Νέα

Δωρεάν νομική βοήθεια μέσω τηλεφώνου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 231264
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ

μου κατασχεσαν με εισαγγελικη εντολη καποια χρηματα τα οποια τα βρηκαν σπιτι μου-εκανα κατι παρανομο ,τα χρηματα αυτα μου ειπε ενας δικηγορος οτι πανε στο ταμειο παρακαταθηκης και τα χανω. Σημερα ομως γνωρισα εναν αλλον δικηγορο και που ειπε πανω απο 120 χιλιαρικα τα χανεις.

Τι ισχυει ξερει καποιος ;
Θα τα χάσεις ΕΑΝ καταδικαστείς αμετακλήτως για το παράνομο αδίκημα που έκανες. Εάν αθωωθείς τελικά, θα στα επιστρέψουν. Για αυτό καθ πήγαν στο Παρακαταθηκών.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 231264
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Θα τα χάσεις ΕΑΝ καταδικαστείς αμετακλήτως για το παράνομο αδίκημα που έκανες. Εάν αθωωθείς τελικά, θα στα επιστρέψουν. Για αυτό καθ πήγαν στο Παρακαταθηκών.
ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ-ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ -ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ Μ Ο Ν Ο Σ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ !!!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ -ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΩΣ ; ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑ !!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΚΕΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ !

abcxyz

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2013
Like
525
Πόντοι
81
ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ-ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ -ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ Μ Ο Ν Ο Σ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ !!!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ-ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΛΛΑ -ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!

ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΩΣ ; ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑ !!! ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

:think:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615

Οι απαντήσεις δίδονται ανάλογα με το πώς τίθενται οι ερωτήσεις. Στο μήνυμά σου έγραψες ''μου κατέσχεσαν'', εδώ τώρα λες ''τους τα έδωσα μόνος μου''.
Αν βρήκες την άκρη, ό,τι και να γράψουμε τώρα είναι για να περνά η ώρα.

Ο δικηγόρος σου θα σου πει ότι έχουμε αμετάκλητη καταδίκη και για οικονομικό έγκλημα και ένας καταδικάζεται ομοίως αμετακλήτως με αναστολή.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 231264
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Οι απαντήσεις δίδονται ανάλογα με το πώς τίθενται οι ερωτήσεις. Στο μήνυμά σου έγραψες ''μου κατέσχεσαν'', εδώ τώρα λες ''τους τα έδωσα μόνος μου''.
Αν βρήκες την άκρη, ό,τι και να γράψουμε τώρα είναι για να περνά η ώρα.

Ο δικηγόρος σου θα σου πει ότι έχουμε αμετάκλητη καταδίκη και για οικονομικό έγκλημα και ένας καταδικάζεται ομοίως αμετακλήτως με αναστολή.
EKANA ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ ΦΙΛΕ-ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ " ΚΑΤΑΣΧΕΣΧΗ " ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ-ΤΟΥ ΕΤΑΞΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 231264
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ-ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ???

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ-ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ???
Δε μιλάω για τώρα. Γενικά το είπα.
Όλα καλά επομένως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom