rythmodamasths90
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Α ρε bbwlover εισαι και γαμω τους τυπους
Εισαι Θεος!!!και επισης φερνει πολλα λεφτα στο σπιτι ....δεν πιστευω να μου βαζει κερατα.
μου λεει οτι βγαζει πολλα γιατι καθαριζει πιο πολλες σκαλεσ
τυπε μπας και μενετε στην ιδια πολυκατοικια με τον λιλα;τα καταφερα τελικα. μονον απο πισω βεβαια γιατι με εμποδιζουν οι κοιλιες της.
το εχω τραβηξει και βιντεο.....οταν την περνω απο πισω.
δυστυχως πρεπει να με απαταει γιατι η τρυπα της καθε φορα ειναι και πιο ξεχιλωμενη
τυπε μπας και μενετε στην ιδια πολυκατοικια με τον λιλα;
Τυπε να αγορασεις ενα βιτζι να το βαλεις πανω στο ταβανι για να μπορεις να μετακινης την δικια σου κατα την διαρκεια αλαγης στασης στο σεξ...της γλυφω τον κωλο τωρα τελευταια για να καυλωνει
Εισαι Θεος!!!
Τι Θεος;Ημιθεος και βαλε!!!!!!!!!!
Προσεχε τι την ταιζεις μην σου αμολυσει καμια και σε χασουμε!!!της γλυφω τον κωλο τωρα τελευταια για να καυλωνει
τα καταφερα τελικα. μονον απο πισω βεβαια γιατι με εμποδιζουν οι κοιλιες της.
το εχω τραβηξει και βιντεο.....οταν την περνω απο πισω.
δυστυχως πρεπει να με απαταει γιατι η τρυπα της καθε φορα ειναι και πιο ξεχιλωμενη
]
Ρε τύπε, δεν την στέλνεις Πατησίων & Ηπείρου γωνία (στους έγκλειστους λαθρομετανάστες)? Θα χορτάσει κρέας και δε θα σου ζητάει πολλά-πολλά! Έτσι, θα απαλλαγείς από τα παραπανίσια οικογενειακά βάρη...!
Θα σε μαλωσω!!Πιασιματακια ,οχι πιασιματα!!!γιατι φιλε μου το ειδες το κρεας. Πιασιματα μονον εχει
Αν βαλω τις γυναικες που μενουν στην εξαώροφη πολυκατοικια μου ολες μαζι οντως εχουν τα πιασιματακια της δικια σου.ναι πιασιματακια. εσας η γυναικεσ τα ιδια εχουν αλλα δεν το παραδεχοσαστε