Επισκέπτης
καληνύχτα μάγκες
μπιάνκο χαθήκαμε ρε
καληνυχτα τυπε
καληνύχτα μάγκες
μπιάνκο χαθήκαμε ρε
1ον όλοι θα μπορούσατε να μου τα δώσετε... γιατί δεν θα έρθετε καν σε επαφή με εμένα
2ον για τον παίδαρο που σιχαίνεται.... μιλάμε για πράγματα που θα βγούν από μέσα σου
και
3ον έχουμε ξεφύγει εντελώς από το θέμα, αχ τι μου κάνατε παλιόπαιδα με τις φαντασιώσεις σας
Billara μη βάζεις τόσα γιατί καρφώνεσαι ... τι έγινε boy σου μπανάρανε τον βανάκια και έκανες άλλον κλώνο ???
Μπες μωρή λελέτα με REAL να καμαρώσεις BILLARA13 1η ΘΕΣΗ MR MALAKAS
αντράκο δεν ξέρω τι προηγούμενα έχετε... αλλά εγώ έχω στο προφίλ μου και μία φώτο με το σώμα μου και τηλέφωνό μου... μπορείς να με πάρεις να με ακούσεις...
φιλιά σε όλους. Κωνσταντίνο με λένε.
Εσυ εισαι στο αβαταρ ρε τύπε?αντράκο δεν ξέρω τι προηγούμενα έχετε... αλλά εγώ έχω στο προφίλ μου και μία φώτο με το σώμα μου και τηλέφωνό μου... μπορείς να με πάρεις να με ακούσεις...
φιλιά σε όλους. Είμαι 30χρ, και αν φαίνεται κάπου αυτό το προφίλ το έχω κανα δυο χρόνια ούτε που θυμάμαι και το ξαναθυμήθηκα πρόσφατα. Κωνσταντίνο με λένε.
αντράκο δεν ξέρω τι προηγούμενα έχετε... αλλά εγώ έχω στο προφίλ μου και μία φώτο με το σώμα μου και τηλέφωνό μου... μπορείς να με πάρεις να με ακούσεις...
φιλιά σε όλους. Είμαι 30χρ, και αν φαίνεται κάπου αυτό το προφίλ το έχω κανα δυο χρόνια ούτε που θυμάμαι και το ξαναθυμήθηκα πρόσφατα. Κωνσταντίνο με λένε.
Εσυ εισαι στο αβαταρ ρε τύπε?
Δίκιο έχετε αντράκια, αυτό κάνω, αλλά κυρίως χαμογελάω και χαίρομαι που όλα τα αρσενικά εδώ μέσα είναι ΑΡΣΕΝΙΚΑ και όχι κομπλεξικοί και κάνουν χαβαλέ αλήθεια έχετε ανέβει κι άλλο στα μάτια μου ...άσχετα από το πόσο τον έχετε
όσο για τις ιδέες σας... όλες καλές... αλλά αν με βάλετε σε καμιά μπανιέρα μέσα και γίνουν όλα αυτά... αλλιώς...τι να μου κλάσουν
Ουτε αν τον γαμησει ψωλαρου τραβεστίΝα θέσω ένα ερώτημα και περιμένω απαντήσεις.
Αν σε γλύψει ένας gay γίνεσαι gay κι εσύ είπαμε (σαν να είναι μεταδοτική νόσος η πουστία, αλλά τέλος πάντων)
Αν σε στραπονιάζει γυναίκα όμως είσαι βαρβάτο αρσενικό;
Ουτε αν τον γαμησει ψωλαρου τραβεστί
Σε αυτό αναφέρομαι,ισως λαθος εκφρασθηκα.Καλά η τραβεστί με ψωλή είναι αρσενικό νομικά, αν την κόψει γίνεται θηλυκό.
Εγώ μιλάω για πάρα πολλούς (είμαι σίγουρος πως κάποιοι διαβάζουν τώρα!) που θέλουν από τις πουτάνες στραπόνιασμα, ή δονητή στον κώλο, ή έστω το δαχτυλάκι τους (για μασάζ του προστάτη ρε παιδί μου). Συχνά δε χωρίς διάθεση να γαμήσουν οι ίδιοι, ενίοτε ούτε καν να τους πάρουν πίπα!
Και να μην κάνουν όλοι τον ανήξερο, διότι οι πουτάνες ανοίγουν συχνά το στόμα τους και μιλάνε...
Σε αυτό αναφέρομαι,ισως λαθος εκφρασθηκα.
Σε αυτό αναφέρομαι,ισως λαθος εκφρασθηκα.
Με ψωλη ξεκινησα,αμεσα.Τυπε εσυ με δαχτυλάκι ξεκινησες ή πηγες κατευθειαν σε πυροσβεστήρα? :S