Νέα

Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 997
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Η ακρα αριστερά και η άκρα δεξιά έχουν αρκετά κοινά σημεία

Και με αυτό αποχαιρετώ τα μέλη. ΛΥπάμαι πολύ που συμμετείχα σε ενα θρεντ που κατέληξε σε βρίσμο μανάδων απο omorfopaido και Whitey χωρίς να υπάρξει ουτε συγνωμη απο αυτούς αλλά ουτε και παρέμβαση της μπλε δικαιοσύνης

Ως εκ τουτου, σας ευχομαι καλό Σ/Κ και ευχομαι καλή συνεχεια.

Δε θα σας λειψω, δε θα μου λειψετε.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Νομίζουν οτι είναι πιο άντρες έτσι.
Αυτός και το αλλο το ομορφόπαιδο.
Ολοι οι κολλημένοι τα ίδια μυαλά εχουν.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Και εγω πολυ ευκολα μπορω να σου πω οτι η επιχειρηματολογια σου μου θυμιζει αναρχοκουμουνα με πλυση εγκεφαλου :birdman: :birdman: :birdman: τρεχα τωρα να σπασεις καμια βιτρινα γιατι μεχρι εκει σε παιρνει παλικαρι της πορδης :2funny:

οχι δεν είμαι αναρχοκουμούνι μάλλον το αντίθετο θα λεγα. Αν πάω να σπάσω καμιά βιτρίνα θα ρθεις εσύ να με συλλάβεις?  :dancing: :booty:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Με ευχαρίστηση βλέπω οτι η μπλε δικαιοσύνη ανέλαβε δράση

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
WARN TO ALL:

Το παρόν Thread έχει τεθεί υπό στενή παρακολούθηση. Υβριστικές δημοσιεύσεις πάσης φύσεως διαγράφονται πάραυτα (όπως ίσως έχετε ήδη διαπιστώσει). Επειδή όμως ίσως βαρεθούμε να σβήνουμε, μπορεί και να το κλειδώσουμε.

Ευχαριστούμε για τη προσοχή σας, καλή συνέχεια.
καιρος ηταν γιατι καποιοι το γαμησανε

Επισκέπτης
Η ακρα αριστερά και η άκρα δεξιά έχουν αρκετά κοινά σημεία

Και με αυτό αποχαιρετώ τα μέλη. ΛΥπάμαι πολύ που συμμετείχα σε ενα θρεντ που κατέληξε σε βρίσμο μανάδων απο omorfopaido και Whitey χωρίς να υπάρξει ουτε συγνωμη απο αυτούς αλλά ουτε και παρέμβαση της μπλε δικαιοσύνης

Ως εκ τουτου, σας ευχομαι καλό Σ/Κ και ευχομαι καλή συνεχεια.

Δε θα σας λειψω, δε θα μου λειψετε.

ψιτ...γιατι να ζητησω συγνωμη?ουτε μια φορα δεν μετανιωσα για αυτο.Ας μην μου εκανε προσωπικη επιθεση βγαζοντας αυθαιρετα συμπερασματα για το ατομο μου και το πουλι μου για να μην επαιρνε αυτη την απαντηση απο εμενα.

Και χαλαρωσε λιγο με την "μπλε δικαιοσυνη" δεν σου εβρισε κανεις ακομα την δικια σου

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
πως γινεται σ'αυτο το σαιτ να ειναι ολοι γαμιαδες??? :uglystupid: :uglystupid:
κατουρηστε και λιγο ρε παιδια!!
ο ενας βιτρινες , ο αλλος θελει δεκα για ξυλο.
Σιγα ντε!!!

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
χαιρομαι που συμφωνουμαι και παλι αλλα εχω παρατηρησει και απο τα περισσοτερα ποστς σου οτι παντα εχεις μια ταση να καλυβεις λιγο την ακροαριστερα παραπανω απο την ακροδεξια :) Οπου η τελευταια πιστευω δεν υπαρχει και τοσο εντονα οσο η ακροαριστερα που τα προβληματα των περιθωρωποιημενων μελων της βγαινουν περισσοτερο στην επιφανεια...

Δεν επικροτω την χειροδικεια εναντιων ειρηνικα διαδηλωτων απο ματ αλλα κατα καποιο τροπο τους δικαιολογω...οταν εχουν τραβηξει τετοιες εντασης επεισοδια για τοσο καιρο...ανθρωποι ειναι και αυτοι και ξεσπανε.Δεν φταινε μονο αυτοι...Οταν η κυβερνηση εξαρχης αφησε τα πραγματα να φτασουν σε αυτο το σημειο
Δε συμφωνουμε ακριβως αλλα τεσπα

Οποτε... Εχουμε και λεμε...

Χρειαζομαστε καινουργια ΜΑΤ που να μην ξεσπανε σε απλους πολιτες και δερνουν αθωους (δεν αναφερομαι καν στους φονους...) και ηγεσια με στοιχειωδη ικανοτητα
Χρειαζομαστε καινουργια κυβερνηση που να μην ειναι λαμογια, να μην εχουν στο μυαλο τους μονο πως θα τα αρπαξουν και να κοροιδεψουν τον κοσμακη και πως να ξαναεκλεγουν, που να φροντιζει την παιδεια, να φροντιζει τα παιδια της, να φροντιζει αυτους που αναγκαζονται να κλεψουν για να ζησουν
Χρειαζομαστε καινουργιους πολιτες που θα ψηφισουν αυτην την κυβερνηση...

Αλλα ολα αυτα μαλλον δε θα γινουν αυριο... Τουλαχιστον πρεπει ολοι να δουμε οτι η αστυνομια αντι να δινει λυση δημιουργει προβλημα τωρα τελευταια και οτι η βια παραγει μονο βια... (Εξηγουμαι οτι διαχωριζω απολυτα τη βια απο και προς διαδηλωτες-ταραξιες-εγληματιες... Δηλαδη δε σημαινει οτι επειδη ειναι βιαιοι οι ταραξιες εχει λογικο αποτελεσμα στο πλαισιο της ανακυκλωσης της βιας να ειναι βιαιοι οι μπατσοι προς τους διαδηλωτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
ψιτ...γιατι να ζητησω συγνωμη?ουτε μια φορα δεν μετανιωσα για αυτο.Ας μην μου εκανε προσωπικη επιθεση βγαζοντας αυθαιρετα συμπερασματα για το ατομο μου και το πουλι μου για να μην επαιρνε αυτη την απαντηση απο εμενα.

Και χαλαρωσε λιγο με την "μπλε δικαιοσυνη" δεν σου εβρισε κανεις ακομα την δικια σου

Για να σε "πονάει" τόσο η υπόθεση με το πουλί σου κάποιο λάκο θα χει φάβα!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Συνηθως αν κατι δεν ισχυει δεν υπαρχει λογος να τσαντιζεται καποιος.  
Μηπως λεω μηπως η αντιδραση σου φανερωνει κατι???? :idiot:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Δε συμφωνουμε ακριβως αλλα τεσπα

Οποτε... Εχουμε και λεμε...

Χρειαζομαστε καινουργια ΜΑΤ που να μην ξεσπανε σε απλους πολιτες και δερνουν αθωους (δεν αναφερομαι καν στους φονους...) και ηγεσια με στοιχειωδη ικανοτητα

Χρειαζομαστε καινουργια κυβερνηση που να μην ειναι λαμογια, να μην εχουν στο μυαλο τους μονο πως θα τα αρπαξουν και να κοροιδεψουν τον κοσμακη και πως να ξαναεκλεγουν, που να φροντιζει την παιδεια, να φροντιζει τα παιδια της, να φροντιζει αυτους που αναγκαζονται να κλεψουν για να ζησουν

Χρειαζομαστε καινουργιους πολιτες που θα ψηφισουν αυτην την κυβερνηση...

Να φερουμε τους αλβανους κατω να παμε εμεις εκει!! :2funny: :2funny:

η κατασταση ειναι λιγο τραγικη ειναι η αληθεια.

Επισκέπτης
Συνηθως αν κατι δεν ισχυει δεν υπαρχει λογος να τσαντιζεται καποιος. 
Μηπως λεω μηπως η αντιδραση σου φανερωνει κατι???? :idiot:

φανερωνει οτι οπως μου μιλανε διαφορα μαλακισμενα ετσι τους μιλαω και εγω.Γκεγκε? :birdman:
μονο με τον τσαμπο μπορω να πω οτι εκανα καποιο διαλογο σημερα και ας διαφωνουμε σε μερικα

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Ασε που εσυ εισαι αυτος που του εβρισε πρωτος τη μανα και ειχε δικαιωμα να σε βρισει. :idiot:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.336
Πόντοι
17.885
Για μισό λεπτό! Εγώ χαμηλόβαθμο μπάτσο και μικροτσούτσουνο τον είπα! Δεν του βρησα καμιά μανα μεσιέ moderator! Μετά αυτός τσαντίστηκε που θυμήθηκε ότι μια ζωή βαράει προσοχές και δεν είναι πώς να το πω τώρα...μμμ..προικισμένος και παρεκτράπηκε μωρέ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Βεβαιως βεβαιως και δικαιωμα να πεταξει πετρα εχει αν θελει στο σπιτι μου :2funny: :2funny: :2funny:

και προς τι ο γελοτας? :huh: :idiot:
το βρισκεις τοσο αστειο αυτο που λεσ?
στο φιναλε τι με νοιζει δικο σου σπιτι ειναι.

Επισκέπτης
Για μισό λεπτό! Εγώ χαμηλόβαθμο μπάτσο και μικροτσούτσουνο τον είπα! Δεν του βρησα καμιά μανα μεσιέ moderator! Μετά αυτός τσαντίστηκε που θυμήθηκε ότι μια ζωή βαράει προσοχές και δεν είναι πώς να το πω τώρα...μμμ..προικισμένος και παρεκτράπηκε μωρέ.  :2funny: :2funny: :2funny:

Τι σκατα γαμωτο...σε κτυπησε κανεις ματατζης στο κεφαλι σε καμια πορεια και απο τοτε πασχεις απο συνδρομο μπατσοφοβιας? :2funny:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
θα ειχα κινιθει νομικα οπως πρεπει...Στην τελικη θα μισερωνα τον μπατσο που με ειχε σπασει στο ξυλο...αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα σκεφτομουν να ζημιωσω καποιον αλλο συμπολιτη μου σπαζωντας του την περιουσια...
τρελα πουλας????? σου πα εγω να ζημιωσεις καμια περιουσια συμπολιτη σου???? δεν καταλαβαινεις Ελληνικα? Θα το πω για πολλοστη φορα : αυτους που πιανουν δεν εχουν σχεση με σπασιματα... ειναι ατομα οπως εσυ που πηγες ειρηνικα στη πορεια. γκεγκε
Και γι αυτα που λες οτι θα χες κινηθει νομικα και τετοια...αστο!!! οταν εισαι εξω απ το χωρο ολα φαινονται ευκολα!!!! Θα σ επιαναν, θα σ εκαναν μπλε, θα σου φορτωναν και τιποτα κατηγοριες και αντε μετα πηγαινε εσυ να ζητησεις και τα ρεστα για το ποιος σε βαρεσε ποιος σε πατησε, σε εφτυσε, σε εβρισε κτλ... οπως οπως να αθωωθεις και οπου φυγει φυγει

Μην κοιτας τον κυπριο φοιτητη... αυτος ηταν τυχερος που ηταν εκει οι καμερες...διαφορετικα ακομα ξυλο θ τρωγε!!!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
τρελα πουλας????? σου πα εγω να ζημιωσεις καμια περιουσια συμπολιτη σου???? δεν καταλαβαινεις Ελληνικα? Θα το πω για πολλοστη φορα : αυτους που πιανουν δεν εχουν σχεση με σπασιματα... ειναι ατομα οπως εσυ που πηγες ειρηνικα στη πορεια. γκεγκε
Και γι αυτα που λες οτι θα χες κινηθει νομικα και τετοια...αστο!!! οταν εισαι εξω απ το χωρο ολα φαινονται ευκολα!!!! Θα σ επιαναν, θα σ εκαναν μπλε, θα σου φορτωναν και τιποτα κατηγοριες και αντε μετα πηγαινε εσυ να ζητησεις και τα ρεστα για το ποιος σε βαρεσε ποιος σε πατησε, σε εφτυσε, σε εβρισε κτλ... οπως οπως να αθωωθεις και οπου φυγει φυγει

Μην κοιτας τον κυπριο φοιτητη... αυτος ηταν τυχερος που ηταν εκει οι καμερες...διαφορετικα ακομα ξυλο θ τρωγε!!!

πιανουν στη τυχη ατομα για τα ματια του κοσμου. στο τελος τους αφηνουν ελευθερουσ. αν παλι ειναι καποιος μεσα σ'αυτους που εσπαζαν βιτρινες απλα ηταν τυχερη μερα. νομικα οχι δε μπορεις να πας και αν πας χρονο χανεις και χρημα.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom