σου μπανάρανε τον βανάκια και έκανες άλλον κλώνο ???

Μπες μωρή λελέτα με REAL να καμαρώσεις BILLARA13 1η ΘΕΣΗ MR MALAKAS

αντράκο δεν ξέρω τι προηγούμενα έχετε... αλλά εγώ έχω στο προφίλ μου και μία φώτο με το σώμα μου και τηλέφωνό μου... μπορείς να με πάρεις να με ακούσεις...
φιλιά σε όλους. Είμαι 30χρ, και αν φαίνεται κάπου αυτό το προφίλ το έχω κανα δυο χρόνια ούτε που θυμάμαι και το ξαναθυμήθηκα πρόσφατα. Κωνσταντίνο με λένε.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
αντράκο δεν ξέρω τι προηγούμενα έχετε... αλλά εγώ έχω στο προφίλ μου και μία φώτο με το σώμα μου και τηλέφωνό μου... μπορείς να με πάρεις να με ακούσεις...
φιλιά σε όλους. Κωνσταντίνο με λένε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ωραιος κώλος παντως!!!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
φιλιά σε όλους. Είμαι 30χρ, και αν φαίνεται κάπου αυτό το προφίλ το έχω κανα δυο χρόνια ούτε που θυμάμαι και το ξαναθυμήθηκα πρόσφατα. Κωνσταντίνο με λένε.
Εσυ εισαι στο αβαταρ ρε τύπε?

Επισκέπτης

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εσυ εισαι στο αβαταρ ρε τύπε?

όχι παιδιά στο άβαταρ δεν είμαι εγώ... έχω βάλει μέσα μία φώτο, αλλά ευχαρίστως όποιος ή όποιοι θέλουν να με βοηθήσουν να βγάλω και μία δική μου τέτοια φώτο :)

όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται κάποιος/κάποιοι να βγάζουν μπόλικα και πηχτά.

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Οποιος κανει κατι με αντρα ειναι απλα gay ενεργητικος η παθητικος αντιστοιχα.

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
gay με τα μπούνια!......... ;)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Δίκιο έχετε αντράκια, αυτό κάνω, αλλά κυρίως χαμογελάω και χαίρομαι που όλα τα αρσενικά εδώ μέσα είναι ΑΡΣΕΝΙΚΑ και όχι κομπλεξικοί και κάνουν χαβαλέ :) αλήθεια έχετε ανέβει κι άλλο στα μάτια μου ...άσχετα από το πόσο τον έχετε :P

όσο για τις ιδέες σας... όλες καλές... αλλά αν με βάλετε σε καμιά μπανιέρα μέσα και γίνουν όλα αυτά... αλλιώς...τι να μου κλάσουν :P

Κι ομως τυπε ο legolas υποστηριζει οτι το site ειναι ομοφοβικο.  :S :S :S

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Να θέσω ένα ερώτημα και περιμένω απαντήσεις.
Αν σε γλύψει ένας gay γίνεσαι gay κι εσύ είπαμε (σαν να είναι μεταδοτική νόσος η πουστία, αλλά τέλος πάντων)
Αν σε στραπονιάζει γυναίκα όμως είσαι βαρβάτο αρσενικό; :huh:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Να θέσω ένα ερώτημα και περιμένω απαντήσεις.
Αν σε γλύψει ένας gay γίνεσαι gay κι εσύ είπαμε (σαν να είναι μεταδοτική νόσος η πουστία, αλλά τέλος πάντων)
Αν σε στραπονιάζει γυναίκα όμως είσαι βαρβάτο αρσενικό; :huh:
  Ουτε αν τον γαμησει ψωλαρου τραβεστί  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
  Ουτε αν τον γαμησει ψωλαρου τραβεστί  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :boobies:

Καλά η τραβεστί με ψωλή είναι αρσενικό νομικά, αν την κόψει γίνεται θηλυκό.
Εγώ μιλάω για πάρα πολλούς (είμαι σίγουρος πως κάποιοι διαβάζουν τώρα!) που θέλουν από τις πουτάνες στραπόνιασμα, ή δονητή στον κώλο, ή έστω το δαχτυλάκι τους (για μασάζ του προστάτη ρε παιδί μου). Συχνά δε χωρίς διάθεση να γαμήσουν οι ίδιοι, ενίοτε ούτε καν να τους πάρουν πίπα!
Και να μην κάνουν όλοι τον ανήξερο, διότι οι πουτάνες ανοίγουν συχνά το στόμα τους και μιλάνε...

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Καλά η τραβεστί με ψωλή είναι αρσενικό νομικά, αν την κόψει γίνεται θηλυκό.
Εγώ μιλάω για πάρα πολλούς (είμαι σίγουρος πως κάποιοι διαβάζουν τώρα!) που θέλουν από τις πουτάνες στραπόνιασμα, ή δονητή στον κώλο, ή έστω το δαχτυλάκι τους (για μασάζ του προστάτη ρε παιδί μου). Συχνά δε χωρίς διάθεση να γαμήσουν οι ίδιοι, ενίοτε ούτε καν να τους πάρουν πίπα!
Και να μην κάνουν όλοι τον ανήξερο, διότι οι πουτάνες ανοίγουν συχνά το στόμα τους και μιλάνε...
  Σε αυτό αναφέρομαι,ισως λαθος εκφρασθηκα. :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom