Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
στην αυστραλια σημερα ειναι ακομα κυριακη μαλλον
οχι φιλε- καμια σχεση -οικονομικο ειναιποσά σου κατάσχεσαν ρε μεγάλε? Με μαύρα ή άσπρη σε έπιασαν ?
θα γινει δικαστηριο για οικονομικο εγκλημα φιλε...οκ θα βρω ποινικολογοΠάνω από 120.000 παράνομη πράξει θεωρείται κακούργημα αλλά δεν έχω καταλάβει θα γίνει κάποιο ποινικό δικαστήριο υπάρχει δικογραφία για παραπομπή σού? Νομίζω ότι η κατάσχεση είναι προσωρινή σαν δέσμευση μέχρι να γίνει το δικαστήριο, αν αθωωθεις λογικά στα επιστρέφουν, αλλά αφού έχει μπλεχτεί και εισαγγελέας που έδωσε εντολή τα πράγματα είναι σοβαρά, σίγουρα θέλεις δικηγόρο και γρήγορα
αμα σου πω τι δουλέια κανω θα γελας-παντως ουτε ναρκωτικα ουτε φονους .Τυπε με τι ασχολησε; σκονες; μπουκες; Λαθρο; σαρκα; Δωσε πληροφορίες κάποιοι μπορει να ενδιαφέρονται να μπουνε στην δουλειά.
Δεν θα σου πω. Αυτό όμως που μπορώ να σου πω, είναι να κλείσεις ραντεβού με έναν συνάδελφο, να του εκθέσεις το πρόβλημά σου και να του αναθέσεις νόμιμα την εντολή να σε εκπροσωπήσει.ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ
μου κατασχεσαν με εισαγγελικη εντολη καποια χρηματα τα οποια τα βρηκαν σπιτι μου-εκανα κατι παρανομο ,τα χρηματα αυτα μου ειπε ενας δικηγορος οτι πανε στο ταμειο παρακαταθηκης και τα χανω. Σημερα ομως γνωρισα εναν αλλον δικηγορο και που ειπε πανω απο 120 χιλιαρικα τα χανεις.
Τι ισχυει ξερει καποιος ;
παιζει κανα γραφειο το οποιο να δινει Νομικη βοηθεια τηλεφωνικα ξερουμε ;
Τυπε σκέφτομαι να κάνω ένα thread δωρεάν συμβουλές πως να κάνετε παρανομίες και τι να προσεξετε θα συνεισφέρεις?Δωρεαν νομικες συμβουλες = καλυτερα παραδοση μονος σου στον Κορυδαλλο , πιο φθηνα θα σου βγει
ολα καλα μιλησα με 2 δικηγορους ,να κλεισει το θεμα κομπλεΔεν θα σου πω. Αυτό όμως που μπορώ να σου πω, είναι να κλείσεις ραντεβού με έναν συνάδελφο, να του εκθέσεις το πρόβλημά σου και να του αναθέσεις νόμιμα την εντολή να σε εκπροσωπήσει.
Προσωπικές νομικές συμβουλές χωρίς αμοιβή, απαγορεύονται (αρθ. 82 περ. 1 ν. 4194/2013). Επομένως ότι και να διαβάσεις, θα είναι από μη δικηγόρο. Θα το ρίσκαρα τόσο, όσο να μου πει ποιο φάρμακο να πάρω, ο απόφοιτος ΙΕΚ Ξυνή.
1300 ευρω το ποστΤυπε σκέφτομαι να κάνω ένα thread δωρεάν συμβουλές πως να κάνετε παρανομίες και τι να προσεξετε θα συνεισφέρεις?
Με δράκο του Κόμοντο ασχολείσαι;εγω κανω νταλαβερια με εξωτικα ζωα...
οποιος θελει καμια λεοπαρδαλη, καμια ζεβρα, πμ
οσοι ζητησετε κροκοδειλο θα τρωτε μπλοκ, δεν ξανακανω τετοια μαλακια, 2 υπαλληλουςθαψαμεαποζημιωσαμε...
Να μαντέψω...Είσαι...μοντέλο!θα γινει δικαστηριο για οικονομικο εγκλημα φιλε...οκ θα βρω ποινικολογο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αμα σου πω τι δουλέια κανω θα γελας-παντως ουτε ναρκωτικα ουτε φονους .
Ακριβός είσαι! Κάποια...καλύτερη τιμή;1300 ευρω το ποστ
ο τσαμπας πεθανε
ετοιμοπαραδοτο εχω ενα βαλσαμωμενο αμα σου κανει. Λειπει ενα ποδι μονο.Με δράκο του Κόμοντο ασχολείσαι;
δεν ειναι ναρκωτικα οπως πουλανε οι περισσοτεροι αγραμματοι-μιλαμε για μπισνα χοντρητέτοια μέλη θέλουμε. Πες μας πως σε πιάσανε για να μαθαίνουν οι νεότεροι τι λάθη να αποφύγουν.
Υπάρχει θέμα, αφού λείπει το πόδι...Δεν είναι αρτιμελές, ανήκει στη κατηγορία Αμεα, οπότε επιτροπές-πιστοποιήσεις, ασύμφορα έξοδα...ετοιμοπαραδοτο εχω ενα βαλσαμωμενο αμα σου κανει. Λειπει ενα ποδι μονο.
αλλιως απο χειμωνα, να ειναι κουρασμενος και να χασω μονο κανα δυο ινδονησιανους απο το κονε που εχω
ειναι ειδος υπο εξαφανιση οποτε παμε σε πενταψηφιο, να ξερεις