apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πολυ ξυλο τυπε?ενταξι με εχει δειρει το παραδεχομαι .....εχει αρκετη δυναμη αυτο ειναι αληθεια
η απλα καμια φαπα?
πολυ ξυλο τυπε?ενταξι με εχει δειρει το παραδεχομαι .....εχει αρκετη δυναμη αυτο ειναι αληθεια
μην πτοεισαι φιλε - εχεις ακομα πολυ δρομο μπροστα σουναι γιατι σου φαινετε πολυ χοντρη ?
τυπε γιατι οταν ειναι η μανα σου ειναι η φαση 2 προς 1οταν ειναι η μανα μου σπιτι εχω το πανω χερι με την γυναικα μου.
οταν φευγει τα πραγματα αλλαζουν λιγο
αυτο το εχεις σε βιντεο??οταν ειναι η μανα μου σπιτι εχω το πανω χερι με την γυναικα μου.
οταν φευγει τα πραγματα αλλαζουν λιγο
Και γιατη το κανει αυτο?την βριζει η μανα μου ....την λεει γουρουνι και αλλα τετεια. αυτη κλαιει ....γινετε χαμος. μεχρι και ξυλο πολλες φορες της ριχνει....
ασε δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα
με την ζωστηρα ε τυπε μου;αλλα και εγω την εχω ξεφτυλισει .....τρωει ξυλο οταν ερχετε η μανα μου σπιτι
οριστε
πρεπει να ειναι 160 κιλα τωρα δεν θελει να ζυγιστει το αποφευγει. Αν και μου αρεσουν οι χοντρες εχω προβλημα οταν κυκλοφοραμε μαζι στον δρομο.
αφου δεν επιτρεπεται εδω μεσα . εχω φωτο χωρις να φαινετε το προσωπο ομως
παντως με αγαπαει και παρολο που τρωει ξυλο δεν φευγει . Και αυτο γιατι με αγαπαει
τυπε ο παμμεγιστος την εκανε κυριαΜήπως ο λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι ότι την έχεις μεγάλη?
Μπραβο τύπε. Του ανεβάζεις το ηθικό!!!τυπε ο παμμεγιστος την εκανε κυρια
την εβγαλε απτα μπουρδελα που την κοροιδευαν ολοι
γιαυτο τον αγαπαει
ειναι κατι σε στυλ ρ.γκιρ και τζ.ρομπερτς
οταν ειναι η μανα μου σπιτι εχω το πανω χερι με την γυναικα μου.